Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Novoňka píše:
@milas![]()
![]()
jsem taky na Clostíku
![]()
teď začínám druhý cyklus..
![]()
Já první a dnes dobaštím… no a příští pondělí na hsg
@milas Tak já jdu 14.11 na ultrazvuk..jak mi porostl folík a myslím, že se budem snažit
![]()
@Novoňka píše:
@milas Tak já jdu 14.11 na ultrazvuk..jak mi porostl folík a myslím, že se budem snažit![]()
No super, já mám. jít na hsg v pondělí jen jsem nachcipaná a dusím se, a chlap nechce mazlení no hrůza
@milas Neboj, třeba ještě povolí, myslím obojí..jak nachlazení tak manžel..na mě taky něco leze, ale za mám ještě týden..
![]()
@Novoňka píše:
@milas Neboj, třeba ještě povolí, myslím obojí..jak nachlazení tak manžel..na mě taky něco leze, ale za mám ještě týden..![]()
no zatím. je to nachlazení čím dál horší…
@milas No, tak mě čeká v Pá.. a to mám pracovní víkend
,takže to bude zas sranda
![]()
Taky doma teď bylinkujeme..
@Novoňka píše:
@milas No, tak mě čeká v Pá.. a to mám pracovní víkend![]()
,takže to bude zas sranda
![]()
Taky doma teď bylinkujeme..
já mám. vejcovody průchodné
@milas Tak já podel všeho taky..vyšetření sice před mi lety ukázalo, že jeden je neprůchodný a ejhle, zrovna z té strany jsem otěhotněla
![]()
@Novoňka píše:
@milas Tak já podel všeho taky..vyšetření sice před mi lety ukázalo, že jeden je neprůchodný a ejhle, zrovna z té strany jsem otěhotněla![]()
no super jenže já nemám ani ovulku tak mi to je na…
@milas Tak já právě taky ne, ovu sama nemám..takže Clostík a snažit se..a v tom červnu jsem měla plánované IUI, ale pak jsem odřekla a my to spáchali sami..
![]()
@Novoňka píše:
@milas Tak já právě taky ne, ovu sama nemám..takže Clostík a snažit se..a v tom červnu jsem měla plánované IUI, ale pak jsem odřekla a my to spáchali sami..![]()
no jo jenže já ani po clistíku teď nic no…