Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otazka je, kdo si te na te soc.siti prida do pratel, kdyz budes neznama osoba…kdo ti jen tak bude delat vrbu, cizimu cloveku bez fotky. Treba ja konkretne na fb bych si takoveho cloveka ani nepridala
a jak je chces hledat, oslovat…?
nevim no.
@Tiger-lily píše:
taková místa existují? nekecej, že se uštěpačný rejpavý ženský ještě nedostaly všude
Ne, ale někde se najdou i chlapi ![]()
@RadkaCh píše:
Ne, ale někde se najdou i chlapi
rejpaví chlapi jsou ještě horší ![]()
No to také nevím, jak by to bez fotky šlo, nevím možná po nějakém čase bych svou fotku poslala, ale spíše nějakou, kde si absolutně nebudu podobná a možná někomu z jiného kraje, já fakt nevím no. Vrbu ani tak nehledám, spíše někoho, kdo mi bude psát s radostí, toho se mi v poslední době moc nedostává a já si tak nějak přijdu k ničemu… ![]()
Jinak zde na emimi nechodím pravidelně do žádné skupiny, ani diskuze, spíše jen tak někdy poradím, když něco vím.
Kamarádek na radost se mi teď taky moc nedostává - se svobodnými si už nemám co říct, ty s dětmi zase nemají čas, muž je stále v práci a když přijde domů, tak si nějak nemáme moc co říct.
Některý den si promluvím akorát s prodavačem v elektru a to je všechno
![]()
Mě teda taky přijde, že jsou tu ženský dost urejpaný. nevím, proč to tak je, ale přijde mi, že min. ze 70 %, když tu má někdo nějaký problém, tak je to samozřejmě hned jeho vina nebo si to vymyslel
přijde mi, že je tu nastolená taková atmosféra. nedej bože, když se tu ženská potřebuje vypsat z nějakýho trápení s chlapem a nebo že třeba podvedla atp. no to je úplně oheň na střeše
a nejvíc se mi „líbí“, jak jsou tu vždycky spolu všichni šťastní už pomalu od 17 let a pomalu se nikdy nepodívaly na jinýho chlapa
jasně, že pokud to tak někdo má, tak je to dobře, ale to ta ženská nepotřebuje asi v tu chvíli číst… co se týče dětí a testování, tak je to tu na dvě skupiny - ženský, který mají manži, testíkujou a místo šu*ání se tulej a pak druhá skupina, která to totálně drbe a bojkotuje, ale to mi zas taky přijde šílený, protože si zas neprošly kolotečem IVF atp.. takže za mě se tady vypovídávat - JEDNOZANČNĚ NE!!!
zkusila bych to na jiný sociální síti ![]()
@Agnes_X Tak to je asi tak nějak i u mě, no bohužel já když přijde manžel z práce domu poslouchám akorát to jak je zase vytočený do vrtule a podobně, o víkendu se věnuje podnikání a mně a dcerce se nestíhá věnovat… ach jo. přijdu si tak nějak sama, ještě že mám dcerku, ale té je teprve rok, tak mě zatím jen poslouchá…
@allluck Také si to myslím, proto radši asi nějaký ten chat, ale kdo si mě tam bez fotky a údajů všimne, že? ![]()
@Mamculina to je ještě fajn, mě nejmladší skoro na vše řekne ne
. Celkově je to složité, také nemam někoho s kym pokecat živě kromě manžela
a už bývalá kamarádka se napsled ozvala tak před rokem
takže ještě že je ten internet
![]()
@allluck protože je to tu anonymní o, ono pak když by se to té ženské taky stalo tak to taky vidí jinak. Mě nejvíc dostává když ženská napíše že přila na nevěru tak se dozví že dobře jí tak protože kdyby nic nezjištovala tak je v klidu ale už se neřeší vůbec ta nevěra
. A vůbec nejhůř jsou na tom nováčci, o nich se hned řekne že to jsou pubertáci a vše je sranda
Proto nejvíc chodim do uzavřených diskuzí kde je většinou klídek ![]()
@Mamculina Já tu samotu řeším tak, že každý třetí týden jezdím s dítětem k rodičům a zůstanu tam, dokud je mi milé - třeba 14 dní. Manžel je stejně od rána do večera v práci. On za mou samotu stejně zodpovědný není. A až bude dítěti rok, tak se vrátím na zkrácený úvazek do práce. Asi nemá moc cenu hledat nějaké kamarádky
![]()
@Markéta80 a vás to netrápí? mně je tedy 24, ale mé kamarádky řeší spíše to, kde se dobře paří a podobně, no bohužel to už není pro mě, no bohužel to vlastně ani ne, já na to nikdy moc nebyla, jenže tím, jak mám teď prcka, tak mám akorát jednu kamarádku, jenže ta za náma jen občas přijede, není totiž místní… no a s rodinou trávím času dost, ale to prostě nejsou kamarádi, tím vše říct nemohu ( třeba náš sexuální život ) ![]()