Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj…je tu nekdo kdo chodi do Iscaru? Nebo nekdo, kdo tam byl na iui, ivf…a zadarilo se? Na pokolikaty?
Chodila jsem tam v roce 2009, vyšlo nám 2.IUI, máme dvojčata ![]()
Chodila jsem tam měla jsem tři inseminace a nakonec jsem otěhotněla přirozeně. Je tady diskuze na iscare
Jeee…tak to je super.:-)…ja byla loni na iui a nepovedlo se…Tvuj manzel mel asi dobry spermio, vid?
@Malvajs diky…tu uz jsem cetla…davno.bylo to naspinavy sledovat kdo otehotnel a kdo ne…:-)
Nám v ISCARE vyrobili synka v roce 2011, z první stimulace, druhého transferu. Předtím 2× IUI nic.
@feliss píše:
Jeee…tak to je super.:-)…ja byla loni na iui a nepovedlo se…Tvuj manzel mel asi dobry spermio, vid?
jestli to bylo na mě, tak právě, že neměl ![]()
@feliss je to tam také divne v poslednej době. len tahaju peniaze. za 3IVF sme dali viac jako 100 000 a sme bez mimina.
Ahoj, tak já mam s Iscarem bohaté zkušenosti. V roce 2010 nám tam klaplo první IVF a mam syna. Tehdy jsem na ně neměla jedinou výtku. Bylo to ještě za primáře Mrázka. Při snaze o druhé je to boj, 3 kety a jedno IVF a nic nic, přístup se o moc zhoršil, neosobní, nebyli ke mě zrovna příjemní a vstřícní, jakmile jsem vstoupila na do dveří, hned 30 kč a nazdar. Nyní chodím jinam, byla jsem tam 4 krát, dvě konzultace a dvakrát odběry krve atd a zatím jsem neplatila ani korunu, zajímají se, jak se mam, co syn atd… Přístup úplně jiný. Ale na každé CAR najdeš negativní i pozitivní recenze, tak už to chodí…
Já byyla vIscare u paní doktorky Jaržembovský loni v lednu a doma nám spinká 4 měsíční syn, vyšlo hned první IVF.Na přístup si nemůžu stěžovat, ke mě byli milý a vstřícný, dokonce mi paní doktorka dala své soukromé číslo a že jí můžu kdykoli během těhotenství zavolat. V létě chci na KET, snad vyjde holčička ![]()