Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem ho založila a začínáme na novo!
Holky prece uz se to musi prolomit a jedna z nas musi otehotnet. milas je z nas nejbliz at ti drzim palecky at ms neprijde
Mohli by jsme být úspěšnější. Naposledy byla úspěšná Verča, pokud se nepletu? A ta už dávno porodila…tak snad bude brzy další…
@hanka1120 píše:
Holky prece uz se to musi prolomit a jedna z nas musi otehotnet. milas je z nas nejbliz at ti drzim palecky at ms neprijde
no nevím taky tomu nějak nedávám
Nějaká? Všichni!!!
A nejpozději do 3měsíců! A je to! Rozhodla jsem to za všechny!
Tak šup na věc!
![]()
@kristynaho píše:
Nějaká? Všichni!!!A nejpozději do 3měsíců! A je to! Rozhodla jsem to za všechny!
Tak šup na věc!
![]()
Já čekám co bude a to beru držím se tvého kréda
Ahojte holky..můžu se k Vám přidat?..my se doma dohodli, že si dáme pauzu. Hlavně teda psycho pauzu..
Už je toho moc
![]()
A taky pro mě pozitivnější zpráva je, že mi jedna nejmenovaná věštice ( bývá i v TV, ale tam jsem jí neviděla) nečučím na takové pořady..že máme mít teď pauzu a očistu a pak se podaří ![]()
![]()
@Novoňka píše:
Ahojte holky..můžu se k Vám přidat?..my se doma dohodli, že si dáme pauzu. Hlavně teda psycho pauzu..
Už je toho moc![]()
A taky pro mě pozitivnější zpráva je, že mi jedna nejmenovaná věštice ( bývá i v TV, ale tam jsem jí neviděla) nečučím na takové pořady..že máme mít teď pauzu a očistu a pak se podaří![]()
![]()
![]()
Jasně poť knám tady a koukám možná bude mít pravdu stále ti držím pěsti
@kristynaho píše:
Nějaká? Všichni!!!A nejpozději do 3měsíců! A je to! Rozhodla jsem to za všechny!
Tak šup na věc!
![]()
Snad máš pravdu. Už jsem z toho vážně vyčerpaná…poslední „akce kyretáž“ mě dorazila. ![]()
@Keshi píše:
Snad máš pravdu. Už jsem z toho vážně vyčerpaná…poslední „akce kyretáž“ mě dorazila.
Co se stalo?
@milas píše:
Co se stalo?
Při poslední stimulaci se mi udělala vysoká sliznice, ale nebyl ani jeden folikul. No a tělo bylo nějaký zblbý a zapomnělo ji odloučit při MS. Tak to musel pan doktor vyčistit. ![]()
@Keshi píše:
Při poslední stimulaci se mi udělala vysoká sliznice, ale nebyl ani jeden folikul. No a tělo bylo nějaký zblbý a zapomnělo ji odloučit při MS. Tak to musel pan doktor vyčistit.
Aha to chápu a mě někdy vůbec nevyloučí tělo sliznici, ale teď se mi to upravuje konečně
@milas
Mě tak jako celkově na cyklus zabíral jeřáb a kontryhel…ale co sem na hormonech, tak je to zas, s prominutím… v řiti. ![]()