Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanka1120 píše:
@milas kde kupujes ten jerab ptaci?
V lékarně dr max
@hanka1120 píše:
@milas a meli to na sklade, nebo to bylo na objenavku.?
Jeden den objednáš druhý den to mají
@milas jj presne tak, tak snad to zvladnu bez ujmy, dnes to byl docela zahul ![]()
@Petulikk píše:
@milas jj presne tak, tak snad to zvladnu bez ujmy, dnes to byl docela zahul
To věřím, ale nezvracíš že neeee?
@milas nn zatím ne a snad ani nebudu, včera se mě z prdele zeptaly dvě kolegyně jestli nejsem náhodou těhu, tak jsem jím to teda potvrdila a snad jsem neudělala chybu, zatím mi pomáhají
poprosila jsem je, aby si to nechaly pro sebe, tak uvidíme a aspoň budu vědět, zda se jím dají věřit… ![]()
@Petulikk píše:
@milas nn zatím ne a snad ani nebudu, včera se mě z prdele zeptaly dvě kolegyně jestli nejsem náhodou těhu, tak jsem jím to teda potvrdila a snad jsem neudělala chybu, zatím mi pomáhají![]()
poprosila jsem je, aby si to nechaly pro sebe, tak uvidíme a aspoň budu vědět, zda se jím dají věřit…
no tak snad to neprásknou
@milas taky doufám, ale nemáme tam zatím vedoucí, bo ta naše odešla jinam a dnes bylo výběrové řízení a ta jedna holčina se tam hlásila taky a byla na pohovoru, tak uvidíme snad to dopadne dobře
a nevyhodí mě pak
![]()
@Petulikk Já bych to asi tajila, dokud by to šlo. Ale zas si dovedu představit, že když na to člověk tak dlouho čeká, chce se pak s tou radostí podělit. Snad se kolegyňky ukáží jako charakterní ženský ![]()
@Petulikk píše:
@milas taky doufám, ale nemáme tam zatím vedoucí, bo ta naše odešla jinam a dnes bylo výběrové řízení a ta jedna holčina se tam hlásila taky a byla na pohovoru, tak uvidíme snad to dopadne dobřea nevyhodí mě pak
![]()
![]()
To ti věřím tak snad to dobře dopadne
@polic001 já to taky tajit chtěla, ale když se zeptaly, tak mi bylo i blbé jim lhát, navíc dělám ve skladu, tudíž tahám krabice a někdy jsou dost těžké, tak jim můžu s klidným srdcem říct o pomoc…
@milas snad ano ![]()
@Petulikk Jasně, však na tom není nic špatnýho, aspoň ti teď pomůžou, když bude potřeba. Snad budou držet jazyk zuby