Clostilky snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
27.11.14 16:19
@RomanaBl píše:
@milas dškuji za přívítání tak jak ste tu na tom s tím snažením?? :)

No já se už snažím 8 let a zatím nic no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
27.11.14 17:55

@milas Tak MS dorazila dneska.. :roll: :roll: takže v Po fičím pro další Clostík :pankac: :pankac:
@RomanaBl Vítej :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: my se snažíme o druhé mimčo..Mi teda Clostík zabral už celkem 2× :pankac:,poprvé se nám hned na první měsíc povedl malý a podruhé to bylo v létě, ale to jsem neudržela :cert: :cert:
Teď budu brát od revize 3 balení :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.11.14 19:16
@Novoňka píše:
@milas Tak MS dorazila dneska.. :roll: :roll: takže v Po fičím pro další Clostík :pankac: :pankac:
@RomanaBl Vítej :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: my se snažíme o druhé mimčo..Mi teda Clostík zabral už celkem 2× :pankac:,poprvé se nám hned na první měsíc povedl malý a podruhé to bylo v létě, ale to jsem neudržela :cert: :cert:
Teď budu brát od revize 3 balení :pankac: :pankac:

No tak MS mě mrzí mohlo to být mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
27.11.14 19:18

@milas No, tak já jsem si zas říkala, že když byl ten folík ještě v celku a tak velký, tak ať mi to raději odejde než cysty..uvidí se..mám jít na KO v Po..je to od té revize teprve druhá MS, takže jsem v klídku.. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.11.14 19:21
@Novoňka píše:
@milas No, tak já jsem si zas říkala, že když byl ten folík ještě v celku a tak velký, tak ať mi to raději odejde než cysty..uvidí se..mám jít na KO v Po..je to od té revize teprve druhá MS, takže jsem v klídku.. :pankac: :pankac:

to jo to můžeš být v klídku… no a já čekám. na ms a ani tento cyklus nebudu brát klostík kašlu na něj když jsem na atb a nemůžu se tojo sbavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
27.11.14 20:21

Zdravím Vás holky, můžu se přidat? Od prosince bych měla užívat clostík od 3DC - 5DC.Jak Vám zabral osobně? Nečetla jsem celou diskuzi pouze poslední stranku. Děkuji Vám za přijetí :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.11.14 22:03
@danger007 píše:
Zdravím Vás holky, můžu se přidat? Od prosince bych měla užívat clostík od 3DC - 5DC.Jak Vám zabral osobně? Nečetla jsem celou diskuzi pouze poslední stranku. Děkuji Vám za přijetí :pankac: :kytka:

vítám tě…,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
27.11.14 22:06

@milas Děkuji za přijetí :-) :kytka: Koukám, že dnes je takové tichoučko tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.11.14 00:36
@danger007 píše:
@milas Děkuji za přijetí :-) :kytka: Koukám, že dnes je takové tichoučko tady

Joo někdy tivhoučko a někdy to ořádně žije.,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
28.11.14 07:43

@milas mno asi jako vsude jinde.Muzu se te zeptat jaky na tebe mel clostik ucinek? Zda pomohl popr zda si pocitovala nejake nezadouci ucinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.11.14 10:03
@danger007 píše:
@milas mno asi jako vsude jinde.Muzu se te zeptat jaky na tebe mel clostik ucinek? Zda pomohl popr zda si pocitovala nejake nezadouci ucinky?

nejdřív mi dělal cysty, po laparce bylo vše ok sice později ale folici krásně rostli ale iui nevycházeli protože mám silnou imunitu vydoké tnf alfa proto mimisek se ně nechytal ani po ivf a tak se léčím.
Jinak nežádouví účinky žádné a minulý ciklus mi ani folík už nemarostl no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
30.11.14 19:02

Holky mám dotaz, dnes se mi asi spustila irma, jenže tak lehko, mám už to počítat za 1 DC? Ptám se protože mám zobat clostík od 3-5 DC. Děkuji za Váš názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
30.11.14 19:35
@danger007 píše:
Holky mám dotaz, dnes se mi asi spustila irma, jenže tak lehko, mám už to počítat za 1 DC? Ptám se protože mám zobat clostík od 3-5 DC. Děkuji za Váš názor.

Tak pokud krvácíš do 12 hod dopoledne tak se to počítá jako 1 dc pokud později tak až zítra bude 1 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
30.11.14 19:37

@milas Fáákt? toto jsem ještě neslyšela. No začlo to až odpoledne, takže to mám posunout hm… no asi to v grafu už posouvat nebudu, ale u sebe si to posunu a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
30.11.14 19:42
@danger007 píše:
@milas Fáákt? toto jsem ještě neslyšela. No začlo to až odpoledne, takže to mám posunout hm… no asi to v grafu už posouvat nebudu, ale u sebe si to posunu a bude to.

Jo jo to mi říkali v caru tak se to počítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital