Clostilky snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
16.4.14 19:36
@Petulikk píše:
@kristynaho tak ja rikala sestre, ze ovu byla 31.3. Ale posledni MS11.2. A i tak me objednala na utery.

Mě kdybych neměla mimoděložní, tak mě pozve až v 7tt. Ale uvidíš…na škodu to není, jen aby tě zbytečně nestresovali, víš? ale to budeš už jakoby cca 5-6tt…takže to bude v pohodě. Hlavně ať ti vezmou krev i kdyby to tam bylo i nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
16.4.14 20:21

@kristynaho krev si myslím, že můj dr nebere :think: :nevim: s prvním těhu jsem byla u bývalé dr… tam už ani nevím který tt jsem tam byla, ale tuším, že v 6tt a bylo už i srdíčko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.4.14 21:41
@kristynaho píše:
Mě kdybych neměla mimoděložní, tak mě pozve až v 7tt. Ale uvidíš…na škodu to není, jen aby tě zbytečně nestresovali, víš? ale to budeš už jakoby cca 5-6tt…takže to bude v pohodě. Hlavně ať ti vezmou krev i kdyby to tam bylo i nebylo.

To je fakt hlavně hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
16.4.14 21:50

@milas hcg snad bude :palec: test ze včera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.4.14 21:53
@Petulikk píše:
@milas hcg snad bude :palec: test ze včera :palec:

Nádherný možná to budou i dvojčátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
16.4.14 22:00

@milas no nestraš :mrgreen: :mrgreen: ale taky mě to napadlo, bo jsem měla takové // 15dpo :mrgreen: zítra mám v plánu udělat si další testík :mrgreen: :mrgreen: co s něma, když už jsou doma :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.4.14 22:49
@Petulikk píše:
@milas no nestraš :mrgreen: :mrgreen: ale taky mě to napadlo, bo jsem měla takové // 15dpo :mrgreen: zítra mám v plánu udělat si další testík :mrgreen: :mrgreen: co s něma, když už jsou doma :mrgreen: :mrgreen: :dance:

To jo když jsou doma a máš důvod tak proč ne a hlavně ať mimi jsou zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
17.4.14 06:37

:dance: :dance: :srdce:
První fotka jsou testíky z dneška, nahoře dr max, pod ním mamatest a zkusila jsem ovulační test :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
17.4.14 06:57
@Petulikk píše: :dance: :dance: :srdce:
První fotka jsou testíky z dneška, nahoře dr max, pod ním mamatest a zkusila jsem ovulační test :mrgreen: :palec:

Nádhera vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
17.4.14 07:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.4.14 11:56

Ahojky tak sem vás našla :mavam: psala sem na staré téma :? chtěla sem pozdravit a mrknůt co nového a vy ste si zaližily téma nové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.4.14 19:17

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, jestli můžu. A hned bych chtěla pogratulovat ke dvěma čárkám @Petulikk :) doufám, že brzo uvidím taky podobný obrázek. Já teď druhý měsíc stimuluju clostilem, ale dneska 11DC na kontrolním ultrazvuku žádné větší folikuly :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.4.14 20:48
@polic001 píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, jestli můžu. A hned bych chtěla pogratulovat ke dvěma čárkám @Petulikk :) doufám, že brzo uvidím taky podobný obrázek. Já teď druhý měsíc stimuluju clostilem, ale dneska 11DC na kontrolním ultrazvuku žádné větší folikuly :-/

Kup si k tomu pak jeřáb ptačí, vždy jsem měla po clistíků jeden folík teď a ejhle tentokrát clostík stejně jako minule 2-0-2 a jeřáb ptačí a ejhle mám jich hned 9 fokíků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.4.14 20:57

@milas Díky za tip. Vyzkouším ho :) 9 folíků? To je síla! Já se v tom ještě zas tak moc nevyznám, ale myslím, že jsem někde četla, že když je těch folíků takhle moc, tak se ani nedoporučuje snažení, aby nedošlo k nějak extrémně vícečetnému těhotenství. Ale nevím, kdyžtak mě oprav… Já právě tento měsíc brala jen půl tablety clostíku, protože minulý měsíc jsem brala 0-0-1 a reagovala jsem extrémně a vytvořila se mi veliká cysta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.4.14 21:12
@polic001 píše:
@milas Díky za tip. Vyzkouším ho :) 9 folíků? To je síla! Já se v tom ještě zas tak moc nevyznám, ale myslím, že jsem někde četla, že když je těch folíků takhle moc, tak se ani nedoporučuje snažení, aby nedošlo k nějak extrémně vícečetnému těhotenství. Ale nevím, kdyžtak mě oprav… Já právě tento měsíc brala jen půl tablety clostíku, protože minulý měsíc jsem brala 0-0-1 a reagovala jsem extrémně a vytvořila se mi veliká cysta…

jo to jsem taky měla až 7 cm cysty, jj nedoporučují se snažení a proto půjdou folíky odsát a oplodnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí