Co dělat s lhářem přítelem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9819
19.2.14 12:24

Vykopnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
19.2.14 12:25
@RadanaH píše:
Chronicky lhar…bych s takovym nebyla, jste spolu kratce…vztak ma byt o duvere…
takovy clovek se nezmeni…

Přesně :potlesk: :palec:
Jinak @Sphynx Lady nechápu proč přísahal na tvůj život, proč né na svůj??? 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
19.2.14 12:25

Na tvou smrt byl přísahal proto, že bájní lháři věří, že jejich lži jsou pravda. Opravdu. Sami svým lžím věří přejímají je jako skutečnost. Odejít nechceš, tak co poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.14 12:26

Ahoj, nechci se ho nijak zastávat, ale taky jsem byla chronická lhářka.. :oops: Bylo to způsobené dětstvím. Naši nikdy nebrali přiznání jako „polehčující“ okolnost a vždy jsem dostala tak nařezáno, že jsem se radši naučila perfektně lhát. Dokázala jsem lhát i do očí…
Až můj manžel si se mnou dal práci a já to konečně pochopila, nemá cenu lhát.

Prosím o zachování anonymity, je to pro mě opravdu citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit
4009
19.2.14 12:27
@orionk píše:
Přesně :potlesk: :palec:
Jinak @Sphynx Lady nechápu proč přísahal na tvůj život, proč né na svůj??? 8o 8o :mrgreen:

Taky mě to zarazilo, asi si zakladatelka myslí, že jí miluje více než sám sebe, proto přísaha na její život je ještě víc :). Nicméně tomu je jedno na co přísahá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.2.14 12:27

No, pokud chceš mít o „zábavu“ postaráno celý život, tak s ním buď, udělaj si s ním nejlépe 3 děti, nudit se určitě nebudete ani jeden :)
Vážně, takový člověk pro život není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
19.2.14 12:28

@Sphynx Lady vidi v tobe vic pecujici maminku nez pritelkyni..jsi starsi, zkusenejsi, vic pri penezich nez jeho vrstevnici/ce…necekala bych od toho zdravy vyvoj vztahu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
19.2.14 12:29
@evill píše:
Taky mě to zarazilo, asi si zakladatelka myslí, že jí miluje více než sám sebe, proto přísaha na její život je ještě víc :). Nicméně tomu je jedno na co přísahá..

Já teda nejsem věřící…Ale kdyby mi chlap (lhář) přísahal na můj život, tak by se mě to asi hodně dotklo :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.2.14 12:30
@Anonymní píše:
Ahoj, nechci se ho nijak zastávat, ale taky jsem byla chronická lhářka.. :oops: Bylo to způsobené dětstvím. Naši nikdy nebrali přiznání jako „polehčující“ okolnost a vždy jsem dostala tak nařezáno, že jsem se radši naučila perfektně lhát. Dokázala jsem lhát i do očí…
Až můj manžel si se mnou dal práci a já to konečně pochopila, nemá cenu lhát.Prosím o zachování anonymity, je to pro mě opravdu citlivé téma.

Ano, pokud jde o nevýznamné věci, tak bych tolerovala a snažila se vysvětlovat. Ale pokud otravuje jiné ženské svými nahými fotkami to je jiný level.To jsi určitě ty nedělala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.2.14 12:31

Ta přísaha mě taky zarazila..zvláštní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.14 12:31
@jannina1 píše:
Ano, pokud jde o nevýznamné věci, tak bych tolerovala a snažila se vysvětlovat. Ale pokud otravuje jiné ženské svými nahými fotkami to je jiný level.To jsi určitě ty nedělala :D

to samozřejmě ne.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2895
19.2.14 12:35

Pred nedavnem tu byl denicek o chronicke lharce, ona tedy na to mela papir. :lol: Hlavne ho proboha neomlouvej, ze je nemocny nebo neco pdobneho, to je nejvetsi vymluva co snad muze nekdo vymyslet :roll:

Za me poslat do háje. Hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.2.14 12:36

Okamžitě bych ho vyrazila. Jak zalže jednou a projde mu to bude lhát pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.2.14 12:36

Abych odpověděla všem..Jestli ty fotky opravdu posílal nevím..ta holka mi napřed tvrdila, jak mi je pošle, jako důkaz, ale když jsem je po ní chtěla, najednou se odmlčela a napsala, že nic posílat nebude. Proto mi to vrtá hlavou, jestli si to vymyslela. On mi tvrdí, že to pravda není. Že ona lže.

A abych odpověděla, proč ho miluju..Je jinak velmi pozorný a milující. Hodný a všechno. Ale prostě lže. A já nechápu proč :nevim: Jinak pro mě dělá první poslední..Snesl by mi modré z nebe. Proto nechápu, proč tak lže a vymýšlí si.

Vím, že se nezmění..jen nevím, jak být silná a skončit s ním, když ho miluju. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
19.2.14 12:38

Taky bych odešla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie