Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, včera jsem po dlouhé době viděla zprávy a děs. Nejdřív epidemie eboly kde stačí jeden člověk a rozšíří se to po celé Evropě jako mor, ale to je vlastně jedno, protože nám dřív Islamisté uřežou hlavy
Co se to zase děje? Nemáte z toho všeho strach?
To je krutá realita. Mám v plánu si pořídit i zbraň. Protože to, co se děje kolem mě je šílené.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, včera jsem po dlouhé době viděla zprávy a děs. Nejdřív epidemie eboly kde stačí jeden člověk a rozšíří se to po celé Evropě jako mor, ale to je vlastně jedno, protože nám dřív Islamisté uřežou hlavyCo se to zase děje? Nemáte z toho všeho strach?
Objektivně vzato, nikdy v dějinách nebylo lépe. Války, mory, hladomory, bída, hlad. Skupiny lidí, kteří jsou na úplném chvostu společnosti, se mají i dnes královsky, oproti lidem, kteří byli na chvostu společnosti kdykoli v minulosti.
Se nekoukej na zprávy a je to. ![]()
@chelsea001
Z eboly mám strach velký, zaplať pánbů nežiji v Praze, nakoupím zásoby, zalezu, zamknu a fertig! ![]()
Nemá cenu se stresovat tím, co stejně neovlivníme, to bychom se z toho zbláznili.
„dnešní svět“ a včera nebyl svět „dnešní“ a zítra nebude „dnešní“ ![]()
Doba byla, je a bude vždy nějaká.
Nebo snad znáš v hitorii nějaké období, kdy bylo vše, ale úplně vše a pro všechny, ale úplně všechny OK???
@karafice píše:
To je krutá realita. Mám v plánu si pořídit i zbraň. Protože to, co se děje kolem mě je šílené.
A co se děje kolem tebe? Nic ve zlém, fakt mě to zajímá.
@karafice píše:
Kde žiješ? Na Slovensku?
@anairda Já mám spíš strach zase z těch bláznů z východu. Ani jsem to nějak nezkoumala do hloubky takže nevim proč bojují, ale jen jsem slyšela že kdyby potkali Kanaďana, Evropana a Američana mají jim hned uříznout hlavu. Já vím, že dřív byla mnohem větší zvěrstva, ale co je teď mi na klidu taky moc nepřidá
@chelsea001 píše:
Ahoj holky, včera jsem po dlouhé době viděla zprávy a děs. Nejdřív epidemie eboly kde stačí jeden člověk a rozšíří se to po celé Evropě jako mor, ale to je vlastně jedno, protože nám dřív Islamisté uřežou hlavyCo se to zase děje? Nemáte z toho všeho strach?
když to vylíčíš takhle, je to strašné. Na druhou stranu - epidemie eboly byla v sousedním Německu, myslím v 60-tých letech - kmen Marburg a nedá se říct, že by na to Evropa vymřela, prostě není pravda že jeden člověk a má to celá Evropa. Co ten španělský kněz atd. Islamisté - prostě další válka a kdybys na ty zprávy koukala častěji možná bys uznala, že válek je pořád habaděj. Navíc sami muslimové s nimi bojují. Nemám ráda tyhle lidi, co si občas pustí Novu a najednou mají přehled o směřování světa. Promiň, tím jsem se tě asi dotkla, měla jsem říct tenhle názor. Tebe osobně nerada nemám
![]()
@Sibyla0 píše:
A co se děje kolem tebe? Nic ve zlém, fakt mě to zajímá.
Taky by mě to zajímalo. můj svět je celkem přátelský. jenom jsem dneska ráno na vycházce se psem potkala ZASE stádo prasat. Žiju v Praze
@julie74 tak to bude ono, já taky v Praze. Lidi mi věčně tahají kočárek do tramvaje, smějou se na mě i na dítě, běhám i v šeru v lese a potkávam další běžce, nikdo mě tam neznásilňuje. Nikdo mě nikdy vědomě neokradl. Edit. jo bohužel ty dvě ovečky co byly na jedné zahradě tady zmizely. Asi je sežrali
Barbaři ![]()
Příspěvek upraven 03.10.14 v 11:06
@julie74 nezlobím se
jen včera jsem místo čt d pustila Novu a už to víckrát neudělám
rozhodně netvrdím, že mám po shlédnutí zpráv přehled o světové situaci
Víš třeba, že v padesátých letech stěhovali ZOO z centra Plzně protože tam byla epidemie antraxu? Víš že taky někdy v té době byla myslím v Sušické porodnici pracovnice která zabíjela novorozence? Dneska by všichni měli pocit že je konec světa - jaký by to byl zákusek pro média. Jenomže lidé mají krátkou paměť a mají pocit, že to JEJICH TEĎ je středobodem světa a ještě nikdy nic takového nebylo.