Co dělat s lhářem přítelem?

379
19.2.14 12:13

Co dělat s lhářem přítelem?

Ahoj holky,

jdu si kvám pro radu. Pokusím se to zkrátit. Mám o osm let mladšího přítele. Bohužel stalo se, zamilovali jsme se do sebe na první pohled..On je moje první opravdová láska a on tvrdí, že ja jeho..Známe se sedm měsíců..Od první chvíle mi lže..Ze začátku lhal v tom co dělá, jaké má zajmy, jaký je, aby mě zaujmul..Na vše jsem časem přišla a nějak to překousla a snažila se pochopit..Jenže ty výmysly pokračovaly..Je to čtrnáct dní, co mi napsala nějaká holka, že ji můj přítel otravuje, posílá nahé fotky a videa..Bohužel se už něco podobného stalo na začátku našeho vztahu, psal si anonymně s jinou holkou, jak ji osouloží atd..K tomu se musel pod tíhou důkazů přiznat. Měsíc jsme se neviděli, on mi pořád psal a volal, jak mě miluje, ať mu odpustím. Já to udělala. :zed: Teď se stalo toto. On mi tvrdil, že ta holka lže, že je to bývalá zhrzená nápadnice. Já mu to už nevěřila po všech těch lžích..tak přišel s dokonalu historkou, měl promyšlený každý detail, za každým lživým slovem si stál, dělal špatnou ze mě, že mu nevěřím a vše zničím a co hůř, přísahal mi do očí na moji smrt, že jestli mi zalže, že umřu. 8o Jenže ta historka byla samozřejmě smyšlená, některé věci nedomyslel, takže se nakonec musel přiznat, že ji vymyslel, protože se bál, že mu nebudu věřit, že si to ta holka vymyslela, a že o mě přijde. Já teď vůbec nevím, co si mám myslet. Přísaha na život je pro mě svatá. Opět jsme ve fázi, kdy on brečí a prosí mě, ať ho neopouštím, že se změní, že mě miluje atd. Vím, že to jsou kecy a stejně ho nedokážu radikálně poslat do háje..pořád ho miluju. Budu ráda za každý váš názor. Já už prostě nechápu, proč se mnou chce být, když tohle dokáže, nemůže mě přeci milovat. Předem upozorňuji, že ze mě nic nemá, pracuje a snaží se hýčkat on mě. Chová se ke mě jinak moc krásně. Pořád je se mnou, nejde nikam, do hospody za kamarádama, nic. Každou volnou chvíli tráví se mnou.

Děkuji za přečtení :hug: Musím znít jak patnáctka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2727
19.2.14 12:17

..kopnout do do zadnice zmetka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.2.14 12:17

Chronicky lhar…bych s takovym nebyla, jste spolu kratce…vztak ma byt o duvere…
takovy clovek se nezmeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.2.14 12:18

Utíkej, nic jiného se nedá poradit. Já měla bájného lháře za manžela a dodneška se mi z takových lidíé chce :poblion:. Jsou to lidé, se kterými nelze být, nejde jim věřit ani pozdrav.

• Citovat
  • Upravit
3800

Pošli ho do háje. To není chlap pro život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

K čemu ti je takovej chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.2.14 12:19
@RadanaH píše:
Chronicky lhar…bych s takovym nebyla, jste spolu kratce…vztak ma byt o duvere… takovy clovek se nezmeni…
¨

SOUHLASÍM
běž pryč, dokud můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
19.2.14 12:20
@RadanaH píše:

přesně..nevim co chceš víc slyšet sama musíš vědět že to nemá cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
19.2.14 12:20

Nezmění se. Možná vypiluje lhaní k větší dokonalosti, lépe si zabezpečí stránky, mobil (možná bude mít dva)…S takovým člověkem bych možná dokázala být jen tak pro zábavu, pro sex, pro komplimenty a hýčkání…Ale oni omylem bych si s ním neplánovala život vážně, nebrala hypotéku a úvěry, nebrala si ho za manžela (kdo ví, jestli by někde nenasekal dluhy, o kterých by mi lhal a nechal to vyhnít a já to pak platila jak nána, ačkoliv bych z toho třeba ani nic neměla, páč by to rozházel s internetovýma fuchtlema), nechtěla bych s ním mít společnou domácnost ani majetek a ani děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
19.2.14 12:21

8o celkem chápu, že když se to stalo poprvé, tak jsi mu dala ještě šanci, ale teď už bych ho na Tvém místě kopla do zadele :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
@RadanaH píše:

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836

To se nezmění. Máš na lepší, utíkej od něj. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126

Zabal mu kufry. Kdyby jsi byla jeho životní láska, tak takové věci nedělá. Nemáte spolu žádné závazky a 7 měsíců je krátká doba. Kdyby Tě tak moc miloval, nebude posílat jiným holkám svoje fotky. A pokud měl potřebu Ti lhát už na začátku vztahu a dělat ze sebe někoho jíného není to partner pro život i kdyby byl nejhodnější chlap na světe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
19.2.14 12:23

K čemu to je, že nechodí do hospody, za kamarádama, když je to takovej zmetek? myslíš, že byl do tebe zamilovanej, když posílal nahý fotky jiný? :roll: ani náhodou, nechce bejt sám, pryč od něj, ted si představ že spolu žijete, máte rodinu a ty budeš stále přemýšlet, jestli mluví pravdu nebo ne, takovej člověk tě podrazí, ten by šel :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
19.2.14 12:24

Vis, na co se chci zeptat, kdyz podobny pribehy tady ctu? porad rikate, jak dotycneho milujete a ja se ptam proc? co a proc na nem milujete? preci bezpodminecna laska vetsinou citime k diteti? dite dokazu milovat jen proto, ze zkratka je. ale partnera? toho miluju pro neco? co je to @Sphynx Lady u tebe? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky