Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miisenka No jo po presteni te jedine stranky mam dost.
Ona je to zjevne zazobana slepicka co ma potrebu vsechny kolem sebe prudit, sr.at a nenavidet. Postavit kezdi a par poradnejch prez drzku. Nebo ji posadit do staryho trabanta ať si holka jezdi, pak hned z auta do kotce kde bude minimalne 20 psu. A nejlip takovy poradne slintajici bernardyny, nebo cokoliv co takhle slinta. Ona by se devenka naucila. Takovouhle nanu potkat nekde venku, tak dostane jednu zleva, druhou zprava a dalsi o zem. Jak vubec muze mit nekdo tolik odvahy tohle psat. No jo anonymita internetu, ja vim
@terkasestak píše:
Já píšu tak jak sem zvyklá na lidi mluvit. Takže jestli se ti to nelíbí, tak to nečti.
Tak tímhle jsi jenom potvrdila jak ultra tupá jsi. Ach bože. Jo co vlastně bude s cayennem? Ty cerny kola by se mi, hodily ![]()
No něco vám povím, jsem za ty naše dva retardy dost ráda teď, když jsem doma sama. Aspoň si může člověk s někým pokecat
Sice na mě jen čumí, ale tak mně to stačí.
@Natálka26 píše:
Tak tímhle jsi jenom potvrdila jak ultra tupá jsi. Ach bože. Jo co vlastně bude s cayennem? Ty cerny kola by se mi, hodily
Hele neprovokuj me
@Natálka26 píše:
Tak tímhle jsi jenom potvrdila jak ultra tupá jsi. Ach bože. Jo co vlastně bude s cayennem? Ty cerny kola by se mi, hodily
Starej ti je koupí
![]()
@terkasestak píše:
Hele neprovokuj me
Můžeš se na něj teď koukat
nebo manžílek tě povozí ![]()
@Martina1409 ano přesně
sedí, čučákujou, vrtí ocasem a plně tě chápou. Neřeknou ti jediné křivé slovo, že by se jim něco nelíbilo ![]()
@Martina1409 píše:
No něco vám povím, jsem za ty naše dva retardy dost ráda teď, když jsem doma sama. Aspoň si může člověk s někým pokecatSice na mě jen čumí, ale tak mně to stačí.
Rozumím Ti.
Moji sice nemlčí, hádají se se mnou, stěžují si, mrčí, ale alespoň doma není hrobové ticho. ![]()
@YaaWoo píše:
@ZItu to chápuJSem bývalý pražák, ale bydleli jsme jen na kraji Prahy. Ted když mám jéct za mámou do centra, tak kvetu.
denně bych to nedávala a v Bohnicích by jsme se sešly obě dvě
Alespoň bych tam nebyla sama.
Psi tam prý nesmí.
![]()
@miisenka píše:
no ono to je skorej k placu, ze taketo de. bilky su medzi nami a vychovavaju v tomto duchu svoje deti..
Ano, smutné je, že to po takových lidech zdědí jejich děti.
Holky já jdu vyvenčit toho svého vořecha. Pak mu umeju tlapy a pustím ho k sobě do postele. ![]()