Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
vrátili jsme se po dlouhé době do Čech, konkrétně do Prahy a všimla sem si jedné věci - přijde mi, že je všude hrozně moc psů. Je jich moc, dokonce i v centru (bydlíme tu a naše sousedka má jednoho malýho hnusáka a pořád štěká). Já je totiž úplně nenávidim, jsou to nejnechutnější zvířata jaká existují
podlě mě mají vlastně všechny negativní vlastnosti, jaké existují. Jak já je nenávidím. No a teď k té sousedce - jedu s kočárkem po chodbě a ten retard mi začne běhat kolem toho kočárku. Večer sem ráda že holky usnou a ten hlupák začne štěkat. Sousedka je hrozně nepříjemná, už sem s ní o tom mluvila a ona mi řekla že tam bydlí 16 let a my měsíc a že toho psa pryč nedá, takže domluvit se s ní je těžké. Co na tyhle lidi platí? Máte v okolí taky tolik psů (taky záleží jestli bydlíte v centru města jako my nebo na vesnici - na vesnici to ještě chápu ale ve městě???)?
Pes je nejlepsi pritel cloveka. Ty mluvis, oni stekaj.taky nad nama vecne steka pes a co, v panelaku se s tim musis smirit. Pak se odstehuj do baraku a budes mit klid.
To je hnus, pry nejnechutnejsi zvirata, jak to nekdo muze napsat o psovi ![]()
@terkasestak
Ty budeš hodně zakomplexovana vid,.. To ma byt zase nějaká provokace? Potkala bych radši deset psu co by mi behaly okolo kočárku než člověka jako jsi ty. Podle Tebe maji psy negativní vlastnosti, ale jaké mas dle tohoto příspěvků ty to si ani netroufnu vyslovit…neskutečný!!!
Kdyby jste se do Cech nevraceli uděláte lip!!! ![]()
@monifix ne my nežijeme v paneláku ale v bytě v centru
a i přesto mě zarazilo, že tam jsou.
Psy nemusím. Štěkání by mi taky vadilo, ale nic s tím neuděláš. Nejhorší je to v parku, u nás mají zákaz běhání bez vodítka. Samozřejmě lítají bez vodítka všichni. ![]()
A jéje. Zakompexovaná chudinka. Já zas nesnáším takový lidi jako jsi ty. Nevím odkud jste se přistěhovali, ale nebylo by od věci se tam vrátit. Tvým sousedům by se ulevilo.
Určitě bych dala psa po 16letech pryč, kvůli nějaké píp
![]()
@AndreaS92 píše:
@terkasestakTy budeš hodně zakomplexovana vid,.. To ma byt zase nějaká provokace? Potkala bych radši deset psu co by mi behaly okolo kočárku než člověka jako jsi ty. Podle Tebe maji psy negativní vlastnosti, ale jaké mas dle tohoto příspěvků ty to si ani netroufnu vyslovit…neskutečný!!!
Kdyby jste se do Cech nevraceli uděláte lip!!!
mluvíš mi z duše!!!
![]()
Me prijde ze je vsude hrozne moc protivnych zenskych… taky je nesnasim.
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
V jedné diskuzi už svoje výlevy všem napsala je zapotřebí je psát znovu??? ![]()
Bydlím v bytě a mám dva psy, někdy tři - beru je do dočasné péče. Tebe bych teda za sousedku nechtěla a řekla bych, že tady většina bude spíš na straně těch, kteří psy milují. Tak leda někam na samotu u lesa se budeš muset odstěhovat.
@terkasestak píše:
@monifix ne my nežijeme v paneláku ale v bytě v centrua i přesto mě zarazilo, že tam jsou.
No to je jedno, v byte…ale potom clovek musi tolerovat sousedy chte nechte