Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Novoňka píše:
@Petulikk Taky mi to dr řekl, snažil se mě povzbuditjen to vnitřně zasáhne, no..já jsem měla ovu po Clostíku.. a to ještě z té strany, co mám mít neprůchodnou
![]()
Hezký super tak to si myslím že je odstranění srůstu zbytečné
@milas Jj..uvidí se v Po, o kolik klesne to hcg..jinak mi je super..už me nebolí břicho..
Je to zvláštní..ale normálně ze mě, jak řekl dr." plodové vejce " vyšlo..myslela jsem že to nejde..nikdy jsem to neviděla..a otěhotněla jsem na konci června..
@Novoňka píše:
@milas Jj..uvidí se v Po, o kolik klesne to hcg..jinak mi je super..už me nebolí břicho..
Je to zvláštní..ale normálně ze mě, jak řekl dr." plodové vejce " vyšlo..myslela jsem že to nejde..nikdy jsem to neviděla..a otěhotněla jsem na konci června..
Jo prý to jde ory některé tak i doma potratí opravdu..,
@milas aha a můžu se zeptat jaké podmínky nesplňujete?? já myslela, že když jsou manželé mají zázemí, tak není problém ![]()
@Petulikk píše:
@milas aha a můžu se zeptat jaké podmínky nesplňujete?? já myslela, že když jsou manželé mají zázemí, tak není problém
No nemáme ani jeden stáke zaměstnání, bydlíme v mém ale i s našima a ještě Jirka má exekuci takže smůla no
@milas Je to strašně složité a na h…
drž se..
vím, že jsem v jiné situaci.. a co zkusit darované vajíčko? když stimulaci ti dr zakázali..
@Novoňka píše:
@milas Je to strašně složité a na h…![]()
drž se..
![]()
![]()
vím, že jsem v jiné situaci.. a co zkusit darované vajíčko? když stimulaci ti dr zakázali..
To by chlap nesnesl a my ani na to nemáme 80 tis
@milas Já jsem právě nevěděla, kolik se doplácí..práve, jak furt sedím u gyne, tak tam byla paní s manželem. Totiž můj gyne dělá i ty 3D ultrazvuky a ta paní byla těhotná..všechno bylo slyšet..měla 43 roků a měla hodně potratů, myslím 4. a teď je těhu s darovaného vajíčka a manžel sperma..
Tak mě to napadlo..to je stejně mazec, že to stojí tolik peněz..
![]()
@Novoňka píše:
@milas Já jsem právě nevěděla, kolik se doplácí..práve, jak furt sedím u gyne, tak tam byla paní s manželem. Totiž můj gyne dělá i ty 3D ultrazvuky a ta paní byla těhotná..všechno bylo slyšet..měla 43 roků a měla hodně potratů, myslím 4. a teď je těhu s darovaného vajíčka a manžel sperma..
Tak mě to napadlo..to je stejně mazec, že to stojí tolik peněz..![]()
Jo jo je to mazec a nýhradní matka stojí i půl mega… takže smůla
@milas Aha..tak to je drsné..jako že dá vajíčko přímo tobě, jo?
Podívej, mít už druhé dítě, tak ti to vajíčko dám..ale na to asi taky nemůže jít každý..
@Novoňka píše:
Podívej, mít už druhé dítě, tak ti to vajíčko dám..ale na to asi taky nemůže jít každý..
může být kdokoliv ale platí se náklady ivf a taky tak nee ani manžel by nechtěl náhradní vajíčko, děkuji si zlatá opravdu ![]()
@Novoňka píše:
@milas Aha..tak to je drsné..jako že dá vajíčko přímo tobě, jo?
Nee to je když vlastní embrijko dáš nosit cizí paní, opravdu
@milas aha tak to je blbé
ty jo tolik?? to je mazec, jak se na tom vydělává
![]()
@Petulikk píše:
@milas aha tak to je blbéty jo tolik?? to je mazec, jak se na tom vydělává
![]()
![]()
Jo a navíc Babiš koupil Reprofit, Gyncentrum i Iscare