Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1301
26.9.14 21:41

@miisenka No jo po presteni te jedine stranky mam dost.

Ona je to zjevne zazobana slepicka co ma potrebu vsechny kolem sebe prudit, sr.at a nenavidet. Postavit kezdi a par poradnejch prez drzku. Nebo ji posadit do staryho trabanta ať si holka jezdi, pak hned z auta do kotce kde bude minimalne 20 psu. A nejlip takovy poradne slintajici bernardyny, nebo cokoliv co takhle slinta. Ona by se devenka naucila. Takovouhle nanu potkat nekde venku, tak dostane jednu zleva, druhou zprava a dalsi o zem. Jak vubec muze mit nekdo tolik odvahy tohle psat. No jo anonymita internetu, ja vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.9.14 21:41
@terkasestak píše:
Já píšu tak jak sem zvyklá na lidi mluvit. Takže jestli se ti to nelíbí, tak to nečti.

Tak tímhle jsi jenom potvrdila jak ultra tupá jsi. Ach bože. Jo co vlastně bude s cayennem? Ty cerny kola by se mi, hodily :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
26.9.14 21:42

No něco vám povím, jsem za ty naše dva retardy dost ráda teď, když jsem doma sama. Aspoň si může člověk s někým pokecat :mrgreen: Sice na mě jen čumí, ale tak mně to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
26.9.14 21:43

27 a takhle tupoučká?? No potěš koště!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 21:44

@babulka01 no Nene :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.9.14 21:44
@Natálka26 píše:
Tak tímhle jsi jenom potvrdila jak ultra tupá jsi. Ach bože. Jo co vlastně bude s cayennem? Ty cerny kola by se mi, hodily :-P

Hele neprovokuj me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 21:45
@Natálka26 píše:
Tak tímhle jsi jenom potvrdila jak ultra tupá jsi. Ach bože. Jo co vlastně bude s cayennem? Ty cerny kola by se mi, hodily :-P

Starej ti je koupí :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
3332

@Martina1409 Nejlepší posluchači! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

@terkasestak jo nebo na tebe zavolá městský  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@terkasestak píše:
Hele neprovokuj me

Můžeš se na něj teď koukat :* nebo manžílek tě povozí :-)

• Citovat
  • Upravit
4668
26.9.14 21:46

@YaaWoo že jo??? :mrgreen: Ani neodporujou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
26.9.14 21:47

@Martina1409 ano přesně :D sedí, čučákujou, vrtí ocasem a plně tě chápou. Neřeknou ti jediné křivé slovo, že by se jim něco nelíbilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
26.9.14 21:48
@Martina1409 píše:
No něco vám povím, jsem za ty naše dva retardy dost ráda teď, když jsem doma sama. Aspoň si může člověk s někým pokecat :mrgreen: Sice na mě jen čumí, ale tak mně to stačí.

Rozumím Ti. :mrgreen: Moji sice nemlčí, hádají se se mnou, stěžují si, mrčí, ale alespoň doma není hrobové ticho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
26.9.14 21:51
@YaaWoo píše:
@ZItu to chápu :D JSem bývalý pražák, ale bydleli jsme jen na kraji Prahy. Ted když mám jéct za mámou do centra, tak kvetu. :D denně bych to nedávala a v Bohnicích by jsme se sešly obě dvě :D

Alespoň bych tam nebyla sama. :pankac: Psi tam prý nesmí. :roll: :P

@miisenka píše:
no ono to je skorej k placu, ze taketo de. bilky su medzi nami a vychovavaju v tomto duchu svoje deti..

Ano, smutné je, že to po takových lidech zdědí jejich děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 21:52

Holky já jdu vyvenčit toho svého vořecha. Pak mu umeju tlapy a pustím ho k sobě do postele. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová