Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas Tak to je na prd..mrzí mě to
a jakou máš dávku? třeba by ti mohl napsat vyšší? já mám 1-0-1..jinak já jdu zítra na ultrazvuk ráno, ale asi bude Ovu přes víkend..protože mě bolí vaječníky a jsem nafouklá jak hrom..ovu test je už slabší čárka.. ![]()
@Novoňka píše:
@milas Tak to je na prd..mrzí mě to![]()
a jakou máš dávku? třeba by ti mohl napsat vyšší? já mám 1-0-1..jinak já jdu zítra na ultrazvuk ráno, ale asi bude Ovu přes víkend..protože mě bolí vaječníky a jsem nafouklá jak hrom..ovu test je už slabší čárka..
já jsem taky nafouklá jak balooonn, měla jsem 2-0-2 no..něco točil o ivf ale to nemůžem máme ještě zmrzlinku
@milas Tak my se máme snažit..folík těsně před prasnutím, skoro 28mm a sliznice 14mm..tak se uvidí, no
![]()
@Novoňka píše:
@milas Tak my se máme snažit..folík těsně před prasnutím, skoro 28mm a sliznice 14mm..tak se uvidí, no![]()
držím pěsti a není to přerostlý folík? no tak se pilně snašte jako vosičky
@milas tak dr říkal, že má co nevidět prasknout.. a asi se stalo dnes v noci..měla jsem nějaké bolesti..snažíme, připadáme si jak králici
![]()
@Novoňka píše:
@milas tak dr říkal, že má co nevidět prasknout.. a asi se stalo dnes v noci..měla jsem nějaké bolesti..snažíme, připadáme si jak králici![]()
já ty bolesti měla taky o půlnoci
@milas Tak to je masakr, mít takovou Ovu každý měsíc, tak se poseru
![]()
@milas No, tak vzal mi krev, aby se potvrdila Ovu..a do 14dní se uvidí ![]()
@Novoňka píše:
@milas No, tak vzal mi krev, aby se potvrdila Ovu..a do 14dní se uvidí
no to se bere krev? to zírám
@milas Bere, prý se pozná, jestli tam bylo to žluté tělísko a nebo byl ten folík prázdný.. ![]()
@Novoňka píše:
@milas Bere, prý se pozná, jestli tam bylo to žluté tělísko a nebo byl ten folík prázdný..
To žluté tělísko z toho se mi pak dělá z něj cydta když praskne folík to vím
Ahoj holky můžu mezi vás od příštího cyklu začínám s clostíkem ![]()
@RomanaBl píše:
Ahoj holky můžu mezi vás od příštího cyklu začínám s clostíkem
jasně vítej mezi nás
@milas dškuji za přívítání tak jak ste tu na tom s tím snažením?? ![]()