Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petulikk píše:
@kristynaho to mě moc mrzísnad brzo potkáš toho pravého
![]()
Peťu, jak ty jsi na tom? Doufám, že výborně. Děkuju, kéž by…
@kristynaho píše:
Mil, u nás to nemá cenu a manžel to definitivně ukončil…vztah bez lásky? nebo teda jen jednostrané nemá cenu
To mě moc moc mrzí u nás to hrozilo taky ale Jirka se umoudřil
@kristynaho neboj určitě ano
tento rok jsem četla, že se vztahy buď rozejdou nebo upevní… a asi na tom něco bude, bo už pár lidí se rozešli a našli nové lásky… a věřím, že tomu bude tak i u Tebe, mrzí mě, že to tak dopadlo, ale jsi krásná a budeš brzo zase šťastná
Já?? Já se mám zatím celkem OK… mimísek zatím v pořádku, zítra jdu na odběry a 12.6. jdu na screening, tak věřím, že bude vše v pořádku
![]()
@Petulikk píše:
@kristynaho neboj určitě ano![]()
tento rok jsem četla, že se vztahy buď rozejdou nebo upevní… a asi na tom něco bude, bo už pár lidí se rozešli a našli nové lásky… a věřím, že tomu bude tak i u Tebe, mrzí mě, že to tak dopadlo, ale jsi krásná a budeš brzo zase šťastná
![]()
![]()
Já?? Já se mám zatím celkem OK… mimísek zatím v pořádku, zítra jdu na odběry a 12.6. jdu na screening, tak věřím, že bude vše v pořádku
![]()
Utčitě bude
@milas zlatíčko věřím, že to příjde - je pohnojeno a zadaří se
![]()
@milas přirozeně
ikdyž máš problémy, věřím, že to i přesto se to povede
![]()
@Petulikk píše:
@milas přirozeně![]()
ikdyž máš problémy, věřím, že to i přesto se to povede
![]()
S pco a bez ovulace? nemožné
@milas s PCO se přece otěhotnět dá, a ovu třeba naskočí… teď po sice nevydařeném těhu se to vše může změnit k lepšímu, tak zkus trošku věřit…
@Petulikk píše:
@milas s PCO se přece otěhotnět dá, a ovu třeba naskočí… teď po sice nevydařeném těhu se to vše může změnit k lepšímu, tak zkus trošku věřit…
Neee ivu nemým celý život bez léku a ty bohužel už nesmím
@milas Ahojky..je to mazec..
a zkoušela jsi nějakou vědmu? mám celkem dobrou paní.. a ta mi výslovně řekla, kdy se máme snažit a proč nám ty 2 roky nešlo a proč by ani nevyšlo..ikdyž jsme to měli nachystané dobře..třeba se taky dozvíš něco, co ti pomůže něco pochopit..a nebo co udělat proto aby to vyšlo..my měli vyměnit dr..
![]()
@milas je mi moc lito co se ti stalo. a byla jsi uz v caru a co ti rekly
@hanka1120 píše:
@milas je mi moc lito co se ti stalo. a byla jsi uz v caru a co ti rekly
Dnes jsem poslala propouštěcí zprávy Macháčovi i Malíčkové tak uvidím co bude