Clostilky snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
18.4.14 21:16

@milas Já ji měla taky 6,5 cm velkou. Naštěstí se sama vstřebala. Proto mi teď doktor snížil tu dávku clostíku a teď mám obavy, že je to zase malo a účinek nepřijde. Celkově jsem ani na ostatních diskuzích nenašla nikoho, kdo by bral jen půlku tablety…
Budu držet pěsti, ať to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.4.14 21:27
@polic001 píše:
@milas Já ji měla taky 6,5 cm velkou. Naštěstí se sama vstřebala. Proto mi teď doktor snížil tu dávku clostíku a teď mám obavy, že je to zase malo a účinek nepřijde. Celkově jsem ani na ostatních diskuzích nenašla nikoho, kdo by bral jen půlku tablety…
Budu držet pěsti, ať to vyjde!

Děkuji moc snad už po skoro 8 letech snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
18.4.14 21:27

@polic001 děkuji moc a přeji, aby jsi brzo // taky našla :palec: nám se nakonec zadařilo bez prášků :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.4.14 21:43

@Petulikk Díky moc. Snad se poštěstí. Je to úplně super, když se podaří a dokonce bez prášků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
18.4.14 21:48

@polic001 jj bylo to v měsíci, kdy jsem s tím vůbec nepočítala a tak trokšu doufala, že to ještě nevýjde, bo jsem nastoupila do nové práce :mrgreen: :mrgreen: ale jsem šťastná, že to vyšlo a doufám, že mimísek bude v pořádku a budeme mít vánoční dáreček :hug: :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.4.14 21:53

@Petulikk To je nejlepší takovéto překvapení. Já si vždycky dělám naděje a pak jsem akorát zklamaná, takže si říkám, že je lepší se na to opravdu neupínat. Jenže to se lehce řekne, ale hůř udělá. S nástupem do nové práce je to blbý, ale toto se fakt nedá naplánovat. Já taky snažení pořád odkládala - až budu dýl v práci, až budu mít lepší pracovní pozici a tak. No a když jsem pak už chtěla, tak to nejde tak jednoduše… Jak dlouho jste se snažili? (omlouvám se, určitě to někde v diskuzích dříve je).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
18.4.14 22:04

@polic001 snažili jsme se 17měsíců… první dítko se povedlo druhý měsíc a teď to nešlo, asi jsme na to byla upnutá hodně, ale navíc manžel neměl 100% spermio… je fakt, že jsme dlouho měli půst a až den po ovu jsem se :hug: (dle BT) a ono to vyšlo a to jsem si říkala, že už to bylo určo pozdě, takže nic… no a // jsou krásně jasné :dance: :dance: jj taky jsem si říkala pořád nebudu se na to upínat, do ovu to šlo, ale pak už néééé… navíc já otěhotněla až 49dc, bylo mi jasné už 14dc, že MS jen tak nepříjde, bo jsem byla na folikumetrii a dr tam viděl jen samé malé foliky, takže jsem ani nevěřila, že by mohla ovu vůbec dorazit a dočkala jsem se a jsem ráda, že jsem tentokrát neběžela hned k dr :dance: :dance: sice se nebude na to asi nijak moc tvářit, ale co už… vezmu sebou raději i graf, kdyby nějak „pindal“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.4.14 22:09

@Petulikk Hlavně, že to vyšlo. Docela jsi mě povzbudila, že to jde, i když objektivně to nevypadá… třeba mi ty folíky taky ještě trošku povyrostou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.4.14 22:13
@polic001 píše:
@Petulikk Hlavně, že to vyšlo. Docela jsi mě povzbudila, že to jde, i když objektivně to nevypadá… třeba mi ty folíky taky ještě trošku povyrostou :lol:

jasně vždyyť já měla folíky 13 dc jen 9 mm a 8 mm takže klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
18.4.14 22:15

@polic001 já tušila, že mívám ovu ale až opravdu hoooodně pozdě… s clostilem jsem jí první měsíc neměla, druhý a třetí už ano po zvýšení dávky… a pak se čekalo na zlepšení spermia a tak to dopadlo, jsem zvědavá co mi řekne dr v úterý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
18.4.14 22:20

@milas jasně, stejně s tím člověk nic neudělá a musí počkat, jak se to vyvrbí

@Petulikk já jdu v úterý taky na další kontrolní folikulometrii, takže budu současně i zvědavá, co řekne doktor tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
19.4.14 08:10

@polic001 :palec: tak pak písni jak jsi dopadla :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
22.4.14 12:30

Holky, tak já dneska na ultrazvuku nic moc. Folikuly mám 15 DC asi tři na pravém vaječníku, ale samé malé, cca okolo 9 mm. Takže tento cyklus nic. No nevadí, jedem dál. Od pátku začnu brát deset dní duphaston a budu čekat, jestli MS dorazí, nebo ne. A potom zvýšenou dávku clostilu. Doktor mi vzal krev a udělá vyšetření na štítnou žlázu a taky mi navrhl, jestli bych měla zájem o genetické vyšetření. Tak jsem ráda, že se snaží a zkouší vymyslet, co se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
22.4.14 12:41
@polic001 píše:
Holky, tak já dneska na ultrazvuku nic moc. Folikuly mám 15 DC asi tři na pravém vaječníku, ale samé malé, cca okolo 9 mm. Takže tento cyklus nic. No nevadí, jedem dál. Od pátku začnu brát deset dní duphaston a budu čekat, jestli MS dorazí, nebo ne. A potom zvýšenou dávku clostilu. Doktor mi vzal krev a udělá vyšetření na štítnou žlázu a taky mi navrhl, jestli bych měla zájem o genetické vyšetření. Tak jsem ráda, že se snaží a zkouší vymyslet, co se dá.

No super, já je, ám taky mále nic netoste ještě jdy zítra na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
22.4.14 12:47

@milas budu držet pěsti, ať ti tam najdou nějaké dostatečně velké!
Já pevně doufám, že ten příští cyklus vyjde. Nechci, aby se mi udělala zase cysta, takže jsme se domluvili, že budu brát 3/4 tabletky toho clostilu denně. Doktor říkal, že celý je na mě moc a půl málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí