Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všichni
,
nevíte prosím vás, co si pod tímto názvem představit? Zanedlouho budeme pořádat synkovi narozeninovou oslavu a zaujal mě tento balonek http://www.balonky.cz/…76cm-2636901
Nezkoušeli jste doma? Balonek opravdu chodí??? Na jakém principu to funguje???
![]()
Zkušenost nemám, ale dívala jsem se na ten odkaz a u jinýho chodícího balonku psali, že má v nožičkách závaží, takže drží při zemi a neuletí, ale jestli i chodí a jak, to mi taky není jasný. Asi memám dost velkou fantazii
.
Zběžně google, hned asi druhý odkaz popisuje, žeje to nafouknuté heliem, což jaksi v tom tvém odkazu vůbec nezmínili. Takže žádný zázrak, ale helium, domácí heliová sada jsem koukala 1500 jen to fikne.
Hezký jsou ty hrající fontány, to jsem viděla naživo, jak se to rozvírá, hraje písničku, točí, dělá to ohňostroj ala trochu silnější prskavka, pěkný, pro dítě myslím super
Tak hrající fontánku, která byla jako květina a zároveň svíčka(dělala drobný „ohňostroj“,jednorázově, jako prskavka, ale točila se a hrála pořád)měla jedna dívka z rodiny na dortu. Nebylo to možné utišit, po hodině to všem lezlo na nervy a hrálo to ještě v popelnici. Nepomohlo to ani namočit do umyvadla s vodou.
U nás na jedné oslavě byl hit pro děti ryby naplněné heliem, které létaly vzduchem, byly na dálkové ovládání. Oslavenec to pořídil jako zábavu pro děti ze široké rodiny na oslavu svého životního jubilea(aby se tam děti nenudily a našly si vyžití, taky se to povedlo). Ale na dětskou párty bych to taky nepořizovala, vzhledem k domácí heliové sadě, ale jak ty ryby tak i tyto balonky jdou heliem někde nafouknout za poplatek(oni s tím byli někde u benzinové pumpy, byli předem domluvení).
Ahojky, pojem „chodící“ je trošku zavádějící, ale znamená to, že balonek, většinou foliový, má motiv spíše zvířátka, ale v podstatě cokoliv…Nafukují se heliem a ze spoda mají uvázané/á závažíčka, jejichž tíha závisí na velikosti balonku…Balonky nijak nechodí…Snad jsem poradila…
Ahojda, tak vám všem moc děkuji za odpovědi. Díky tomu, že se to musí plnit tím heliem, což není vůbec levná záležitost, tak se bez toho asi obejdeme!
A jestli jsem to pochopila správně, tak balonek potom teda jenom stojí… No nic, bylo by to hezký, ale helium kvůli tomu opravdu kupovat nebudu.
@Jana206 a myslíš, že helium mají na všech benzínkách? Šla bych se zeptat, ale abych nebyla za trdlo ![]()
@Boboušek píše:
Ahojda, tak vám všem moc děkuji za odpovědi. Díky tomu, že se to musí plnit tím heliem, což není vůbec levná záležitost, tak se bez toho asi obejdeme!A jestli jsem to pochopila správně, tak balonek potom teda jenom stojí… No nic, bylo by to hezký, ale helium kvůli tomu opravdu kupovat nebudu.
@Jana206 a myslíš, že helium mají na všech benzínkách? Šla bych se zeptat, ale abych nebyla za trdlo
Tak to fakt nevím, oni ty ryby plánovali dlouho dopředu a zjistili si na internetu, kde to jde naplnit.