Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mám cyklus 38 dni tak první měsíc jsem brala od 16 dne ale pak sem se dočetla že zastavuje ovulaci tak jsem ho brát přestala. Ve středu jdu k doktoru at s tím začne něco dělat nebo už
![]()
@luci87 Ten utrogestan by se měl brát až po proběhlé ovulaci (já mám napsáno 0-0-2), ale je fakt důležitý, aby se začal užívat až po OVU, jinak by ji zablokovat.. Má se brát tak 14-16 dní a při pozitivním TT se má brát dál, při negativním testu se po těch 16 dnechy vysadí a přijde MS.
@luci87 ahojky, já se už nesnažím, ale jen jsem chtěla napsat, že by jsi správně u clostilu měla chodit na UTZ, protože nevíš ty ani dr, jaká dávka by ti vyhovovala… já je taky brala, první měsíc nezabral vůbec - to bylo po 1-0-1, tak mi zdvojnásobil dávku na 2-0-2 a to už zabralo a vždy jsem chodila na UTZ jak velké foliky mám… jinak mi se zadařilo druhý měsíc po dobrání clostilu, zrovna ten cyklus jsem nebrala žádné hormony nic a cyklus opět dlouhý, otěhotněla jsem až 49dc, kdy byla dle BT ovulace 48dc tak vám přeji hodně štěstí ![]()
@Petulikk děkuji že mi dodáváš najěji pomalu už jsem přestala doufat ve středu jdu k doktoru a uvidím co mi řekne.
@Petulikk A kolik ti rostlo folíků po takové dávce Clostíku? Jinak gratuluji k těhotenství..
![]()
@luci87 naděje je vždy
a jednoho dne najdeš krásné // ![]()
@baluuu8 měla jsem max dva větší a pak jednou byly 3, ale jeden byl malinký, takže ten ani nepočítám… jinak těhu už nejsem miminko je už na světě - dnes má měsíc ![]()
@Petulikk píše:
@luci87 naděje je vždy![]()
a jednoho dne najdeš krásné //
@baluuu8 měla jsem max dva větší a pak jednou byly 3, ale jeden byl malinký, takže ten ani nepočítám… jinak těhu už nejsem miminko je už na světě - dnes má měsíc
No nádherný klučina
@milas ta je nadšená, pořád by ho hladila a mazlila
když pláče, tak za ním utíká a snaží se ho zabavit a pak stejně vždy příjde, že chce prso
žárlení jsme zatím moc nepostřehli
tak uvidíme jak to půjde dál ![]()
@Petulikk píše:
@milas ta je nadšená, pořád by ho hladila a mazlilakdyž pláče, tak za ním utíká a snaží se ho zabavit a pak stejně vždy příjde, že chce prso
žárlení jsme zatím moc nepostřehli
tak uvidíme jak to půjde dál
No ta je teda super ségra!!!