Clostilky snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3283
23.8.14 16:03
@milas píše:
No super to je nádhera, já měla v noci křeč podobná ovulaci ale já jsem už 43 dc

Tak na to koukejte hupnout… nikdy nevíš… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
23.8.14 20:10

@Keshi jůůů krása :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
23.8.14 20:36

@Keshi tak jsme hupli my se snažíme celkem pravidelně dovádět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
24.8.14 00:11
@milas píše:
@Keshi tak jsme hupli my se snažíme celkem pravidelně dovádět

Držím moooooc palečky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
24.8.14 09:38

@Keshi Díky ale uvidíme co z toho bude, spíš zasč nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
24.8.14 10:49
@milas píše:
@Keshi Díky ale uvidíme co z toho bude, spíš zasč nic

Neztrácej naději… věřím, že i ty se jednou dočkáš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
24.8.14 10:54
@Keshi píše:
Neztrácej naději… věřím, že i ty se jednou dočkáš. :hug:

Snad jo, uvidíme co a jak, však já jsem už nějaký 45 dc a ms nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.8.14 11:45

Dobrý den, mohla bych se přidat k vám snažilkám-clostilkám? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.8.14 12:37
@daniela777 píše:
Dobrý den, mohla bych se přidat k vám snažilkám-clostilkám?

Určitě vítej tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.8.14 17:17

Snažíme se od února a zatím nic. Teď první měsíc s Clostilbegytem a Utrogestanem. Ovulace proběhla 16 DC, tedy podle pozitivní testu, kde jsem měla silnější pruh než ten kontrolní, otázka je, jestli ovu proběhla, ale podle bolesti vaječníků, budu doufat, že ano. Snažili jsme se hned ten den pozitivního testu, tak snad to bude stačit, ale moc tohu nevěřím, protože mi vyšlo vysoké FSH, ale doktorka mi řekla, že zázraky se dějí. Dnes jsem 21DC a už se nemůžu dočkat termínu menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.8.14 20:39
@daniela777 píše:
Snažíme se od února a zatím nic. Teď první měsíc s Clostilbegytem a Utrogestanem. Ovulace proběhla 16 DC, tedy podle pozitivní testu, kde jsem měla silnější pruh než ten kontrolní, otázka je, jestli ovu proběhla, ale podle bolesti vaječníků, budu doufat, že ano. Snažili jsme se hned ten den pozitivního testu, tak snad to bude stačit, ale moc tohu nevěřím, protože mi vyšlo vysoké FSH, ale doktorka mi řekla, že zázraky se dějí. Dnes jsem 21DC a už se nemůžu dočkat termínu menstruace.

Jee tak to držím pěsti aby jsi byla z těch šťastných co otěhotní mezi půlrokem až rokem čekání aby usi jo měla štqstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.14 09:01

Děkuji za přáníčko, ale já moc velké naděje nemám,10.9.jsem objednaná na CAR, tak uvidíme, jestli mi dají ještě nějakou naději nebo mě srazí definitivně na zem. Vám všem přeju brzy krásné a zdravé :kytka: mimísky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.8.14 12:32
@daniela777 píše:
Děkuji za přáníčko, ale já moc velké naděje nemám,10.9.jsem objednaná na CAR, tak uvidíme, jestli mi dají ještě nějakou naději nebo mě srazí definitivně na zem. Vám všem přeju brzy krásné a zdravé :kytka: mimísky

No asi to nebude tak zlé snažíš se půl roku… naději máš…
My se snažíme „jen“ 8 let a dva měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.14 14:58

Tak to je tedy doba a ani Clostilbegyt nepomohl??My se sice snažíme pouze půl roku, ale podle hormonálního profilu jsou šance minimální, uvidíme co nám řeknou v CARU. A tebe Milas tedy moc obdivuju, přeju ti, aby už to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.14 15:07

Mám to dostat 3.9. to je ještě tááák daleko. Strašně se to vleče. Zatím žádné příznaky. Vůbec nic se neděje. Za to ovulace po Closilbegytu byla bouřlivá, pěkně bolestivá a po ní jak když utne.Jen ten Utrogestan mi dává trošičku zabrat, ale vždycky tak hodinku až dvě jsem malátná a potom už je to OK. Zajímalo by mě kolik holek tady po Clostylbegytu otěhotnělo. Vkládám do něj totiž velké naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí