Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@klarka91 jo to je pravda, taky to beru s rezervou. Z práce taky chodíme na pravidelné kontroly do jednoho velkého zařízení, kde je více doktorů, a někdo přijde nadšený a druhý naštvaný…myslím, že je to prostě člověk od člověka. U mého gynekologa si taky dost ženských stěžuje na sestru, a přitom podle mého názoru je do sympatická paní.
Nikdy jsem s ní neměla žádný konflikt.
Přesně tak, nikdy nebudou všichni spokojení, vždycky se najde někdo komu se něco nebude líbit, proto i přes prozatímní nezdary to nevzdáváme a chodíme tam i nadále.
@jana234 a chodíte k jednomu lékaři, nebo je to tam prostě tak, že kdo tam je, ten vás vezme?
@boruvkay no u manzela to dopadla trosku lip nez u vas, ale ne zase tak moc…proto jsem vyhledali rovnou iscare. dlouho jsme nad tim premysleli, ale myslim, ze proste neni co resit. proste nekomu je dano a nekomu ne. ale kazdy mesic je to zklamani vesti a vesti
Chodíme ke všem, ono je to tak, že kolikrát si nemůžeš vybrat, protože musíš jít na kontrolu v přesný den a to tam třeba tvůj oblíbený doktor zrovna není, tak jdeš k jinému. Vyzkoušela jsem všechny a spokojenost.
@klarka91 jo to je pravda, někomu je dáno. Jedna holka mi tu poradila abych mu koupila MACA, tak jsem to objednala a uvidíme, třeba se mu kvalita zlepší. ![]()
@boruvkay ja ji taky koupila a nic… takze uz nebudu vyhazovat zbytecne penize za nic…
To tedy je a zatím žádný výsledek, ale pokud nebudeme platit, nebude mimi ![]()
Jo to je pravda. Ale právě proto, že rok za rokem je víc párů, které s tím mají problém, by to měl stát dotovat, nebo alespoň více přispívat. Takhle si to můžou dovolit opravdu jen ti co na to mají.
No právě, ti myslí na úplně jiné věci, ale když si vezmeš průměrnou rodinu, kdy oba vydělávají tak kolem 20tis. a mají hypotéku na to aby měli kde bydlet, tak si myslím, že je pro ně IVF docela luxus.