Clostilky snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
20.2.14 22:33
@Keshi píše:
@milas
Mě tak jako celkově na cyklus zabíral jeřáb a kontryhel…ale co sem na hormonech, tak je to zas, s prominutím… v řiti. :?

Jejda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
21.2.14 16:56

Ahojky, tak přeji nám všem, aby nám nová diskuze pomohla a konečně tady jedna po druhé bude hlásit // :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.2.14 20:58
@Petulikk píše:
Ahojky, tak přeji nám všem, aby nám nová diskuze pomohla a konečně tady jedna po druhé bude hlásit // :hug: :hug: :hug:

Snad uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.3.14 08:42

Holky jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
11.3.14 11:42

@milas ahojky, docela to jde, včera jsem se dozvěděla, že mě vybrali z výběrového řízení, tak se dneska jdu pobavit co a jak, a asi v pondělí nástup do práce :palec: tak snad se i to mimčo už zadaří :-) co nového u Tebe???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
11.3.14 12:33

@milas Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: Jak je? jak jste dopadli? neměla jsem moc času vás pročítat.. my sjem ve fázi " nesnažení " aje to bomba..taková psychická úleva, žádné čekání a stresování :lol: :lol:
Jinak já jsme se tsrašně zklidnila, všechno jsme hodila za hlavu a tam jsem to nechala :pankac: :pankac: Každý z rodiny si myslí, že mě zas dostalo, že švagrová čeká třetí, ale mi to vůbec nějak nepříjde. Tak jsem je musela trochu zase uvézt na správnou myšlenku :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.3.14 13:22

@milas ja se mam celkem fajn, zacala jsem si uzivat teplucko, chodim do prace, a unas je dneska uplne teplo. hlasim ze tehu nejsu.taky ne nijak tedka nesnazime a je mi fajn, zadne starosti kdy bude ovu atd @Novoňka tak jsem stejne jako ty taky se nasnazime a je mne fajn. holky proste jsem potrebovala si odpocnocnout od hormonu, proste si zasexujem kdyz na to mame chut, a bud se povede a nebo ne. a zase na to vlitneme srpen /zari chceme ivf a zaroven nase posledni takze musim verit ze to vyjde.byl by to hezkej darecek k narozkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
11.3.14 19:49

Ahojky holky, tak koukám, že jste všichni nějak rezignovali…Jak se máš ty Mil? Já jsem dnes 33dc, takže zase zpoždění…njn neberu hormony. :nevim: Jinak se taky nesnažíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
11.3.14 20:21

@kristynaho Nerezignovali..ale asi se potřebujem trošku psychicky dát dohromady..Já už na tom byla bídně, úplně mě to pohltilo a to bylo už moc.. a poslední UIU jsme měla teda mazec..tu bolest po hodině IUI jsem myslela, že už nerozdýchám..Sama nevím, co se stalo, nechápu.. :nevim: :nevim: :nevim: První IUI bylo bez problému a teď tohle..
Další IUI si naplánuju na Květen :lol: :lol: :lol: měsíc lásky :srdce: :srdce: v dubnu naklušu k dr. na kontrolu a pro Clostík.. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.3.14 20:54
@Petulikk píše:
@milas ahojky, docela to jde, včera jsem se dozvěděla, že mě vybrali z výběrového řízení, tak se dneska jdu pobavit co a jak, a asi v pondělí nástup do práce :palec: tak snad se i to mimčo už zadaří :-) co nového u Tebe???

No super gratuluji,
U nás vše při starém tak uvidíme no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.3.14 20:59

Tak já hlásím taky jsem tento cyklus úplně v poho bez výpadků nálad a to jsem měla clostíky 2×2 a v pátek utz a uvidím co dál jestli iui, nebo domlouvání na minimálku. Už mám kontakt i na léčitelku z orlové a taky jsem u nás objednaná na aku tak uvidíme no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
11.3.14 21:19

@milas děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.3.14 21:21
@Petulikk píše:
@milas děkuji :hug:

Nemáš zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
12.3.14 14:58

Zdravím, dámy. U nás taky nic nového. 21.3. jdem na kontrolní SG a domluvit IUI. Nevíte, na kolik tak IUI vyjde korunek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.3.14 16:54
@Keshi píše:
Zdravím, dámy. U nás taky nic nového. 21.3. jdem na kontrolní SG a domluvit IUI. Nevíte, na kolik tak IUI vyjde korunek?

Někde zdarma, někde 1500 až 2500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital