Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
26.9.14 20:08
@AndreaS92 píše:
@Krasavicaa co na srdci to na jazyku :pankac:

Podle toho Tvé příspěvky také vypadají, nechápu, že zrovna Ty máš odvahu kritizovat něčí inteligenci… 8)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
@gabka1988 píše:
@AndreaS92 ja z Brna, tak abych jeste nedopadla spatne :lol:

Brno? A jéje :mrgreen: :mrgreen: Takže radši pomlč :mrgreen:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4398

Znama to resila ti, ze sousedum na oplatku poustela nahlas muziku, vysavala, bouchala do topeni apod.No je to dost detinsky, ale prej to zabrala a psa si majitele trochu usmrnily v tom stekani…Ono se to odnaucit da, vetsinouto spis je chyba majitele psa :nevim: A takpvych co stekaj celej den protozejsou sami doma je taky dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

@terkasestak snad jsi nečekala ze te někdo pochvali rozum jsi kde zapomněla??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578

@terkasestak Jsi vtipná! Fakt že jo… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Antonie Bolavá píše:
Tvl, co to sem poslední dobou leze ta lidi?? 8o

Těžko říct :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
419
26.9.14 20:09

Mám pocit, že jsi troll, protože si nedokážu představit, že může být někdo tak vygumovaný jako ty. Sousedce se nedivím. Ono kdyby ti někdo řekl: „Řvou ti tady parchanti, koukej se jich zbavit, nemůžu spát.“ Asi bys z toho taky nebyla dvakrát odvařená. Rady mám dvě: Buď se odstěhuj, nebo zastřel. Nic jiného ti nepomůže. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
@terkasestak píše:
@vrtulka78 jo to je taky pravda, ale já je nesnášim od tý doby co pes napadl ségru ;-) naštěstí žádný následky nemá, ale od tý doby je nenávidim ;-)

Co že? 8o 8o
Větší nesmysl jsem neslyšela/nečetla. Teda ty musíš být i bez chlapa pokud máš takový názor. Protože věřím, že si taky v životě slyšela, že nějaký chlap ublížil ženě. Pokud hazíš všechny do jednoho pytle, tak to hodně štěstí.

Buď ráda, že sousedka nemá horší plemeno a třeba agresivnějšího, který by ohrožoval tebe či dítě.
I když kousanec do zadku by ti neuškodil, aby se vzpamatovala.
Pokud ti to tak vadí odstěhuj se a neotravuj starý idi co mají toho psa jako ty miminko a dělá jim společnost.

A mimochodem takový pitomci psy nejsou. Podívej kdo pomáhá policajtům, záchranářům, nemocným… je to jak s lidma záleží jak ho kdo vychová a i na inteligenci. Bohužel někdy je i výchova krátká a přeci nemocnýho člověka by ses taky jentak nezbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639

@terkasestak Už jsem Ti psala, nic, třeba ona slyší pláč dítětě a taky jí to vadí.. nesrovnávám psa a dítě, ale toleranci sousedů.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha

@čurynka101 Dobrý nick ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5593

@Meha Proč me komentujes? 8o bavim se snad s tebou??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 20:10
@Krasavicaa píše:
Brno? A jéje :mrgreen: :mrgreen: Takže radši pomlč :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
26.9.14 20:10

@Krasavicaa a puvodem jsem z Ostravy, tak to neni moc dobra kombinace pro me :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
26.9.14 20:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.9.14 20:11
@terkasestak píše:
Musim říct, že psát umíte pěkně, ale většina z vás se nevyjádřila k tý sousedce a jen mě kritizujete.

Vetsina se vyjadrila. Ze jsi nesnasenliva a co ma sousedka s tim psem delat? Ma ho zabit kvuli tomu, ze ty mas deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová