Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, chci se zeptat, jestli chodíte někam na chat? Třeba i sem na emimino? Nemyslím tím nutně vyhledávat kontakt s nějakým mužem, ale prostě si pokecat s nějakou neutrální, nebo bezprostřední osobou? Já mám teď docela problémy, s rodinou to řešit nechci, kamarádky mám spíše bezdětné a s těma se už moc nevídám, spíše jen tak nějaké kafe, ale to fakt nechci řešit co mě trápí a tak mě napadlo, jestli je to normální, nebo jsem padlá na hlavu, že mě napadlo si jít založit účet na nějaké sociální síti, samozřejmě bych byla inkognito, bez fotky, bez údajů na mou osobu… prostě se potřebuji jen vypovídat a nechci do toho tahat nikoho známého. Děkuji za odpověď.
můžeš tady, založ anonymně diskuze a jistě se ti dostane více či méně chumláčkových rad a názorů ![]()
@Tiger-lily píše:![]()
![]()
můžeš tady, založ anonymně diskuze a jistě se ti dostane více či méně chumláčkových rad a názorů
Přesně
Založ anonymně diskuzi a povídej ![]()
Ahoj, já občas chodím na xchat.cz, ale to je spíš pro zábavu nebo na povídání o jiných věcech než je mateřství ( profese, knihy ). Na vypovídání se to není moc vhodné, na to je lepší emimino.
Nejsi padlá na hlavu - bez občasného povídání inkognito by člověk přisel o zbytky zdravého rozumu, co mu na rodičovské ještě zbývá ![]()
No to mě také napadlo, ale jde spíš o to, že bych chtěla bát s někým v kontaktu, tak nějak vyhledat i kamarádky a kamarády, já vím že nikdy nebudou opravdový, ale jen internetový, ale mně by to v této situaci stačilo, kdybych založila diskusi, dostalo by se mi spousty různých názorů, ale tím by to asi také skončilo, potřebuji být teď s někým v kontaktu, mám tak trošku životní splín, bohužel. ![]()
Holky, to mě už také napadlo, ale dostalo by se mi jen různých názorů a tím by to skončilo, já teď potřebuji být s někým v kontaktu, víte ráno si napsat, odpoledne třeba také, prostě si najít nějaké,,kamarádky a kamarády,,. Mám teď asi životní splín a celé to na mě nějak padá… ![]()
Jo no už vidím, že se mi to tu objevilo, psalo mi to, že se stala chyba, tak to tu máte dvakrát, po druhé už stručně.
@Tiger-lily píše:![]()
![]()
můžeš tady, založ anonymně diskuze a jistě se ti dostane více či méně chumláčkových rad a názorů
Tady? By mě ani nehlo ![]()
@Mamculina nemyslím, že na chatu by tomu bylo jinak. i virtuální přátelství chce svůj čas
třeba by to diskuzí začlo a pokračovalo dál
@Tiger-lily píše:a kde by tě hlo?
Kdekoliv jinde, kde nejsou takový uštěpačný rejpavý ženský ![]()
@Mamculina A nebo třeba si tu na emimi najít kamarádku a s ní si psát sz ![]()
Když si budete rozumět ![]()
@Mamculina
a do nějaké skupiny chodíš? pak si třeba s někym může psát přes sz
Já si takhle píšu s pár holkama co jsme se někde potkaly v diskuzích
Někdy se člověk potřebuje vykecat a hned je lépe
i když ted osobně nevidim budoucnost že bude lépe, ráno se probouzim s únavou a už se těšim jak večer zalehu ![]()
@RadkaCh píše:
Kdekoliv jinde, kde nejsou takový uštěpačný rejpavý ženský
taková místa existují? nekecej, že se uštěpačný rejpavý ženský ještě nedostaly všude ![]()