Clostilky snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
14.4.14 07:56
@Petulikk píše:
@milas jen díky ní vím, že byla a kdy… a sexík byl den po ní… takže to vypadá na 90% na holčičku :mrgreen: ikdyž bych brala i chlapečka :palec:

Vždyť je to jefno hlavně je ať je zdravé to mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.4.14 08:30

Peťu, tak to je mazec. Já už bych ani neměřila a vzdala to. Jsi bojovnice a vyplatilo se ti to… přeji ti, aby bylo vše v pořádku. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
14.4.14 14:06

@kristynaho jsem rada, ze jsem nesla k dr a taky, ze jsem merila, bo nevim jak bych to objdhajovala u dr
:mrgreen: dekuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.4.14 17:58
@Petulikk píše:
@kristynaho jsem rada, ze jsem nesla k dr a taky, ze jsem merila, bo nevim jak bych to objdhajovala u dr :mrgreen: dekuji moc :hug:

No, myslím, že kdyby jsi šla k dr. tak by ti píchla vyvolávačku a možná by bylo po ovulce i po mimi…:) Já jsem měla minule taky ovulku až cca 30dc a pak jsem za 12dní špinila, tak mě tak napadá jestli nejsem taky. :mrgreen: Ale špinila jsem 14dní a sliznici jsem měla jen 6mm…takže já nic… Nemáš zač děkovat, jsem za tebe ráda! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
14.4.14 18:47

@milas to víš, že je to nejdůležitější :dance: :dance: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
14.4.14 18:49

@kristynaho tak 6mm si myslím, že není úplně málo… myslím, že by se uchytit dalo :palec: no právě, já byla objednaná už, ale když jsem věděla, že ovu proběhla, tak jsem dr zrušila, že stejně kdyby mi dal něco na vyvolání, tak dorazí stejně jako po ovu… a jsem neskutečně ráda, že jsem dala na svůj instinkt, pořád jsem doufala, že by přece jen ovu mohla být :palec: :dance: a vyplatilo se mi to :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.4.14 20:55
@kristynaho píše:
No, myslím, že kdyby jsi šla k dr. tak by ti píchla vyvolávačku a možná by bylo po ovulce i po mimi…:) Já jsem měla minule taky ovulku až cca 30dc a pak jsem za 12dní špinila, tak mě tak napadá jestli nejsem taky. :mrgreen: Ale špinila jsem 14dní a sliznici jsem měla jen 6mm…takže já nic… Nemáš zač děkovat, jsem za tebe ráda! :hug:

Ale 6 mm je minimální základ tak mimi by se chytlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.4.14 21:23
@Petulikk píše:
@kristynaho tak 6mm si myslím, že není úplně málo… myslím, že by se uchytit dalo :palec: no právě, já byla objednaná už, ale když jsem věděla, že ovu proběhla, tak jsem dr zrušila, že stejně kdyby mi dal něco na vyvolání, tak dorazí stejně jako po ovu… a jsem neskutečně ráda, že jsem dala na svůj instinkt, pořád jsem doufala, že by přece jen ovu mohla být :palec: :dance: a vyplatilo se mi to :hug: :hug:

No, nevím mě dr. říká, že je to málo. Takže čekám na pravou ms. Poslední jsem měla 6.2. a pak to 14ti denní špinění, dr mi napsal norethisteron, ale já jsem si řekla, že ještě zkusím dva dny počkat a špinění přestalo. Tak uvidím.
Udělala jsi moc dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.4.14 21:23
@milas píše:
Ale 6 mm je minimální základ tak mimi by se chytlo

Mil, mě dr říká, že je to málo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.4.14 21:31
@kristynaho píše:
Mil, mě dr říká, že je to málo. :nevim:

Ini to tvrdí ale opravdu to stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
14.4.14 21:32

@kristynaho myslím si, že co dr to názor… a testík jsi nedělala?? já měla poslední MS 11.2. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.4.14 07:50

@Petulikk moc gratuluji ale hlavne drzim palecky at je vse jak ma.ja mam zase trapeny, v sobotu mne otekla pusa a bolelo to jak cert, vcera jsem byla u zubarky, a pry zanet, ze ten zub musi pryc, holky to byla bolest pri trhani malem jsem to nevydrezela. takze je pryc.otok porad mam takze cekam az to odejde, jeste to porad trochu boli, snad nebudou potreba antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.4.14 09:36

@hanka1120 ty bláho tu bolest znám akorát mi ten zub rozvrtala a vytrhla nervy opravdu a byla to šílená bolest.
Jinak si nech raději psát antb ať se ti to vyléčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.4.14 11:13

@milas tedka jsem dosla od mudr a mam antibiotika.ale bolest silena, myslela jsem ze to byla moj posledni hodka. porad mne to boli.snad to brzy ustoupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.4.14 11:25
@hanka1120 píše:
@milas tedka jsem dosla od mudr a mam antibiotika.ale bolest silena, myslela jsem ze to byla moj posledni hodka. porad mne to boli.snad to brzy ustoupi.

Měla ti napsat něco od bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital