Chodí někdo do Iscaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3905
22.2.14 22:52
@MR píše:
Ahoj, tak já mam s Iscarem bohaté zkušenosti. V roce 2010 nám tam klaplo první IVF a mam syna. Tehdy jsem na ně neměla jedinou výtku. Bylo to ještě za primáře Mrázka. Při snaze o druhé je to boj, 3 kety a jedno IVF a nic nic, přístup se o moc zhoršil, neosobní, nebyli ke mě zrovna příjemní a vstřícní, jakmile jsem vstoupila na do dveří, hned 30 kč a nazdar. Nyní chodím jinam, byla jsem tam 4 krát, dvě konzultace a dvakrát odběry krve atd a zatím jsem neplatila ani korunu, zajímají se, jak se mam, co syn atd… Přístup úplně jiný. Ale na každé CAR najdeš negativní i pozitivní recenze, tak už to chodí…

Ja byla v Ostrave v gyncentru, jako zapisne jsem dala 500 a sla na vstupni pohovor :roll:, asi za 10 minut jsem vlezla do auta se slovy ze uz me tam nikdy nikdo neuvidi :lol: :mrgreen:, pak jsem sla do fertimedu v Olomouci a napoprvé IVF se nam povedly dve princezny a když to spocitam, i když nam to platila pojistovna tak nas to stalo cca 30 000,a to nam 8 000 odecetly, protoze jsem mela 21 vajíček a nake jsem nechala jako na prodej, ( moc jsem nechtěla mrazit…) tak nam jako protislužbu odecetly nake peníze uz nevim kolik.. a zbylo nam 8 hezkych z toho 3 se dále vyvyjely po oplozeni, dve byly zavedeny a jedno zniceno, prej, myslim, si ze ho spis prodali :think,
Preji at se zadari co nejdriv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
22.2.14 22:59

Chodila jsem tam a mam 22mesicni dceru
byla jsem velmi spokojena
ale teď jsem šla na KET a strašný přístup, hrozne se to změnilo
odešla jsem, odtamtud :(:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.2.14 07:31

Aha…koukam, ze pristup ke klientum se zmenil…ale protoze ja nezazila ten lepsi…tak mi to prijde normalni…spis hlavne, aby se povedlo to ivf…a koukam, ze hodne lidem se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.2.14 07:32

@katulka3010 tolik?…tak to je hruza…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.2.14 07:34

@Malvajs …koukam,ze se ti zadarilo…moc gratuluju…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
23.2.14 12:52

@Malvajs
Postoupila jsem první IVF letos v lednu v Iscaru, bohužel neúspěšně. Stálo nás to 24.099,– plus doplatky za léky a injekce. Takže za 3 IVF 100.000,– je reálné. Zatím jsem se setkala s profesionálním přístupem doktorů i sestřiček. Pokračujeme dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.2.14 13:31

@Claire00 a to jsi mela ICSI nebo porc to bylo tolik…ja doufala max.20 tis..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.2.14 14:15

Oni nebudou špatní co se týče úspěšnosti, tu si tak nějak drží, ale přijdou mi i docela drazí. Ještě před zdražením léků jsme v červenci vloni platili za IVF ICSI asi 24 tisíc. Teď chodím jinam a tam je balíček ICSI, AH, PK a mražení za 15 tisíc plus 8 tisíc (přibližně) léky. V ISCARU to opravdu vyšplhá na těch 30 tisíc. Čím mne ovšem nejvíc naštvali, je mražení po dvou, vůbec se na nás neptali, zda to tak chceme. Přitom mi nedoporučují dvojčata, zda bych je donosila a navíc jedno dítě máme a znovuzamrazit prý nejdou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
23.2.14 15:24
@feliss píše:
@Claire00 a to jsi mela ICSI nebo porc to bylo tolik…ja doufala max.20 tis..:-(

Měla jsem 13× ISCI, prodloužená kultivace, odběry krve (testy, které nehradí poj.), echokatetr, zamražení 2 embryí, a mražení spermatu, jelikož partner byl v den opu v zahraničí. To je dohromady dle účtu 24.099,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.2.14 15:46

@mahdalka tak to je super..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.2.14 15:47

@Claire00 no husty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
26.2.14 10:26

Chodíme do Iscare něco málo přes rok, mám za sebou 2× IUI a 2× IVF + 2×ET po jednomu embryu, teď se chystám na nativ a bojujeme dál. Zatím nás to všechno stálo 30 tisíc, záleží na tom, jaké léky jsou předepsané, protože na IVF je jeden lék, který plně hradí pojišěťvna a další se platí celé, to pak vyskáče.
Zatím si na ně nemůžu stěžovat, ale některé doktorky mají takový neosobní přístup a na co se nezeptám, to mi neřeknou. Ale sestřičky jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.2.14 11:30

@MR Nám taky zamrazili embria po dvou a dokonce i po třech :nevim: Embrioložka řekla, že jdou rozmrazit a znovu zmrazit, ale nemusí to všechna přežít :oops: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
17.3.14 15:50

Zdravím, chtěla bych obnovit tuhle diskusi, je tu někdo kdo má aktuální zkušenosti z ISCARE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
17.3.14 15:55

@boruvkay my jdeme ve ctvrtek :-D tak jsem taky zvedava co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie