Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RadanaH píše:
Chronicky lhar…bych s takovym nebyla, jste spolu kratce…vztak ma byt o duvere…
takovy clovek se nezmeni…
Přesně
![]()
Jinak @Sphynx Lady nechápu proč přísahal na tvůj život, proč né na svůj???
![]()
Na tvou smrt byl přísahal proto, že bájní lháři věří, že jejich lži jsou pravda. Opravdu. Sami svým lžím věří přejímají je jako skutečnost. Odejít nechceš, tak co poradit?
Ahoj, nechci se ho nijak zastávat, ale taky jsem byla chronická lhářka..
Bylo to způsobené dětstvím. Naši nikdy nebrali přiznání jako „polehčující“ okolnost a vždy jsem dostala tak nařezáno, že jsem se radši naučila perfektně lhát. Dokázala jsem lhát i do očí…
Až můj manžel si se mnou dal práci a já to konečně pochopila, nemá cenu lhát.
Prosím o zachování anonymity, je to pro mě opravdu citlivé téma.
@orionk píše:
Přesně![]()
Jinak @Sphynx Lady nechápu proč přísahal na tvůj život, proč né na svůj???![]()
![]()
Taky mě to zarazilo, asi si zakladatelka myslí, že jí miluje více než sám sebe, proto přísaha na její život je ještě víc
. Nicméně tomu je jedno na co přísahá..
No, pokud chceš mít o „zábavu“ postaráno celý život, tak s ním buď, udělaj si s ním nejlépe 3 děti, nudit se určitě nebudete ani jeden ![]()
Vážně, takový člověk pro život není.
@Sphynx Lady vidi v tobe vic pecujici maminku nez pritelkyni..jsi starsi, zkusenejsi, vic pri penezich nez jeho vrstevnici/ce…necekala bych od toho zdravy vyvoj vztahu ![]()
@evill píše:
Taky mě to zarazilo, asi si zakladatelka myslí, že jí miluje více než sám sebe, proto přísaha na její život je ještě víc. Nicméně tomu je jedno na co přísahá..
Já teda nejsem věřící…Ale kdyby mi chlap (lhář) přísahal na můj život, tak by se mě to asi hodně dotklo
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, nechci se ho nijak zastávat, ale taky jsem byla chronická lhářka..Bylo to způsobené dětstvím. Naši nikdy nebrali přiznání jako „polehčující“ okolnost a vždy jsem dostala tak nařezáno, že jsem se radši naučila perfektně lhát. Dokázala jsem lhát i do očí…
Až můj manžel si se mnou dal práci a já to konečně pochopila, nemá cenu lhát.Prosím o zachování anonymity, je to pro mě opravdu citlivé téma.
Ano, pokud jde o nevýznamné věci, tak bych tolerovala a snažila se vysvětlovat. Ale pokud otravuje jiné ženské svými nahými fotkami to je jiný level.To jsi určitě ty nedělala ![]()
@jannina1 píše:
Ano, pokud jde o nevýznamné věci, tak bych tolerovala a snažila se vysvětlovat. Ale pokud otravuje jiné ženské svými nahými fotkami to je jiný level.To jsi určitě ty nedělala
to samozřejmě ne.. ![]()
Pred nedavnem tu byl denicek o chronicke lharce, ona tedy na to mela papir.
Hlavne ho proboha neomlouvej, ze je nemocny nebo neco pdobneho, to je nejvetsi vymluva co snad muze nekdo vymyslet ![]()
Za me poslat do háje. Hned.
Okamžitě bych ho vyrazila. Jak zalže jednou a projde mu to bude lhát pořád.
Abych odpověděla všem..Jestli ty fotky opravdu posílal nevím..ta holka mi napřed tvrdila, jak mi je pošle, jako důkaz, ale když jsem je po ní chtěla, najednou se odmlčela a napsala, že nic posílat nebude. Proto mi to vrtá hlavou, jestli si to vymyslela. On mi tvrdí, že to pravda není. Že ona lže.
A abych odpověděla, proč ho miluju..Je jinak velmi pozorný a milující. Hodný a všechno. Ale prostě lže. A já nechápu proč
Jinak pro mě dělá první poslední..Snesl by mi modré z nebe. Proto nechápu, proč tak lže a vymýšlí si.
Vím, že se nezmění..jen nevím, jak být silná a skončit s ním, když ho miluju. ![]()