Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gabka1988 píše:
@AndreaS92 ja z Brna, tak abych jeste nedopadla spatne
Brno? A jéje
Takže radši pomlč
![]()
Znama to resila ti, ze sousedum na oplatku poustela nahlas muziku, vysavala, bouchala do topeni apod.No je to dost detinsky, ale prej to zabrala a psa si majitele trochu usmrnily v tom stekani…Ono se to odnaucit da, vetsinouto spis je chyba majitele psa
A takpvych co stekaj celej den protozejsou sami doma je taky dost ![]()
@terkasestak snad jsi nečekala ze te někdo pochvali rozum jsi kde zapomněla??? ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Tvl, co to sem poslední dobou leze ta lidi??
Těžko říct ![]()
Mám pocit, že jsi troll, protože si nedokážu představit, že může být někdo tak vygumovaný jako ty. Sousedce se nedivím. Ono kdyby ti někdo řekl: „Řvou ti tady parchanti, koukej se jich zbavit, nemůžu spát.“ Asi bys z toho taky nebyla dvakrát odvařená. Rady mám dvě: Buď se odstěhuj, nebo zastřel. Nic jiného ti nepomůže. ![]()
@terkasestak píše:
@vrtulka78 jo to je taky pravda, ale já je nesnášim od tý doby co pes napadl ségrunaštěstí žádný následky nemá, ale od tý doby je nenávidim
Co že?
![]()
Větší nesmysl jsem neslyšela/nečetla. Teda ty musíš být i bez chlapa pokud máš takový názor. Protože věřím, že si taky v životě slyšela, že nějaký chlap ublížil ženě. Pokud hazíš všechny do jednoho pytle, tak to hodně štěstí.
Buď ráda, že sousedka nemá horší plemeno a třeba agresivnějšího, který by ohrožoval tebe či dítě.
I když kousanec do zadku by ti neuškodil, aby se vzpamatovala.
Pokud ti to tak vadí odstěhuj se a neotravuj starý idi co mají toho psa jako ty miminko a dělá jim společnost.
A mimochodem takový pitomci psy nejsou. Podívej kdo pomáhá policajtům, záchranářům, nemocným… je to jak s lidma záleží jak ho kdo vychová a i na inteligenci. Bohužel někdy je i výchova krátká a přeci nemocnýho člověka by ses taky jentak nezbavila.
@terkasestak Už jsem Ti psala, nic, třeba ona slyší pláč dítětě a taky jí to vadí.. nesrovnávám psa a dítě, ale toleranci sousedů.. ![]()
@Krasavicaa a puvodem jsem z Ostravy, tak to neni moc dobra kombinace pro me ![]()
@terkasestak píše:
Musim říct, že psát umíte pěkně, ale většina z vás se nevyjádřila k tý sousedce a jen mě kritizujete.
Vetsina se vyjadrila. Ze jsi nesnasenliva a co ma sousedka s tim psem delat? Ma ho zabit kvuli tomu, ze ty mas deti?
Podle toho Tvé příspěvky také vypadají, nechápu, že zrovna Ty máš odvahu kritizovat něčí inteligenci…