Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
26.9.14 20:28

Uf, tak hned jsem si dle diskuze udělala obrázek. Hned je mi lépe, když vím, že takový člověk přišel o řidičák, a doufám, že alespoň na půl roku.
JInak řídit můžeš dál i bez něj, aspoň ještě budeš stíhaná pro tr. čin Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání :dance: :dance: :dance:, tak jezdi dál :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4984
26.9.14 20:29

Jo to je takhle hrdinka co ridi po dalnici 230. Pri tehto pripadech si rikam ze by meli preventivne strilet u zdi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 20:29
@Camael píše:
Přesně, ten vysmívající se smajlík, vědomej si převahy. A pak se někdo nas.ere a hodí otrávenýho buřta.

Někdo má uštěkanýho psa, někdo uřvaný děcka :nevim: A taky je nikdo netráví ;)

• Citovat
  • Upravit
869
26.9.14 20:30

Nečetla jsem celou diskuzi, jen příspěvek zakladatelky a následně stránku příspěvků…

Bohužel se musím přidat k zakladatelce. Nemám ráda psy, bojím se jich a nevěřím ji. Prostě ne. A to proto, že jsem jako 12 letá viděla něco, co už 20 let nosím v hlavě a objeví se mi to vždy!, když vidím psa. Manžel mě zkoušel spřátelit s jejich salašnickým psem, asi jsem ho snad i párkrát pohladila, ale toť vše. Vypěstovala jsem si za tu dobu asi i nenávist nebo co to je. Ten salašnický bydlí v rodinným domě uvnitř a téměř spí s páničkem. Děsný. Takhle velký zvíře a spí v ložnici místo manželky. Vím, že ta to nemůže to zvíře, ale pániček, ale tím mi to lásku k tomu psu fakt nedodá. Nebo, když jíme celá rodina u stolu a pes, vyšší jak stůl… hlavu na stole a slintá. :x Prostě ať se snažím sebevíc, psy mít ráda asi nikdy nebudu a o důvěře nemůže být řeč. Nebudu tu rozebírat čeho jsem byla svědky a co mi celou dobu leží v hlavě. Jen chci napsat, že prostě každej ty psy fakt mít rád nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Martina1409
:mrgreen: :mrgreen: jsem na tom podobně. Přijde mi teď módní svádět nevychovanost a sobeckost na právo, nárok, demokracii. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498

@Antonie Bolavá :mrgreen: jojo ja tocetla..dobre pro zasmani a pozastaveni intelugence cloveka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
26.9.14 20:31
@Camael píše:
@Martina1409 :mrgreen: :mrgreen: jsem na tom podobně. Přijde mi teď módní svádět nevychovanost a sobeckost na právo, nárok, demokracii. :roll:

Absolutní souhlas

• Citovat
  • Upravit
5593
26.9.14 20:32

@Krasavicaa souhlasim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

@korcilka lepší si 20let pěstovat a hýčkat blok, než s tím něco dělat, což :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Krasavicaa
Jo, jasně, srovnávej zase psa a dítě, booože. :roll: mimochodem, neznám dítě, řvoucí denně 15 a více let v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
Hele, třeba naši sousedi mají jorkšíra, když pominu, že pes je generál a oni ho domů lákají na buřta, aby vůbec poslechl.Ale oni munechávají celé léto pootevřené dveře, aby si mohl ven a on celou noc běhá sem a tam a jakmile vyběhne ven štěká, třeba půl hodiny, na chvíli zaleze a zase znovu. Nenávidím je i s jejich psem. Nikdo si neumí představit, jak šíleně moc je to obtěžující :zed: :zed:
@Camael píše:
Přesně, ten vysmívající se smajlík, vědomej si převahy. A pak se někdo nas.ere a hodí otrávenýho buřta.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@terkasestak píše:
Ahoj :) vrátili jsme se po dlouhé době do Čech, konkrétně do Prahy a všimla sem si jedné věci - přijde mi, že je všude hrozně moc psů. Je jich moc, dokonce i v centru (bydlíme tu a naše sousedka má jednoho malýho hnusáka a pořád štěká). Já je totiž úplně nenávidim, jsou to nejnechutnější zvířata jaká existují ;-) podlě mě mají vlastně všechny negativní vlastnosti, jaké existují. Jak já je nenávidím. No a teď k té sousedce - jedu s kočárkem po chodbě a ten retard mi začne běhat kolem toho kočárku. Večer sem ráda že holky usnou a ten hlupák začne štěkat. Sousedka je hrozně nepříjemná, už sem s ní o tom mluvila a ona mi řekla že tam bydlí 16 let a my měsíc a že toho psa pryč nedá, takže domluvit se s ní je těžké. Co na tyhle lidi platí? Máte v okolí taky tolik psů (taky záleží jestli bydlíte v centru města jako my nebo na vesnici - na vesnici to ještě chápu ale ve městě???)?

já psi tedy nemusím, fakt ne, ale tohle bych nenapsala.. sousedi - minimálně 3 psa mají - nevím o něm. Sem tam štěkne, když je na balkoně.. naše mrně taky občas vřeští a nikdo si nestěžuje.. pokud mi pes nerve zrovna kalhoty nebo mi nevlítne do cesty na cyklostezce, tak je mi ukradenej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
26.9.14 20:33
@Camael píše:
No, to je ale strašně potěšující informace pro všechny ostatní kolem toho psa. :roll: takže pokud chce v paneláku jeden člověk psa a neumí si ho vychovat, jsou ostatní odkázáni poslouchat jeho věčný štěkání, to je děs.

No a taky se k tomu dá přistoupit slušne!!! a v klidu si promluvit s majitelem. Mamka má dvě feny, ona odchází do práce a holky spustí kravál. Přišel soused, že hrůza děs a štěkání se line panelákem. Normálně si o tom poklábosili a mamka slíbila, že se pokusí něco udělat a taky udělala!!! Koupil se „domeček“ co vydává zvuk nepříjemný psům, mamka stahuje žaluzie, protože holky čučí z okna a zdraví lidi. Jde o tu slušnost, která zakladatelce očividně chybí. jo a kdyby na mě někdo nastoupil at dám hnusáka pryč tak se na něj taky z vysoka víme co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.9.14 20:33
@Camael píše:
@Krasavicaa
Jo, jasně, srovnávej zase psa a dítě, booože. :roll: mimochodem, neznám dítě, řvoucí denně 15 a více let v kuse.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 20:34
@Camael píše:
@Krasavicaa

Někdo nesnáší psy, někdo děti :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová