Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanka1120 píše:
Mam doma algifen a nebo igalgin.
algifen mi zabírá i od zubů vem si ho
@milas neboj bery leky od bolesti uz od soboty jinak bych se s toho zblaznila. co je dobry na otok nevis?
@hanka1120 píše:Šalvěj
@milas neboj bery leky od bolesti uz od soboty jinak bych se s toho zblaznila. co je dobry na otok nevis?
@hanka1120 píše:
ústní voda corsodyl, pomohla mi od zánětu…
@hanka1120 Tak mi pomohlo si dáseň natírat hřebíčkem
ale nesmělo to být moc rozjeté..jinak Nalgesin..ale antibiotika zaberou a bude dobře..držím palce, aby zuby nebolely
![]()
Holky Ahojky
![]()
@hanka1120 děkuji snad bude
v úterý jdu k dr, tak uvidíme co mi řekne…
jejda zuby
tak ať Tě to brzo přestane bolet
![]()
@Petulikk píše:
@hanka1120 děkuji snad bude![]()
v úterý jdu k dr, tak uvidíme co mi řekne…
![]()
jejda zuby
tak ať Tě to brzo přestane bolet
![]()
To bude ještě brzi na utz ne;?
Taky si myslím…budou tě akorát děsit mimoděložním… minimálně 2týdny bych počkala. Zajdi si jen na krev…
Holky, jinak těhu test jsem si dělala cca 10dní po ovu a byl pozitivní, ale to já mám vždycky, takže to neřeším a hlavně brali mi krev a ta byla 1,2j. Takže fakt nic… jedině, že by nebylo ještě uhnízděné…
@kristynaho @milas jj vim.ze je to brzo, ale myslim si, ze neco v 5tt by melo neco jit videt, uvidim…
@Petulikk píše:
@kristynaho @milas jj vim.ze je to brzo, ale myslim si, ze neco v 5tt by melo neco jit videt, uvidim…
Pouze gestační váček a ten se dělá někdy i v mimoděložním. Já ho měla taky. Dokud tam nebude srdíčko, tak ti jen tak něco neřeknou. To je někdy už v 6tt. Každopádně ti mooooc přeji, aby bylo vše v pořádku. A je mi jasný, že už se nemůžeš dočkat. ![]()
@kristynaho tak ja rikala sestre, ze ovu byla 31.3. Ale posledni MS11.2. A i tak me objednala na utery.