Clostilky snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
31.3.16 08:31

@milas jen kvuli imunite takovych nezdaru. :( taky jsem dnes byla u zubarky. Tak me vrtala bez umrtveni a mala v klidu chrupala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
31.3.16 20:37

@kristynaho tak mi dělá vždy vše bez umrtvení akorát jak trhala osmičky tak s injekci. No já přicházím o nervy ve čtyřce zubu nahoře. Zaplnění kanálku mě vyjde 800.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
4.4.16 12:39

Ahoj holky, jsem tu nova a prosim o radu.. Beru poprve clostik.. Mam ho brat 3-7 DC. 31.3. jsem zacala spinit, takze jsem to jako MS nebrala, 1.4. uz jsem zacala malinko krvacet, tak jsem to brala jako prvni den MC. Ale i tak byla dalsich par dnu ms velmi slaba.. Coz nemivam… Dnes jsem 4dc (teda jsem vzala druhou tabletku clostiku) a strasne me boli prsa. Jako pred MS.. Tehotna urco nejsem. Mela nektera z vas taky podobny prubeh?? Jinak porad velmi malinko krvacim. Jinak cykly mam obvykle 25DNI. A je pravda, ze minula MS trvala njk 10dni, bezne trva 6dni. Na gynde jsem byla, jen koukla a ze vse OK a napsala mi prave Clostik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
20.4.16 13:44

@majkl8686 ahojky, vítám tě. Podle toho, co popisuješ by ti dr. nejdřív měla dát něco na úpravu cyklu. (např. utrogestan) Můžeš to mít takto rozházené kvůli psychice…moc se na to soustředíš… Jinak už jsi byla na další kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
20.4.16 14:21

@kristynaho Ahoj dekujuuu :kytka: Beru uz delsi dobu Duphaston nebo Proveru. A k tomu co je ted: Minule pondeli 11DC jsem byla u pani dr a ta mi rekla, ze mam na levem vajecniku cystu 29mm. V patek se situace trosku zmenila. Cysta na levém vaječníku se zmenšila, ale na pravém mi při ultrazvuku 15DC paní doktorka řekla, že mám „krásný“ folikul 16mm. Ať si vyzvednu v lékárně Pregnyl a stavím se toto pondělí /tj. 18DC/ na kontrolu. Sliznice i folikul se jí docela líbil, tak mi ho v pondeli /18DC/ píchla. Nyni cekam, co bude. Snazili jsme se v sobotu odpo, vcera rano… Strasne si preju aby to vyslo, ale psychika je fakt na prd :,( A hlavne, manzel uz citi, ze je do „toho“ tlacen, tak uz i s tom bojujem :zed: Co myslis? Jak to se mnou vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.4.16 22:17

@kristynaho Kiki utrogestan už skončil už je gynprodyl 100 a 200 mg. Takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.4.16 22:18

@majkl8686 držím pěsti je to velká šance… Ať to vyjde… Vím co je psychika ny se snažíme téměř 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
21.4.16 06:35

@milas Je moc dekuju :srdce: Teda 10let.. Mas muj obdiv. Strasne me stve, ze lidi, co si fakt moc miminko preji tak to nejde, a ti co o to ani tak nestoji, maji hned 3 za sebou.. Vazne myslis, te je sance? Ja ani nevim, zda po tom pregnylu byla ovulka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.4.16 07:46
@milas píše:
@kristynaho Kiki utrogestan už skončil už je gynprodyl 100 a 200 mg. Takže tak…

Fkt? Ja jsem utrogestan brala na udrzeni jeste v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.4.16 07:49

@majkl8686 urcite sance je…ale zkus tomu nevenovat pozornost. Jedine co, tak si myslim, ze mas ovulku hodne dlouho.
Narovinu ja otehotnela po 6ti letech uplnou nahodou. Takze hlavu vzhuru. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
22.4.16 07:47

@kristynaho jj mám doma ode dneška zacádím ten nový lék je na trhu od března a v té době o skončil jelikož museli stáhnout jednu céou šarži bylo to totiž tehdy něco špatně a neúčinkovái pak dali nové a pak skončili ale ještě některé léjarny mají zásoby. No a tohle má být silnějsi než utrouš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
22.4.16 08:06

@milas @kristynaho holky a duphaston (provera) je taky utrogestan??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
22.4.16 10:18

@majkl8686 duphaston je něco podobného ale jiné složení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie