Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Rolin troll co mě ale furt trollí po zpráváchIkdyž už jsem jí přestala odpovídat…
A není to jen nějaká parta puberťáků, co se baví? Mojí mamku takhle otravovali asi měsíc prozváněním…
@SlecnaSally píše:
Díky, ale škoda..tema už neexistuje
Tyjo, to museli smazat zrovna teď
Škoda, byl to fakt nářez. Jedna perla za druhou
@terkasestak píše:
Ahojvrátili jsme se po dlouhé době do Čech, konkrétně do Prahy a všimla sem si jedné věci - přijde mi, že je všude hrozně moc psů. Je jich moc, dokonce i v centru (bydlíme tu a naše sousedka má jednoho malýho hnusáka a pořád štěká). Já je totiž úplně nenávidim, jsou to nejnechutnější zvířata jaká existují
podlě mě mají vlastně všechny negativní vlastnosti, jaké existují. Jak já je nenávidím. No a teď k té sousedce - jedu s kočárkem po chodbě a ten retard mi začne běhat kolem toho kočárku. Večer sem ráda že holky usnou a ten hlupák začne štěkat. Sousedka je hrozně nepříjemná, už sem s ní o tom mluvila a ona mi řekla že tam bydlí 16 let a my měsíc a že toho psa pryč nedá, takže domluvit se s ní je těžké. Co na tyhle lidi platí? Máte v okolí taky tolik psů (taky záleží jestli bydlíte v centru města jako my nebo na vesnici - na vesnici to ještě chápu ale ve městě???)?
a jé, to víš, negativní názory na psy se říkat přeci nesmí, pejskařů je víc. a popravdě. Já nejsem milovník psů, ale mnohem mnohem víc mi vadí jejich nezodpovědní majitelé ![]()
Vadí mi to, že nemohu malou v parku pustit, aniž by nešlápla do psího bobku, vadí mi psí bobky na chodníku, vadí mi volně puštění psy, a psi bez náhubku
Ale s tím nic asi nenadělám. ![]()
Psa si pořídí kde jaký blb, který nemá smysl pro zodpovědnost a mají jen jako ozdobu gauče. ![]()
Jinak ti plně rozumím, sousedi májí na zahradě psa, který štěká zásadně v noci
přes den chrápe
Takže v létě neexistuje spát z otevřeným oknem. ![]()
@Camael píše:
@LKK
Chápu, ale kolik let to to miminko mělo tahle obráceně? A přeci jen, opravdu nedokážu dát na stejnou úroveň pořízení si dítěte a psa.Příspěvek upraven 26.09.14 v 20:47
Víš v čem je i rozdíl? Ono je to těžký s tou úrovní. Vem si až ti bude 60 a nedej bože tvé děti se ti odstěhují
bůhví kam a budou mít své rodiny a ty už nebudeš u nich na tom prvním místě jako když jim bylo 5let a cokoliv zlého se stalo běželi za tebou, když chtěli poradit došli za tebou pro radu atd. Nebude tolik času a ni z jejich strany, tak si myslím, že ještě ráda si pořídíš nějaké to zvíře co ti bude dělat společnost vítat tě, rozveselovat atd.
Další věc je ta nech miminko brečet párkrát delší dobu a zachvilku na tebe zavolají sousedi sociálku, že ho týráš a máš „oplétačky“ a samo sebou když brečí miminko je ti ho líto atd. Za to když štěká pes což by se mohlo přirovnat k pláči lidéa ani úřady to tolik neřeší protože za tím nevidí nic špatného nebo jak bych to napsala. Doufám, že víš jak to myslím
@girlie sage asi jo… nahlásila jsem jí. Tohle není normální, vim, že je třeba naštvaná, ale to se dneska dospělí lidi neumí vyjadřovat nebo co? Dá se to napsat slušně… a ještě to nemusím přeci ventilovat na více místech.
@Anonymní píše:
@girlie sage asi jo… nahlásila jsem jí. Tohle není normální, vim, že je třeba naštvaná, ale to se dneska dospělí lidi neumí vyjadřovat nebo co? Dá se to napsat slušně… a ještě to nemusím přeci ventilovat na více místech.
Odvážná anonymka, ty miluju nejvíce ![]()
@Anonymní píše:
@Lussye píše:
a jé, to víš, negativní názory na psy se říkat přeci nesmí
Ale prosím tě. tady nejde o negativní názor na psy. Nikoho tady nepohoršuje, že všichni nemají doma psa v posteli. Jde o to jak je to napsané. Očividně s úmyslem ublížit a vyprovokovat k protiútoku. Celý dotaz šel napsat úplně jinak a ve větší slušnosti. Ne tak útočně. Tohle má jasný záměr a je to ubohé takhle provokovat
Jinak za mě já bych nikde v parku v Praze nebo i jinde dítě na zem nepoložila. Stačí se tam projít a zlatá psí hovn. oproti těm stříkačkám od fěťáků, rozbitým flaškám od chlastu atd. Neříkám, že mě ty hovn. nevadí, ale pes si to neumí uklidit a po hubě má dostat ten pán.
@Antonie Bolavá píše:
Ale prosím tě. tady nejde o negativní názor na psy. Nikoho tady nepohoršuje, že všichni nemají doma psa v posteli. Jde o to jak je to napsané. Očividně s úmyslem ublížit a vyprovokovat k protiútoku. Celý dotaz šel napsat úplně jinak a ve větší slušnosti. Ne tak útočně. Tohle má jasný záměr a je to ubohé takhle provokovat
Já píšu tak jak sem zvyklá na lidi mluvit. Takže jestli se ti to nelíbí, tak to nečti.
@terkasestak píše:
Já píšu tak jak sem zvyklá na lidi mluvit. Takže jestli se ti to nelíbí, tak to nečti.
no a zřejmě pro tvé nadání se vyjadřovat ničeho nedosáhneš ![]()
@terkasestak píše:
No tak to potěš koště ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Přesně tak, ona se asi nudí tak prudí
@terkasestak píše:
V tom případě ti doporučuji si nejdříve nastudovat pravidla diskuze.
Jsem divna, mam rada deti i psy
napisu to hodne ze siroka… bydlim v bytovem dome, co to pro me znamena? Mam sousedy. Mam-li sousedy, musim pocitat s tim, ze mluvi, ba i krici a hadaji se, nekteri jsou dokonce hlusi. Taky vetsina z nich nelevituje a tak obcas dupou. Obcas vari to, co mi ani trochu nevoni. Chodi na zachod a ja o tom vim. Poradaji obcas vecirky do rana, nebo se nad ranem snazi najit spravne dvere od sveho bytu. Nekteri chodi do prace driv nez ja vstavam a slysim bouchani vchodovych dveri. Nekteri zase pro zmenu pred barakem kouri. Maji deti, psy, korelu… Co delaji sousedi? Ziji svuj zivot. Je to jejich vysostne pravo a ja jim do toho nekecam. Urcite jsem taky nekdy otravna sousedka, aniz bych si toho treba byla zrovna vedoma. Obcas taky kricim, obcas si zpivam, coz muze byt horsi nez to kriceni. Temer vsem jak to tak ctu chybi spetka tolerance, at uz tem ktery se muzou zvencnout ze psa v parku, nebo tem, ktery zrovna na serveru emimino budou vyrvavat, ze nemaji rady deti. A pro poradek jsem majitelka vychovanyho psa, rulicku pytliku mam v kapse u kocarku a tim padem je jasne, ze mam i dite a taky mam sousedy, jen nemam potrebu je prudit. Zrovna dnes v dobe kdy mi dite spi po obede, dupala sousedka o sto sest a jeji dite behalo a obcas nejaka rana. A co?