Clostilky snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10032
9.8.14 20:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.8.14 20:37
@Petulikk píše:
@milas :cert: :cert:

Jo jo pěkně si namastí kapsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.8.14 21:07

Holky mám toto od Malíčkové
Dobrý den,
nálezy bohužel nejsou příliš dobré. Parametry buněčné imunity se vrátily
zhruba na původní vysoké hodnoty, navíc došlo k přechodnému zvýšení
hladiny jedné protilátky, která by mohla zasáhnout do fungování cév
placenty (jde zcela určitě o následek potratu). Navrhuji léčbu injekcemi
Dexamedu. To je silný protizánětlivý lék, který by měl donutit Vaší
imunitu k většímu klidu. Injekce se píchají do svalu (do hýždě), bude
tedy třeba poprosit o spolupráci lékaře v místě bydliště. Dopis lékaři +
recept jsme poslali poštou. Potřebuji Vás vidět po 8.injekci.
 KM

Imunoglobuliny:
IgG: 17,90 g/l [7,00..16,00], IgA: 3,97 g/l [0,70..4,00], IgM: 2,51 g/l [0,40..2,30]

Autoimunita reproduk:
Anti-Annexin IgG, A, M: 37,7 U/ml [0,0..37,0]

Intracel. cytokiny:
IFNg: 44,9 % [11,0..31,0], TNF ALFA: 68,2 % [12,0..44,0], Interleukin 2: 35,0 % [8,0..28,0], Interleukin 4:
5,0 % [2,0..8,0]

Závěr:
Sekundární sterilita s možným podílem poruchy imunity. Th1 fenotyp T-lymfocytů s vysokou i. c. produkcí
embryotoxického TNFa – bez imunointervenční terapie opět zhoršení nálezů. Nově též hraniční elevace sérové
hladiny protilátek proti AANNXV – epifenomen nedávného abortu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
11.8.14 22:47

@milas nevyznám se v tom, ale asi to moc dobře nevypadá, že? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.8.14 23:12
@Petulikk píše:
@milas nevyznám se v tom, ale asi to moc dobře nevypadá, že? :-(

No je to po ZT v háji, proto ihned nadazujeme injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
12.8.14 11:03

@milas Včera jsem byla na gyne a poslal mě hned do nemocnice..dělali mi revizi..zbytky placenty..jinak hcg mi kleslo na 120(v Pá mi brali krev)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.8.14 12:05
@Novoňka píše:
@milas Včera jsem byla na gyne a poslal mě hned do nemocnice..dělali mi revizi..zbytky placenty..jinak hcg mi kleslo na 120(v Pá mi brali krev)..

A ve ktetém týdnu jsi vlastně byla?
Já mám zvýšenou buněčnou imunitu na vyživování placenty takže pěkná chuťovka taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.8.14 12:06
@Novoňka píše:

Chýdáčku ty tajy musíš mít všechno, děs běs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
12.8.14 21:02

@milas to já nevím..poslední MS je 2.6..a 20. jsem měla jít na to IUI.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.8.14 21:11
@Novoňka píše:
@milas to já nevím..poslední MS je 2.6..a 20. jsem měla jít na to IUI.. :pankac:

Tak to vypadá podobně jak jsem byla tehdy já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
21.8.14 10:33

Zdravím dámy. :kytka: Jsou to 3 měsíce po posledním neúspěšném IUI, řekli nám, že už jedině IVF, ale jelikož na to nebyl peníz, tak sme se na to nějak vyprdli, že ještě nějaký čas počkáme, vydovolenkujeme se a dáme tělu oddych od těch hormonálních sajrajtíků. Celé ty tři měsíce sem vůbec neměla MS, takže ani nevím, kdy byla ovulka. Včera mě děsně bolela prsa a podbřišek, jako bych to měla dostat. Zkusila sem odpoledne udělat test a byl tam slabý duch, dnes ráno byl silnější. (Viz. foto). Nechci se radovat předčasně, vím, že se může kdeco posr*t… ale doufám, že to tentokrát bude „ONO“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.8.14 10:38
@Keshi píše:
Zdravím dámy. :kytka: Jsou to 3 měsíce po posledním neúspěšném IUI, řekli nám, že už jedině IVF, ale jelikož na to nebyl peníz, tak sme se na to nějak vyprdli, že ještě nějaký čas počkáme, vydovolenkujeme se a dáme tělu oddych od těch hormonálních sajrajtíků. Celé ty tři měsíce sem vůbec neměla MS, takže ani nevím, kdy byla ovulka. Včera mě děsně bolela prsa a podbřišek, jako bych to měla dostat. Zkusila sem odpoledne udělat test a byl tam slabý duch, dnes ráno byl silnější. (Viz. foto). Nechci se radovat předčasně, vím, že se může kdeco posr*t… ale doufám, že to tentokrát bude „ONO“.

držím pěstičky a potichoučku gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
21.8.14 11:01

@milas
Děkuju. :hug:
Teď tu čtu s tou imunitou. Nezkoušela si klanoprašku (schizandru)? Radila mi to tu jedna paní a vážně mi to pomohlo, hlavně na imunitu, mám autoimunitní problémy už od malička a teď sem relativně v pohodě. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.8.14 11:10
@Keshi píše:
@milas
Děkuju. :hug:
Teď tu čtu s tou imunitou. Nezkoušela si klanoprašku (schizandru)? Radila mi to tu jedna paní a vážně mi to pomohlo, hlavně na imunitu, mám autoimunitní problémy už od malička a teď sem relativně v pohodě. :pankac:

Neskoušela co to je zač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
21.8.14 11:24
@milas píše:
Neskoušela co to je zač?

To jsou takový strašně kyselý bobulky. Jedli to nějací bojovníci, aby jim to dodalo sílu a rychleji regenerovali. Koupila sem to na lekarna.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí