Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daniela777 píše:
@milas Dneska jsem si udělala ovulační test a byl pozitivní tak jsem si udělala těhotenský test a je taky pozitivní.Holky já se zblázním radostí. Pořád tomu nemůžu uvěřit to mi doktorka říkala, že by to byl zázrak kdybych otěhotněla. Já jsem tak šťastná. Clostík zabral.
Dostat to mám až 5.9.Teď, aby bylo všechno v pořádku.
Já jsem se konečně dočkala. V pondělí si skočím na krev. Ovulační test má pěkně silné čárky, ale těhotenský má slabší čárku, ale na to, že to mám teprve dostat, tak je to užasné.
No super držím pěsti, opravdu… musí to být krásný pocit…
Ahojky holky, tak koukam, ze jste si tu psali a ja to prosvihla. Copak je u vas noveho? ja jsem od cervence oficialne rozvedena a od cervna stastne zadana a mimi uz nechavame nahode. ![]()
@kristynaho píše:
Ahojky holky, tak koukam, ze jste si tu psali a ja to prosvihla. Copak je u vas noveho? ja jsem od cervence oficialne rozvedena a od cervna stastne zadana a mimi uz nechavame nahode.
No to jsou krásné zprávičky to ti přeji jupííííí!!!
Jinak dnes sem byla na UTZ, máme potvrzený 7. týden a už bylo vidět srdíčko. Doufám, že bude vše OK i nadále. ![]()
@Keshi píše:
Jinak dnes sem byla na UTZ, máme potvrzený 7. týden a už bylo vidět srdíčko. Doufám, že bude vše OK i nadále.
No super to je moc krásné, moc gratuluji!!!
@kristynaho píše:
Holky, moc dekuji.Keshi velka gratulace…
Co víš možná s tím novým to půjde hladce a mimiska se dočkáš ještě letost, držím pěsti!
Mil, moc dekuji. Bylo by to super' ale moc tomu neverim. Preji ti' aby jsi se dočkala mi miska, co nejdříve.
![]()
@kristynaho píše:
Mil, moc dekuji. Bylo by to super' ale moc tomu neverim. Preji ti' aby jsi se dočkala mi miska, co nejdříve.![]()
Díky, no uvidíme u mě to asi tak brzi nebude…