Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terkasestak kdyz te nezajimaji nazory, tak proc tu diskuzi vubec zakladas?? ![]()
@Krasavicaa píše:
Má komplex velkej… https://www.emimino.cz/…caku-203486/ …
Nemá, prostě jen provokuje a baví se. Tak debilní začátek diskuze nemůže zakladatelka myslet vážně…
Příspěvek upraven 26.09.14 v 19:53
@gabka1988 píše:
@terkasestak kdyz te nezajimaji nazory, tak proc tu diskuzi vubec zakladas??
Nepřekrujuc to. Mě zajímají věcné názory - třeba co s tou sousedkou a ne co si o mě kdo myslí.
@Rolin píše:
Nemá, prostě jen provokuje a baví se. Tak debilní začátek diskuze nemůže zakladatelka myslet vážně…Příspěvek upraven 26.09.14 v 19:53
@terinka4444 ale to je prave to, neni to o zvireti, ktere je defacto zavysle na vuli a rozumu cloveka, ale o tom majiteli co v mnoha pripadech je bezohledny a je mu to fuk. Ja psa mam, pokud nekdo psi rad nema tak mu to necpu a neobtezuji ho tim, stejne jako ja bych byla vzteky bez sebe kdyby se mi okolo nohou nebo ditete poflakoval neci pavouk
Ještě před dvěma lety jsem žila v samotném centru Prahy a co pamatuji, tak jsme měli vždy 2 psy. Sice jezevčíky, ale prostě jsme je měli…a moc rádi. Samozřejmě jsme venku uklízeli každý exkrement, ale to už je zase jiná kapitola.
Je to bohopustá provokatérka a vy jí na to všechny skáčete. Královsky se baví.
tak proč se neodstěhuješ na nějaký pustý ostrov? tam psi nebudou ![]()
@terkasestak píše:
Nepřekrujuc to. Mě zajímají věcné názory - třeba co s tou sousedkou a ne co si o mě kdo myslí.
A sousedka si třeba říká, Pane Bože co je to za retardku, která se sem nastěhovala ![]()
@Krasavicaa píše:
A sousedka si třeba říká, Pane Bože co je to za retardku, která se sem nastěhovala
Hele nejseš ty ta sousedka? Fotka by odpovídala ![]()
@hanka.br. píše:
Je to bohopustá provokatérka a vy jí na to všechny skáčete. Královsky se baví.
Jsem téhož názoru
.
Já bych třeba i psy ráda měla, ale mám z nich panickou hrůzu
Jsem schopná obejít celou vesnici když vidím volně pobíhajícího psa, nebo i nejít do práce..
Pes mě 2× pokousal. U mě to není o nenávisti ale o strachu a tak je prostě nemám ráda.
@vrtulka78 píše:
Neboj, deti si zvyknouAle v jednom mas pravdu, psu je u nas opravdu hodne, vic nez kdekoliv jinde, kde jsem byla, ale hlavni problem jsou lidi, spousta psu je nevychovanych (a tim nemyslim stekani) a jejich majitele jsou prasata a neuklizeji po nich
Souhlasím, máme psa, milujeme našeho psa, staráme se o našeho psa a snažíme se aby neobtěžoval okolí. Ač je miluji, chápu, že někdo je prostě nemusí - je to prostě individuální. Neustále se ale setkávám s primitivy, kteří si své psy nehlídají, nemají je vychované a nechají je vy… doprostřed náměstí a je jim to fuk, chovají se jako blci a jsou na zabití. Není to o psech, ale o lidech.
Miluju psy, protože nejen ten můj, ale všichni psi se nedokáží pretvarovat jako lidi dává radost a lásku nejuprimneji najevo. A není pro me nic lepšího než přijít vyčerpaná z prace, a vědět, ze me doma čeká pes, který bude vždycky rad když přijdu domu a bude me vitat jakoby jsme se neviděli deset let
a proto me fascinující lidi jako jsi ty
dle méh názoru zakladas diskuze jen proto, aby jsi byla zajímavá a aby se te tu lide všímali. Viz diskuze s ridicakem a tvou nezodpovednou jízdou po dálnici s dítětem PProtože tobě vlastně vadí, ze psi stekaji a motaji se ti okolo kočárku ale ze ty sama ohrožujes tvoji jizdou spousty lidi to je ti jedno jsi sobecka blbka ![]()
@terkasestak to uz tady bylo psano nekolikrat.nic!pokud ti pes vylozene neposkodi majetek, tak se muzes stavet treba na hlavu. a neudela s tim nic ani mestska.mas smulu, podle noveho zakona muze mit psa v byte kdokoliv a soused nezmuze nic. nedavno jsem to cetla v novinach. takze jak jsem ti radila, odstehuj se ![]()