Clostilky snažilky :)

726
20.2.14 12:14

Clostilky snažilky :)

Tak jsem ho založila a začínáme na novo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36771
20.2.14 12:17

Aha a myslíš že tady bufem úspěšní? bufem doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.2.14 12:36

Holky prece uz se to musi prolomit a jedna z nas musi otehotnet. milas je z nas nejbliz at ti drzim palecky at ms neprijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
20.2.14 12:50

Mohli by jsme být úspěšnější. Naposledy byla úspěšná Verča, pokud se nepletu? A ta už dávno porodila…tak snad bude brzy další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 13:31
@hanka1120 píše:
Holky prece uz se to musi prolomit a jedna z nas musi otehotnet. milas je z nas nejbliz at ti drzim palecky at ms neprijde

no nevím taky tomu nějak nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 13:31

@kristynaho mo mohla by tu být nějaká těhu ale kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
20.2.14 17:20

Nějaká? Všichni!!! :D A nejpozději do 3měsíců! A je to! Rozhodla jsem to za všechny! :mrgreen: Tak šup na věc! :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 19:28
@kristynaho píše:
Nějaká? Všichni!!! :D A nejpozději do 3měsíců! A je to! Rozhodla jsem to za všechny! :mrgreen: Tak šup na věc! :mrgreen: :zed:

Já čekám co bude a to beru držím se tvého kréda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
20.2.14 20:24

Ahojte holky..můžu se k Vám přidat?..my se doma dohodli, že si dáme pauzu. Hlavně teda psycho pauzu..
Už je toho moc :nevim: :nevim:
A taky pro mě pozitivnější zpráva je, že mi jedna nejmenovaná věštice ( bývá i v TV, ale tam jsem jí neviděla) nečučím na takové pořady..že máme mít teď pauzu a očistu a pak se podaří :-)
:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 20:32
@Novoňka píše:
Ahojte holky..můžu se k Vám přidat?..my se doma dohodli, že si dáme pauzu. Hlavně teda psycho pauzu..
Už je toho moc :nevim: :nevim:
A taky pro mě pozitivnější zpráva je, že mi jedna nejmenovaná věštice ( bývá i v TV, ale tam jsem jí neviděla) nečučím na takové pořady..že máme mít teď pauzu a očistu a pak se podaří :-) :lol: :lol: :lol:

Jasně poť knám tady a koukám možná bude mít pravdu stále ti držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
20.2.14 21:02
@kristynaho píše:
Nějaká? Všichni!!! :D A nejpozději do 3měsíců! A je to! Rozhodla jsem to za všechny! :mrgreen: Tak šup na věc! :mrgreen: :zed:

Snad máš pravdu. Už jsem z toho vážně vyčerpaná…poslední „akce kyretáž“ mě dorazila. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 21:10
@Keshi píše:
Snad máš pravdu. Už jsem z toho vážně vyčerpaná…poslední „akce kyretáž“ mě dorazila. :(

Co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
20.2.14 21:24
@milas píše:
Co se stalo?

Při poslední stimulaci se mi udělala vysoká sliznice, ale nebyl ani jeden folikul. No a tělo bylo nějaký zblbý a zapomnělo ji odloučit při MS. Tak to musel pan doktor vyčistit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 21:29
@Keshi píše:
Při poslední stimulaci se mi udělala vysoká sliznice, ale nebyl ani jeden folikul. No a tělo bylo nějaký zblbý a zapomnělo ji odloučit při MS. Tak to musel pan doktor vyčistit. :zed:

Aha to chápu a mě někdy vůbec nevyloučí tělo sliznici, ale teď se mi to upravuje konečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
20.2.14 21:50

@milas
Mě tak jako celkově na cyklus zabíral jeřáb a kontryhel…ale co sem na hormonech, tak je to zas, s prominutím… v řiti. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí