Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Keshi píše:
@milas
Mě tak jako celkově na cyklus zabíral jeřáb a kontryhel…ale co sem na hormonech, tak je to zas, s prominutím… v řiti.
Jejda
Ahojky, tak přeji nám všem, aby nám nová diskuze pomohla a konečně tady jedna po druhé bude hlásit //
![]()
@Petulikk píše:
Ahojky, tak přeji nám všem, aby nám nová diskuze pomohla a konečně tady jedna po druhé bude hlásit //![]()
![]()
Snad uvidíme
@milas ahojky, docela to jde, včera jsem se dozvěděla, že mě vybrali z výběrového řízení, tak se dneska jdu pobavit co a jak, a asi v pondělí nástup do práce
tak snad se i to mimčo už zadaří
co nového u Tebe???
@milas Ahojky
Jak je? jak jste dopadli? neměla jsem moc času vás pročítat.. my sjem ve fázi " nesnažení " aje to bomba..taková psychická úleva, žádné čekání a stresování
![]()
Jinak já jsme se tsrašně zklidnila, všechno jsme hodila za hlavu a tam jsem to nechala
Každý z rodiny si myslí, že mě zas dostalo, že švagrová čeká třetí, ale mi to vůbec nějak nepříjde. Tak jsem je musela trochu zase uvézt na správnou myšlenku
![]()
@milas ja se mam celkem fajn, zacala jsem si uzivat teplucko, chodim do prace, a unas je dneska uplne teplo. hlasim ze tehu nejsu.taky ne nijak tedka nesnazime a je mi fajn, zadne starosti kdy bude ovu atd @Novoňka tak jsem stejne jako ty taky se nasnazime a je mne fajn. holky proste jsem potrebovala si odpocnocnout od hormonu, proste si zasexujem kdyz na to mame chut, a bud se povede a nebo ne. a zase na to vlitneme srpen /zari chceme ivf a zaroven nase posledni takze musim verit ze to vyjde.byl by to hezkej darecek k narozkam.
Ahojky holky, tak koukám, že jste všichni nějak rezignovali…Jak se máš ty Mil? Já jsem dnes 33dc, takže zase zpoždění…njn neberu hormony.
Jinak se taky nesnažíme. ![]()
@kristynaho Nerezignovali..ale asi se potřebujem trošku psychicky dát dohromady..Já už na tom byla bídně, úplně mě to pohltilo a to bylo už moc.. a poslední UIU jsme měla teda mazec..tu bolest po hodině IUI jsem myslela, že už nerozdýchám..Sama nevím, co se stalo, nechápu..
První IUI bylo bez problému a teď tohle..
Další IUI si naplánuju na Květen
měsíc lásky
v dubnu naklušu k dr. na kontrolu a pro Clostík..
![]()
@Petulikk píše:
@milas ahojky, docela to jde, včera jsem se dozvěděla, že mě vybrali z výběrového řízení, tak se dneska jdu pobavit co a jak, a asi v pondělí nástup do prácetak snad se i to mimčo už zadaří
co nového u Tebe???
No super gratuluji,
U nás vše při starém tak uvidíme no
Tak já hlásím taky jsem tento cyklus úplně v poho bez výpadků nálad a to jsem měla clostíky 2×2 a v pátek utz a uvidím co dál jestli iui, nebo domlouvání na minimálku. Už mám kontakt i na léčitelku z orlové a taky jsem u nás objednaná na aku tak uvidíme no.
Zdravím, dámy. U nás taky nic nového. 21.3. jdem na kontrolní SG a domluvit IUI. Nevíte, na kolik tak IUI vyjde korunek?
@Keshi píše:
Zdravím, dámy. U nás taky nic nového. 21.3. jdem na kontrolní SG a domluvit IUI. Nevíte, na kolik tak IUI vyjde korunek?
Někde zdarma, někde 1500 až 2500