Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas milas tak ptaci jerab mam objednany dneska jsem byla v lekarne.jak ho beres? holky zase mam nejakou depku asi, protoze prisli ms, t mi vubec nevadi jako jsem rada ze normalne dosla 30dc, ale krvacela jsem jen pul dnes pak to doslo do faze takovyho spis spineni a zitra bude urcite konec. nevim proc mi to tak dela ale trva to nekolik mesicu, a ja mam stoho nervy. pokud nepomuzou ani ty kapky tak uz fakt nevim.
@hanka1120 píše:
@milas milas tak ptaci jerab mam objednany dneska jsem byla v lekarne.jak ho beres? holky zase mam nejakou depku asi, protoze prisli ms, t mi vubec nevadi jako jsem rada ze normalne dosla 30dc, ale krvacela jsem jen pul dnes pak to doslo do faze takovyho spis spineni a zitra bude urcite konec. nevim proc mi to tak dela ale trva to nekolik mesicu, a ja mam stoho nervy. pokud nepomuzou ani ty kapky tak uz fakt nevim.
Tak jen od prvního až 3 dc až do ovulace 25 kapek a stačilo to. Možná ti to i ms upraví. Nebo podle návodů
@hanka1120 Dej pak prosím vědět, jak ten jeřáb snášíš. Taky si ho plánuji objednat a vyzkoušet. Snad pomůže!
@polic001 píše:
@hanka1120 Dej pak prosím vědět, jak ten jeřáb snášíš. Taky si ho plánuji objednat a vyzkoušet. Snad pomůže!
V pohodě se snáší žádné vedlejší účinky nemá
@kristynaho píše: Že by, Mil?držím pěsti!!!
No už to tak vypafá ofitko tedtovat mám až 16.5
@milas píše:
No už to tak vypafá ofitko tedtovat mám až 16.5
Je mi to jasný, léky jsou mrchy, ale přesto ti držím pěstičky, aby to vyšlo!
Já mám vše rozházené a tak mám nasazený norethisteron ode dneška, ale mrcha se mi dnes rozjela, tak nevím jestli to nenechat na přírodě. A ještě k tomu mám mykozu, takže super.
@kristynaho píše:
Je mi to jasný, léky jsou mrchy, ale přesto ti držím pěstičky, aby to vyšlo!Já mám vše rozházené a tak mám nasazený norethisteron ode dneška, ale mrcha se mi dnes rozjela, tak nevím jestli to nenechat na přírodě. A ještě k tomu mám mykozu, takže super.
A nechceš si přeléčit imunitu? vidíš adi nám pomohla
@milas píše:
A nechceš si přeléčit imunitu? vidíš adi nám pomohla
Taky jsem nad tím přemýšlela. Ty jsi byla v Praze, viď?
@kristynaho píše:
Taky jsem nad tím přemýšlela. Ty jsi byla v Praze, viď?
Jo jo v Praze
Holky ležím s ohss ve špitále a včera 8 dní po et hcg 147!!!
@milas s ci to lezis ve spitale???
hcg je OK ci nizke? se v tom nevyznam ![]()
@Petulikk píše:
@milas s ci to lezis ve spitale???hcg je OK ci nizke? se v tom nevyznam
Prý ok ale důleřoté je jak bude růst, tak s hyoerstimulákem