Clostilky snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
8.8.14 13:00
@Novoňka píše:
@Petulikk Taky mi to dr řekl, snažil se mě povzbudit :) jen to vnitřně zasáhne, no..já jsem měla ovu po Clostíku.. a to ještě z té strany, co mám mít neprůchodnou :cert: :cert:

Hezký super tak to si myslím že je odstranění srůstu zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
8.8.14 13:48

@milas Jj..uvidí se v Po, o kolik klesne to hcg..jinak mi je super..už me nebolí břicho..
Je to zvláštní..ale normálně ze mě, jak řekl dr." plodové vejce " vyšlo..myslela jsem že to nejde..nikdy jsem to neviděla..a otěhotněla jsem na konci června..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.8.14 14:36
@Novoňka píše:
@milas Jj..uvidí se v Po, o kolik klesne to hcg..jinak mi je super..už me nebolí břicho..
Je to zvláštní..ale normálně ze mě, jak řekl dr." plodové vejce " vyšlo..myslela jsem že to nejde..nikdy jsem to neviděla..a otěhotněla jsem na konci června..

Jo prý to jde ory některé tak i doma potratí opravdu..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
8.8.14 19:26

@milas aha a můžu se zeptat jaké podmínky nesplňujete?? já myslela, že když jsou manželé mají zázemí, tak není problém 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.8.14 22:50
@Petulikk píše:
@milas aha a můžu se zeptat jaké podmínky nesplňujete?? já myslela, že když jsou manželé mají zázemí, tak není problém 8o

No nemáme ani jeden stáke zaměstnání, bydlíme v mém ale i s našima a ještě Jirka má exekuci takže smůla no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
8.8.14 23:00

@milas Je to strašně složité a na h… :pocitac: :pocitac: drž se.. :hug: :hug: :hug: vím, že jsem v jiné situaci.. a co zkusit darované vajíčko? když stimulaci ti dr zakázali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.8.14 00:13
@Novoňka píše:
@milas Je to strašně složité a na h… :pocitac: :pocitac: drž se.. :hug: :hug: :hug: vím, že jsem v jiné situaci.. a co zkusit darované vajíčko? když stimulaci ti dr zakázali..

To by chlap nesnesl a my ani na to nemáme 80 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
9.8.14 08:49

@milas Já jsem právě nevěděla, kolik se doplácí..práve, jak furt sedím u gyne, tak tam byla paní s manželem. Totiž můj gyne dělá i ty 3D ultrazvuky a ta paní byla těhotná..všechno bylo slyšet..měla 43 roků a měla hodně potratů, myslím 4. a teď je těhu s darovaného vajíčka a manžel sperma..
Tak mě to napadlo..to je stejně mazec, že to stojí tolik peněz.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.8.14 08:53
@Novoňka píše:
@milas Já jsem právě nevěděla, kolik se doplácí..práve, jak furt sedím u gyne, tak tam byla paní s manželem. Totiž můj gyne dělá i ty 3D ultrazvuky a ta paní byla těhotná..všechno bylo slyšet..měla 43 roků a měla hodně potratů, myslím 4. a teď je těhu s darovaného vajíčka a manžel sperma..
Tak mě to napadlo..to je stejně mazec, že to stojí tolik peněz.. :nevim: :nevim:

Jo jo je to mazec a nýhradní matka stojí i půl mega… takže smůla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
9.8.14 08:59

@milas Aha..tak to je drsné..jako že dá vajíčko přímo tobě, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
9.8.14 09:00

Podívej, mít už druhé dítě, tak ti to vajíčko dám..ale na to asi taky nemůže jít každý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.8.14 09:09
@Novoňka píše:
Podívej, mít už druhé dítě, tak ti to vajíčko dám..ale na to asi taky nemůže jít každý..

může být kdokoliv ale platí se náklady ivf a taky tak nee ani manžel by nechtěl náhradní vajíčko, děkuji si zlatá opravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.8.14 09:10
@Novoňka píše:
@milas Aha..tak to je drsné..jako že dá vajíčko přímo tobě, jo?

Nee to je když vlastní embrijko dáš nosit cizí paní, opravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
9.8.14 10:26

@milas aha tak to je blbé :-( ty jo tolik?? to je mazec, jak se na tom vydělává :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.8.14 12:24
@Petulikk píše:
@milas aha tak to je blbé :-( ty jo tolik?? to je mazec, jak se na tom vydělává :cert: :cert: :cert:

Jo a navíc Babiš koupil Reprofit, Gyncentrum i Iscare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital