Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daniela777 píše:
Tak to je tedy doba a ani Clostilbegyt nepomohl??My se sice snažíme pouze půl roku, ale podle hormonálního profilu jsou šance minimální, uvidíme co nám řeknou v CARU. A tebe Milas tedy moc obdivuju, přeju ti, aby už to vyšlo.
Ani clostík ani 5 iui ani 3 ivf a to poslední ivf jo ale bylo ZT
@daniela777 píše:
Mám to dostat 3.9. to je ještě tááák daleko. Strašně se to vleče. Zatím žádné příznaky. Vůbec nic se neděje. Za to ovulace po Closilbegytu byla bouřlivá, pěkně bolestivá a po ní jak když utne.Jen ten Utrogestan mi dává trošičku zabrat, ale vždycky tak hodinku až dvě jsem malátná a potom už je to OK. Zajímalo by mě kolik holek tady po Clostylbegytu otěhotnělo. Vkládám do něj totiž velké naděje.
Mocbholek opravdu nee jen sem tam nějaká ale jinak jich moc nebylo ale yřeba i dvojčátka vyšli těško říct no
Milas kKoukám, že toho máš za sebou dost, už by si zasloužila mimíska. Kolik ti je let???
@daniela777 vítám, Tě a přeji, aby se co nejdříve zadařilo… mi clostil nepomohl, otěhotněla jsem až druhý měsíc po dobrání clostilu a problém byl hlavně u manžela - měl chlamydie, přeléčil se a do měsíce jsem byla v tom ![]()
Tak uvidíme, naděje umírá poslední, já mám problém s hormony, takže šance minimální…Tobě gratuluju a přeji krásné, zdravé mininečko ![]()
@daniela777 píše:
Milas a co ty máš za problém, jestli se můžu zeptat???
Toť otázka je toho víc, srůsty, pco bez ovulace, ms téměř vůbec bez léků a k tomu ta imunita TNF alfa
@daniela777 píše:
Milas kKoukám, že toho máš za sebou dost, už by si zasloužila mimíska. Kolik ti je let???
31,5 Let
@Petulikk píše:
@daniela777 vítám, Tě a přeji, aby se co nejdříve zadařilo… mi clostil nepomohl, otěhotněla jsem až druhý měsíc po dobrání clostilu a problém byl hlavně u manžela - měl chlamydie, přeléčil se a do měsíce jsem byla v tom
@daniela777 děkuji, ale neztrácej naději, my se snažili 17měsíců a byla to pro mě věčnost… uvidíš, že se taky dočkáš a brzo ![]()
Mě je 38,takže moc času už nemám a k tomu to vysoké FSH, prý předčasné menopauza, ale žádné příznaky nepocituju, cítím se pořád plodně.
jsem opúravdu zvědavá co na to odborníci.
@daniela777 píše:
Mě je 38,takže moc času už nemám a k tomu to vysoké FSH, prý předčasné menopauza, ale žádné příznaky nepocituju, cítím se pořád plodně.jsem opúravdu zvědavá co na to odborníci.
vysoké fdh to spíš svědčí o pco
Ahojte, můžu se k vám přidat? HA neberu už od února a stále se nám nedaří mimi, jedno už mále, ale rádi bychom si pořídili druhé. Od září mám začít brát Clostík, tak jsem se vás chtěla zeptat jaké s tim máte zkušenosti..minulý měsíc jsem měřila ovulaci testama a nic, tak mi doktorka napsala na září Clostík. Taky už jsem zkoušela i kontryhelový čaj, ale ten mi zatím jen prodlužuje cyklus a ani nemám ovulaci
všem děkuji za názory
![]()