Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas Tak to je paráda..držím moc palečky
a s tím špitálem, propána to je pech..snad se to moc nerozjede a budete si doma užívat rostoucí bříško
![]()
Opatruj se
![]()
Já jdu na kontrolu ve čt na gyne a asi v Po IUI, teda já si myslím..Clostík jsem dobrala..
budu se snažit tě následovat s tím testíkem
![]()
@Novoňka beru tě za slovo s tím testíkem snažím se opatrovat vážně ale nějak to nejde
@milas hlavně buď v klidu a držím pěstičky, aby jste byli oba v pořádku. A hcg takhle krátce máš pěkné!!! Takže hoooodně zdravíčka a štěstíčka přeji!!! ![]()
@kristynaho píše:
@milas hlavně buď v klidu a držím pěstičky, aby jste byli oba v pořádku. A hcg takhle krátce máš pěkné!!! Takže hoooodně zdravíčka a štěstíčka přeji!!!
No žeby dvojčátka? kéž by už ten ohss šel do háje
@milas třeba ano. Já měla tenkrát měla 300j. a byla jsem v 5týdnu a bylo to normální a to ty užb budeš mít za dva dny! ![]()
@kristynaho píše:
@milas třeba ano. Já měla tenkrát měla 300j. a byla jsem v 5týdnu a bylo to normální a to ty užb budeš mít za dva dny!
no právě uvidíme zítra jak dopadne krev jak poroste
@milas určitě povyroste! Budu držet všechno, co mám!!! A kdyby nepovyrostlo, tak neztrácej naději, i to se někdy stává…
@kristynaho píše:
@milas určitě povyroste! Budu držet všechno, co mám!!! A kdyby nepovyrostlo, tak neztrácej naději, i to se někdy stává…
Díky snad…
@kristynaho píše:
Mil, tak jak se máte? Je vše v pořádku?
Hcg zůstalobstejné tak. mevím no je, i furt na zvracení a zbravím a břicho jak balon
@milas píše:
Hcg zůstalobstejné tak. mevím no je, i furt na zvracení a zbravím a břicho jak balon
Musíš doufat! Držím pěsti! ![]()
@milas Držte se..
myslím i bobíška v bříšku
zasloužíš si to, jak nikdo
![]()