Tak co volby?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69235
11.10.14 18:41

Tak co volby?

Ahoj, tak už máte v menších okrscích sečteno? Jak to dopadlo? U nás vyhrála strana, co jsme ji volili :dance: Mám ohromnou radost. Stávající starostka, která byla celé 4 roky parádní, to obhájila se svým týmem. Paráda. Byla proti ní vedená taková negativní kampaň, ve které bylo snad každé slovo lež a získali 49,16%. Škoda toho jednoho procenta, mohl být 4 roky klídek. Mám radost velikou. Co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
11.10.14 18:43

:mrgreen: mě výsledek překvapil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
11.10.14 18:58

:think: :think: u rodičů mě tedy výsledek nepotěšil, protože zatím to vypadá, že vyhraje největší lhář a přizdis… :mrgreen: U nás zatím sečteno málo %, ale vypadá to, že vyhraje strana, kterou jsme volili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
11.10.14 19:00

U nás vyhrála opět na celé čáře ODS, vlastně i ty další jsou pravicové strany nebo nezávislá sdružení. Takže u nás pořád stejný. ODS kolem třiceti procent, ostatní tak 10-15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Jo a ANO ani hlas :lol: tak nevím, jestli u nás vůbec kandidovali..

Příspěvek upraven 11.10.14 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895

Me prekvapil taky. Negativne. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
11.10.14 19:08

Vzhledem k velikosti obce příjemná formalita - více lidí než je volených zastupitelů to fakticky dělat nechce, takže někteří se modlili aby je nedejbože někdo nezvolil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.10.14 19:28

@JayLee holky prosím vásjak zjistím, kdo u nás bude starosta :lol:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.10.14 19:29

@Sibyla0 u nás ČSSD a Ano na druhém místě, třetí KDUČSL, na 4 sdružení… nezávislých občanů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
11.10.14 19:57

Já tedy nevím… Vím, že komunální volby jsou víc o volených lidech, ale přesto mě udivuje neustále opakující se scénář, že i přes veškeré průšvihy, tunely, aféry dostávají ony „hlavní“ strany hlasy. Např. ODS-jak po tom, co tu za víc než 20 let ne/předvedla, může dostat nějaký hlas? To jsme opravdu národ tak tupý, že neumíme ani tím jediným možným způsobem ukázat, že chceme nějakou změnu? ¨
Tak strašně mě to mrzí a štve… A pořád budeme nadávat, brečet a pořád tam budou ty stejné strany. Jak se vyrojí sliby před volbami-neměli by se takové věci měnit automaticky? Proč si to schovávají jen na dobu, když něco potřebují /hlas/? jako takové podle mne základní věci-spravené ulice, chodníky, město bez pobudů, místo pro děti ve školce, bezpečné město, ulice bez psí stolice…
Já vím, slibem nezarmoutíš… Ale stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.10.14 20:09

U nás zatím je sečteno málo hlasů. ale překvapuje mě, jak lidi rychle zapomínají na průšvihy hlavních lídrů kandidátky v Praze (Hudeček, Svoboda) a zároveň mě i překvapuje drzost stran je navrhnout na lídry kandidátek.
Ale moje menší volené strany se zatím statečně drží na rozumných procentech :D

Příspěvek upraven 11.10.14 v 20:34

• Citovat
  • Upravit
69235
11.10.14 20:27
Tak to musí být krásné místo k žití :D myšleno smrtelně vážně
@Sibyla0 píše:
Jo a ANO ani hlas :lol: tak nevím, jestli u nás vůbec kandidovali..Příspěvek upraven 11.10.14 v 19:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.10.14 20:29
Ano, dokud budeme nazývat tupým národem náš národ jen proto, že někdo volí svobodně stranu, která je mu blízká, budeme skutečně stále tupci. Třeba ten někdo změnu nechce a byl spokojený s tím, jak to bylo.
@Halamka píše:
Já tedy nevím… Vím, že komunální volby jsou víc o volených lidech, ale přesto mě udivuje neustále opakující se scénář, že i přes veškeré průšvihy, tunely, aféry dostávají ony „hlavní“ strany hlasy. Např. ODS-jak po tom, co tu za víc než 20 let ne/předvedla, může dostat nějaký hlas? To jsme opravdu národ tak tupý, že neumíme ani tím jediným možným způsobem ukázat, že chceme nějakou změnu? ¨
Tak strašně mě to mrzí a štve… A pořád budeme nadávat, brečet a pořád tam budou ty stejné strany. Jak se vyrojí sliby před volbami-neměli by se takové věci měnit automaticky? Proč si to schovávají jen na dobu, když něco potřebují /hlas/? jako takové podle mne základní věci-spravené ulice, chodníky, město bez pobudů, místo pro děti ve školce, bezpečné město, ulice bez psí stolice…
Já vím, slibem nezarmoutíš… Ale stejně :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
11.10.14 20:32

Taky me překvapuje umístění top 09 a Hudecka v praze… Není to 100% ale zatím vyšší než jsem čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
11.10.14 20:33

Ods je prostě pravice. A tím to hasne. Lepší než levice.. Ale stran tedy bylo hodně na výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová