Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanka1120 píše:
@milas kde kupujes ten jerab ptaci?
V lékarně dr max
@hanka1120 píše:
@milas a meli to na sklade, nebo to bylo na objenavku.?
Jeden den objednáš druhý den to mají
@milas jj presne tak, tak snad to zvladnu bez ujmy, dnes to byl docela zahul ![]()
@Petulikk píše:
@milas jj presne tak, tak snad to zvladnu bez ujmy, dnes to byl docela zahul
To věřím, ale nezvracíš že neeee?
@milas nn zatím ne a snad ani nebudu, včera se mě z prdele zeptaly dvě kolegyně jestli nejsem náhodou těhu, tak jsem jím to teda potvrdila a snad jsem neudělala chybu, zatím mi pomáhají
poprosila jsem je, aby si to nechaly pro sebe, tak uvidíme a aspoň budu vědět, zda se jím dají věřit… ![]()
@Petulikk píše:
@milas nn zatím ne a snad ani nebudu, včera se mě z prdele zeptaly dvě kolegyně jestli nejsem náhodou těhu, tak jsem jím to teda potvrdila a snad jsem neudělala chybu, zatím mi pomáhají![]()
poprosila jsem je, aby si to nechaly pro sebe, tak uvidíme a aspoň budu vědět, zda se jím dají věřit…
no tak snad to neprásknou
@milas taky doufám, ale nemáme tam zatím vedoucí, bo ta naše odešla jinam a dnes bylo výběrové řízení a ta jedna holčina se tam hlásila taky a byla na pohovoru, tak uvidíme snad to dopadne dobře
a nevyhodí mě pak
![]()
@Petulikk Já bych to asi tajila, dokud by to šlo. Ale zas si dovedu představit, že když na to člověk tak dlouho čeká, chce se pak s tou radostí podělit. Snad se kolegyňky ukáží jako charakterní ženský ![]()
@Petulikk píše:
@milas taky doufám, ale nemáme tam zatím vedoucí, bo ta naše odešla jinam a dnes bylo výběrové řízení a ta jedna holčina se tam hlásila taky a byla na pohovoru, tak uvidíme snad to dopadne dobřea nevyhodí mě pak
![]()
![]()
To ti věřím tak snad to dobře dopadne
@polic001 já to taky tajit chtěla, ale když se zeptaly, tak mi bylo i blbé jim lhát, navíc dělám ve skladu, tudíž tahám krabice a někdy jsou dost těžké, tak jim můžu s klidným srdcem říct o pomoc…
@milas snad ano ![]()
@Petulikk Jasně, však na tom není nic špatnýho, aspoň ti teď pomůžou, když bude potřeba. Snad budou držet jazyk zuby
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď