Chodící dudlík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11592
18.11.12 15:35

Chodící dudlík

Ahoj, syn má 2m, od začátku jsem měla málo MM, přikrmovala jsem a stále přikrmuju. Nicméně asi před 3 týdny jsem začala v noci při kojení usínat a malý mě rozkojil. Spal se mnou a několikrát za noc jsem mu dala do pusinky prso (pokaždé jak jsme se probrali a on hledal). Výsledek je, že sice mám více mléka, ale jsem jak chodící dudlík, v noci se teď budí, hlad nemá (je třeba 2hodiny po krmení), jen se chce přimazlit a přidudlat. Tahá pár minut a je tuhý. To samé mi začal dělat i ve dne, spinká, najednou řev a řve tak dlouho dokud nedostane prso a pak usne. Problém je ten, že dudlík moc nechce, musí mít na něj náladu. Jak ho to odnaučit? Už jsem jak mátoha, přitom předtím krásně spinkal, v noci jen jedno krmení a pak až brzo ráno, teď to je několikrát mezi půnocí a 6hod. Dneska odpoledne se mi ho povedlo oblbnout, dala jsem si ho blízko sebe a narvala do pusinky dudlík, podruhé to prokouknul. Budu ráda za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
18.11.12 15:51

Já malou přechcala až v 6m. do tý doby jsem byla dudlík, nic než prso nezabíralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.11.12 15:51

Myslím že v tomhle věku není nic nenormálního, že se chce kojit každé dvě hodiny.. A moc tě nepotěším, ale moje malá se mnou takhle spí a dudá už přes rok :mrgreen: Ale já na ty vyřvávací metody nejsem.. Až teď jí omezuju noční kojení, protože začala konečně jíst normálně přes den.. Takže to je na každém, já vstávala a kojila jak chtěla ona a tak nějak čekám až ke spaní celou noc dospěje sama - no teď jí tam teda trochu směřuju :mrgreen: A pak jsou tací co nechávají vyřvat - ale to u takhle malého miminka opravdu ne! Nevím co chceš slyšet, to co popisuješ k miminku tak nějak patří, chce cítit maminku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
18.11.12 15:57

Taky si myslím, že kojení po dvou hodinách není u 2m dítěte nic výjimečného… Já jsem kojila po 1.5h ve dne a v noci po 3h až do půl roku… To UM dítě víc zasytí, takže pak déle spí, u kojení se krmí častěji. Dej si ho do postele a koj ve spánku, budete aspoň víc vyspaní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.11.12 16:10

Taky jsme to tak měli hlavně v noci, malá taky spinkala se mnou, a když plakala dostala prso a byl klid, já si zvykla a pak to nějak odeznělo samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.11.12 16:32

Pokud ti v noci na prsu nevisí nonstop, tak mi to nepřijde nic nenormálního. Malej má zas libůstku, že si cucne, pustí prso, opře se tvářičkou o prso a spí. Běda jak ho dám od prsa pryč :lol:
V noci spí se mnou, bude spát tak cca do 6m, stejně tak kojený na požádání tak bude, pak budu třeba malinko usměrňovat, pomalu stěhovat do postýlky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
18.11.12 16:58

Ahojky, synovi je něco přes půl roku a máme to přesně takhle.. prostě vydrž a snaž si to kojení užít. Dceru jsem takhle měla cca do roku a čtvrt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
18.11.12 17:06

No příklad- včera dostal z obou prs, pak na dorvání UM, myslela jsem, že mi dá aspoň 3hodinky (měla jsem horečku)- chacháá, za dvě a půl byl vzhůru-křik (já ho nechci nechat řvát- je maličký, je noc a mi to rve srdce), dostal prso, cucal asi 3-4min a usnul. Takže hlad to nebyl, on totiž ani nesaje, jen dudá. SPíš ho chci obelstít, aby prso nemusel, momentálně mám zase popraskané bradavky, tak se u toho ani moc dobře spát nedá. A jak psala @Gladys tak pustí prso, opře se o něj, nejlépe chytne ručičkou a spíme. No, asi se budu muset smířit s tím, že mám mamánka.
@micelinka a jak jsi ji dostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.11.12 17:13

@cheekymonkey mám v paměti některé noci s kojencem, kdy večer prakticky nepil a spal dýl jak napitej. Já myslím, že v tomhle věku se nebuděj hlady, spíš žízní a proto, že jsou malinký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
18.11.12 17:59

@Gladys vysvětli mi jak dokážeš přispívat při 3 dětech! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.11.12 18:02

@cheekymonkey od 5.m. jsem jí pořád „nutila“ dudlík a vzala ho na milost o měsíc později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.11.12 18:04

@cheekymonkey úplně stejně jako ty při jednom :nevim: Tomík chrní, kluci jezděj po obýváku na odrážedlech. Teda uznávám, že jsem ve skluzu s prádlem, plínama, výrobou slizu na praní, ale mě se tááák nic nechce, tak si říkám, že v šestinedělí mám snad ještě nárok se flákošit. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
18.11.12 18:08

@Gladys tak krom těch kluků na odrážedlech to vypadá u nás podobně. Malý je dneska v jednorázovkách, plíny pořád visí na sušáku, ale taky mám nárok :) I když šestinedělí je těsně za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí