Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
isp
1387
26.9.14 19:36
@monifix píše:
Pes je nejlepsi pritel cloveka. Ty mluvis, oni stekaj.taky nad nama vecne steka pes a co, v panelaku se s tim musis smirit. Pak se odstehuj do baraku a budes mit klid.
To je hnus, pry nejnechutnejsi zvirata, jak to nekdo muze napsat o psovi :zed:

Protože to dělaj lidi a trpí tím ty psy. Já mám chov. stanici německých ovčáků, psy miluju ale přesně zakladatelku chápu. I mě jako pejskařce vadí ti,,smetáci,, co mají podobné babizny doma :evil: neumí to vychovat, ze psa dělají miminko, nesbírají po nich bobky, nechají je štěkat obtěžovat a loudit. Lidi se pak zlobí na psy ale můžou za to majitelé. Já nedovolím, aby moji psi, někoho obtěžovali. Kort to chápu s malým dítětem, ono když vám dítě budí pes je to na pováženou přes mou lásku ke zvířatům, jsou mi děti přednější to je jasné! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
26.9.14 19:36

@Meha Na městském úřadě s tím nic neudělají, ani městská policie, maximálně pokud tam je nějaké sdružení majitelů bytů, tak se tam nějak domluvit, ale opravdu s tím nějak extra nejde udělat..
K zakladatelce, ano, pes se motá okolo kočárku, protože se mu líbí kolečka :pankac: Jinak mám dost, takto se vyjadřovat o živých tvorech, ani nebudu psát, co mně napadá na pojmenování Tebe..Jen snad, že za sousedku bych Tě opravdu nechtěla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
26.9.14 19:37

@terkasestak buď ráda, že nebydlíš pode mnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
26.9.14 19:37

@terkasestak asi ses clovek bez srdce.. sousedce zase muze vadit tvoje placici dite a taky po tobe nechce at ho das pryc! Nastehuj se na samotu do domu, kdyz si tak netolerantni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 19:38

@terkasestak me taky pes napadl v detstvi… Ale abych se takto o všech obecně vyjadřovala? Ty jsi mela zůstat tam, kde jsi byla a mela by jsi si uvědomit, ze pes je vizitka svého pána! Takže je to všechno o lidech. Ne o psech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 19:38

Já bych ji jako sousedku brala :mrgreen: Pěkně bych jí ten pobyt v ČR opepřila, že by jí i štěkot psa připadal jako rajská hudba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1773
26.9.14 19:39

@terkasestak pes štěká, to tě ve škole nikdo nenaučil? Kdyby byl pes hovnoo tak by smrděl, ale protože je to pes, tak štěká! Myslíš, že je tvé sousedce příjemné, když tvoje děti řvou a ona chce mít klid? Myslím, že by bylo nejlepší, kdyby ses vrátila tam odkud si přišla, když je tady dle tvých slov tolik hnusáků. A nebo se přestěhuj někam na samotu u lesa, kde nepotkáš živáčka a bude tam jen jedna slepice a její uřvané děti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310

Todle autorka psala i v jiné diskuzi,, Mně by zajímalo, co se vám na nich tolik líbí. Vždyť je to nechutný zvíře, dementní, hnusný, hloupý a neukázněný. A to může být malý nebo velký, je to jedno. Akorát obtěžují normální lidi, kteří se pak bojí chodit s kočárkem po ulici, aby je nějaký čtyřnohý kre. tén nenapadl.''

to snad není pravda že lidi jako jsi Ty ještě žijou :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Vážně nad někým omezeným jako jsi Ty nemám slov!!!@terkasestak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877

Nechapu smysl diskuze? Ja zas nemusim kocky a cpu to nekomu? Jeste tak hnusne napsane, ty budes mit fakt dost.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
26.9.14 19:40

@Lasislava1 Mě jen napadlo, jak bych to asi řešila já, ale osobní zkušenost s tím nemám.

• Citovat
  • Upravit
6100
26.9.14 19:41

Ja bych pochopila ze pani nema rada psy, ale nemusi se vyjadrovat jako nana. Muj pes taky jednu dobu stekal. Vyptavala jsem se soudu kdy presne steka a odbourala jsem to. Uz steka jen na zvonek. A to at si klidne steka. Je fakt ze je ve mestech psu az moc. Ale myslim ze zakladatelka nebude mit problem jen se psy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92

Jo myslím, že bys je měla nějak proškolit. Jako ty fízly na dálnici!!!

• Citovat
  • Upravit
135

@Krasavicaa to si jenom naivně myslíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
26.9.14 19:42

Vsichni nemaji radi psi, to neni snad zadna povinnost 8) Stejne jako nekomu se nelibi kocky, nekdo nema rad deti, tak nekomu muzou prijit hnusni a protivni psi ;)

Osobne mi taky vadi, ze u nas ma kazdej druhej psa, pulka z nich nevychovaneho, obtezujiciho okoli a litajiciho na volno tam, kde je to zakazane :cert: Psi mam rada, ale nechapu a nesnasim majitele, ktere sve zvire neumi zvladnout, vychovat a jeste si mysli, ze za bej nenesou pravni odpovednost, kdyz nekoho napadne-sanozrejme je to vinna vsech okolo krome majitele :cert: Uklizeni hoven radej ani nezminuju, staci se projit po parku nebo meste…

Stekani holt neovlivnis, ale chapu, ze ti to vadi, stejne jako kdyz se mi cizi pes mota pod nohama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 19:42

Holky slečna nebo paní, moc rozumu nepobrala ani podle jiných diskuzi kde psala. Psy nemusí, a zmiňuje to ve vice diskuzích musí to holt neustále všem cpat. Navíc i dle příspěvků o odebrání ridicaku apod. Inteligence vážně moc nepobrala… ;)
A jak tady už někdo psal ty bejt moji sousedkou tak po týdnů jedes zpátky do nemecka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová