Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
26.9.14 22:33

Chtěla jsem vložit foto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale to by zakladatelka asi umřela hnusem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4339
26.9.14 22:34
@AndreaS92 píše:
@Martina1409 :mrgreen: no ten pejsek bude asi pěkný torpédo :mrgreen:

Torpédo - už se trochu zklidnila, ale je to ričoun, tak doufám, že tím torpédem zůstane dlouho. ;) Mladší jí pořád nestačí, tak je to dobré. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
26.9.14 22:37
@terkasestak píše:
Musim rict ze vase prispevky jsou celkem nechutny - psa v posteli atd. Boooze? No nic krasny vecer a at vam psi znici drahe obleceni a veci kdyz je tak milujete. Urcite vam to nevadi.

A já čekala, kdy se k tomu vyjádříš. :mrgreen:
Hele, ne, fakt nám to nevadí. A kupodivu to nevadí ani návštěvám s malými dětmi. A nevadí jim ani to, že děti lezou psicím do pelechu a do misek, ani to, že se spolu válí po koberci, po gauči a psice ty děti slastně olizují a oťapkávají.
Budeš se divit, ale psi nám toho zničili daleko méně, než děti.
A ať zničili, co zničili - je to pouhá věc, koupí se nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
26.9.14 22:38
@Krasavicaa píše:
Chtěla jsem vložit foto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale to by zakladatelka asi umřela hnusem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jsem s ním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
26.9.14 22:38

Tahle láska moje chlupatá už lítá po psím nebíčku :srdce: :srdce: :srdce:

zakladatelka at má třeba infakrt, že pes a dítě dokupy a ještě v posteli :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 22:39
@girlie sage píše:
Tahle láska moje chlupatá už lítá po psím nebíčku :srdce: :srdce: :srdce:zakladatelka at má třeba infakrt, že pes a dítě dokupy a ještě v posteli :jazyk:

A jak jsou spokojení :-) :hug: :hug: :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
22203
@girlie sage píše:
Tahle láska moje chlupatá už lítá po psím nebíčku :srdce: :srdce: :srdce:zakladatelka at má třeba infakrt, že pes a dítě dokupy a ještě v posteli :jazyk:

Jééééé, to je nádhera :andel: :andel: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756

@girlie sage moc krásné foto a opravdu jak jsou oba spokojený-úplně si to užívají :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
26.9.14 22:40
@Krasavicaa píše:
Můj je od mala zatíženej na papírový ubrousky, hajz. l papír, prostě všechno papírový… Jednou jsem koupila dva obří pakly wc papíru. Zewu parfemovanou. Bylo tam dohromady 32 rolí. Za cca 4 hodiny co byl doma sám rozcupoval všechny :mrgreen: To bylo všude. To si nedovedeš představit. Obývák, ložnice, postel… a uprostřed se válel pes, zubil se spokojeně a máchal ocasem :mrgreen: No můžeš ho potrestat když na tebe tak pěkně čumí? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Při představě sněhobíla jsem poprskala monitor. :pankac: :pankac: :pankac: Ne, za toto se fakt potrestat nedají, to Ti věřím. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
26.9.14 22:40

@ZItu nevím kolikrát jsem malýho načapala jak stojí u sudu s granulema a dělal jedna pro tebe a jedna pro mě :mrgreen: :mrgreen: chutnalo jim oboum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
26.9.14 22:43
@terkasestak píše:
Musim rict ze vase prispevky jsou celkem nechutny - psa v posteli atd. Boooze? No nic krasny vecer a at vam psi znici drahe obleceni a veci kdyz je tak milujete. Urcite vam to nevadi.

Měla by sis nastudovat, že děti co vyrůstají se zvířetem jsou v životě méně nemocné a alergické než ty které vyrůstají ve svém „izolovaném světě“. Plus, abych nezapomněla oživ si pravidla silničního provozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 22:43

Jsem si ho dovolila vzbudit :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
3795
26.9.14 22:44

Zakladatelka se evidentně nudí, tak provokuje a prudí. Pokud ne, a myslí to vážně, doporučuji urychleně navštívit psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
@Martina1409 píše:
@ZItu si myslí, že si děláš srandu, viď? Kdyby mi někdo řekl, ať si chráním rozkrok, tak se mu asi vysměju. Ale o to vštší to pro ty chlapy musí být šok potom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Přesně, se tváří, jak když si z nich dělám prdelky a ono houby. :mrgreen:
@girlie sage Oba spokojení a šťastní a o tom to je. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
@Krasavicaa píše:
Můj je od mala zatíženej na papírový ubrousky, hajz. l papír, prostě všechno papírový… Jednou jsem koupila dva obří pakly wc papíru. Zewu parfemovanou. Bylo tam dohromady 32 rolí. Za cca 4 hodiny co byl doma sám rozcupoval všechny :mrgreen: To bylo všude. To si nedovedeš představit. Obývák, ložnice, postel… a uprostřed se válel pes, zubil se spokojeně a máchal ocasem :mrgreen: No můžeš ho potrestat když na tebe tak pěkně čumí? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sněžíííííííííí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová