Clostilky snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
26.8.14 15:09
@daniela777 píše:
Tak to je tedy doba a ani Clostilbegyt nepomohl??My se sice snažíme pouze půl roku, ale podle hormonálního profilu jsou šance minimální, uvidíme co nám řeknou v CARU. A tebe Milas tedy moc obdivuju, přeju ti, aby už to vyšlo.

Ani clostík ani 5 iui ani 3 ivf a to poslední ivf jo ale bylo ZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.8.14 15:11
@daniela777 píše:
Mám to dostat 3.9. to je ještě tááák daleko. Strašně se to vleče. Zatím žádné příznaky. Vůbec nic se neděje. Za to ovulace po Closilbegytu byla bouřlivá, pěkně bolestivá a po ní jak když utne.Jen ten Utrogestan mi dává trošičku zabrat, ale vždycky tak hodinku až dvě jsem malátná a potom už je to OK. Zajímalo by mě kolik holek tady po Clostylbegytu otěhotnělo. Vkládám do něj totiž velké naděje.

Mocbholek opravdu nee jen sem tam nějaká ale jinak jich moc nebylo ale yřeba i dvojčátka vyšli těško říct no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.14 16:52

Milas a co ty máš za problém, jestli se můžu zeptat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.14 17:07

Milas kKoukám, že toho máš za sebou dost, už by si zasloužila mimíska. Kolik ti je let???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.14 17:18

Jinak mě by nevadily dvojčátka, hlavně, aby se objevily // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
26.8.14 19:43

@daniela777 vítám, Tě a přeji, aby se co nejdříve zadařilo… mi clostil nepomohl, otěhotněla jsem až druhý měsíc po dobrání clostilu a problém byl hlavně u manžela - měl chlamydie, přeléčil se a do měsíce jsem byla v tom :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.14 20:18

Tak uvidíme, naděje umírá poslední, já mám problém s hormony, takže šance minimální…Tobě gratuluju a přeji krásné, zdravé mininečko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.8.14 20:43
@daniela777 píše:
Milas a co ty máš za problém, jestli se můžu zeptat???

Toť otázka je toho víc, srůsty, pco bez ovulace, ms téměř vůbec bez léků a k tomu ta imunita TNF alfa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.8.14 20:43
@daniela777 píše:
Milas kKoukám, že toho máš za sebou dost, už by si zasloužila mimíska. Kolik ti je let???

31,5 Let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.8.14 20:44
@Petulikk píše:
@daniela777 vítám, Tě a přeji, aby se co nejdříve zadařilo… mi clostil nepomohl, otěhotněla jsem až druhý měsíc po dobrání clostilu a problém byl hlavně u manžela - měl chlamydie, přeléčil se a do měsíce jsem byla v tom :palec:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
26.8.14 21:04

@daniela777 děkuji, ale neztrácej naději, my se snažili 17měsíců a byla to pro mě věčnost… uvidíš, že se taky dočkáš a brzo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.8.14 21:16

@daniela777 kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.8.14 10:22

Mě je 38,takže moc času už nemám a k tomu to vysoké FSH, prý předčasné menopauza, ale žádné příznaky nepocituju, cítím se pořád plodně. :lol: jsem opúravdu zvědavá co na to odborníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.8.14 15:20
@daniela777 píše:
Mě je 38,takže moc času už nemám a k tomu to vysoké FSH, prý předčasné menopauza, ale žádné příznaky nepocituju, cítím se pořád plodně. :lol: jsem opúravdu zvědavá co na to odborníci.

vysoké fdh to spíš svědčí o pco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.8.14 15:24

Ahojte, můžu se k vám přidat? HA neberu už od února a stále se nám nedaří mimi, jedno už mále, ale rádi bychom si pořídili druhé. Od září mám začít brát Clostík, tak jsem se vás chtěla zeptat jaké s tim máte zkušenosti..minulý měsíc jsem měřila ovulaci testama a nic, tak mi doktorka napsala na září Clostík. Taky už jsem zkoušela i kontryhelový čaj, ale ten mi zatím jen prodlužuje cyklus a ani nemám ovulaci :( všem děkuji za názory :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí