Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@polic001 píše:
@milas budu držet pěsti, ať ti tam najdou nějaké dostatečně velké!
Já pevně doufám, že ten příští cyklus vyjde. Nechci, aby se mi udělala zase cysta, takže jsme se domluvili, že budu brát 3/4 tabletky toho clostilu denně. Doktor říkal, že celý je na mě moc a půl málo
ty bláho tak uvidíš
HOLKY DRZIM MOC PALECKY AT TO DOBRE DOPADNE. MILAS KOLIK JSI BRALA TOHO CLOSTIKU?
@hanka1120 píše:
HOLKY DRZIM MOC PALECKY AT TO DOBRE DOPADNE. MILAS KOLIK JSI BRALA TOHO CLOSTIKU?
2-0-2 clostíky pak 100 puregonu 4 dny a teď dva dny 2 ampule merionalu no a uvídíme zítra co a jak?
@milas taky mas tak blbou reakci jak mivam ja, je to des. drzim ti palecky. beres i ten jerab ptaci?
Ty jo, to si nedovedu představit, že bych brala 4 tabletky denně. Už s tou jednou, po který mi narostla ta cysta, to byla hrůza - velký bolesti v podbřišku, nemohla jsem skoro v noci ani spát. No jde vidět, že je prostě každý tělo fakt úplně jiný a žádný obecný poučky neplatí.
Ahojky holky, tak dle UTZ mimi odpovídá 3–4tt, má gestační i žloutkový váček, a je tam kde má být
příští týden v pátek jdu zase na kontrolu, prý by mělo být vidět něco víc
těším se
dle mě je o týden až dva mladší než by dle mě měl být…
![]()
@hanka1120 píše:
@milas taky mas tak blbou reakci jak mivam ja, je to des. drzim ti palecky. beres i ten jerab ptaci?
Jo jo každý den i jeřáb ptačí a jak tak koukám tak budem muset vymyslet co dál? zatím netuším
@Petulikk píše:
Ahojky holky, tak dle UTZ mimi odpovídá 3–4tt, má gestační i žloutkový váček, a je tam kde má být![]()
![]()
příští týden v pátek jdu zase na kontrolu, prý by mělo být vidět něco víc
![]()
těším se
![]()
dle mě je o týden až dva mladší než by dle mě měl být…
![]()
![]()
Tak já myslím že to je ideální věk mimiska, super tak jen ať je vše jak má být
@milas zatím to jde, tak snad to půjde i ještě min. dva měsíce ![]()
@Petulikk píše:
@milas zatím to jde, tak snad to půjde i ještě min. dva měsíce
tak to jo ať překonáš skušebku že?