Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martina1409 pěkně!!!
taky mate doma pěknou smečku nerozdavalo se jídlo ze jsou tak nastrazeny ![]()
@ZItu píše:
Pravda, pravda… Si tak říkám, jestli by zakladatelka přežila naše dětství - život mezi domácími a hospodářskými zvířaty, všude (nejen)chlupy. A jak nám mezi tím vším bylo dobře.
Nedávno jsem šla z babičkou a malou, potkali jsme několik psů volně pobíhající a ani jeden neměl náhubek
Malá se psů bojí a já jsem za to ráda, pač na ně nechce sahat, prchá.
@J_Doe píše:
Ano, četla jsem to. A co? Když jdu na procházku s jeden a půl letým synem, a začne do něj štěkat volně puštěný pes, až syn v panice vyběhne do silnice, a majitel v nedohlednu, tak toho psa prostě nakopnu. (kdybych tehdy nebyla ve třetím trimestru a nebyl namrzlý chodník, tak se mi to třeba povede, a měla bych fakt ze sebe dobrý pocit! )
Myslela jsem ty hrubky. A mého psa bys nakopla jednou frajerko ![]()
@terkasestak Hele zlato to si nevybereš, já zas nesnesu zmrdy a hnusy, kteří jsou jako ty, ale nic s tím neudělám, chápu tě
![]()
@Krasavicaa To je ta hvězda co to chtěla natřít naší kobře 11 a tak to osolila na 250?
@Krasavicaa tak to nemá chybu ten je fakt uzasnej
jak se jmenuje?
To jsou fotky ze mi je na bliti. Normalne bych vam to sem nenapsala, ale kdyz me tu tim provokujete, napisu to rada.
@J_Doe nakopnout psa pro lepší pocit? Ty jsi taky dobře mimo co kdyby tebe někdo nakop jen tak pro lepší pocit
divný lidi tady fakt ze jo ![]()
@roksy25 píše:
@terkasestak Hele zlato to si nevybereš, já zas nesnesu zmrdy a hnusy, kteří jsou jako ty, ale nic s tím neudělám, chápu tě![]()
@Krasavicaa To je ta hvězda co to chtěla natřít naší kobře 11 a tak to osolila na 250?
Jo jo to je ona
![]()
@Krasavicaa píše:
A taky všechny knajpy s paničkou vymete![]()
![]()
![]()
![]()
To by mě zajímalo co by zakl. dělala, kdyby takto někde v restauraci potkala psa
![]()
![]()
![]()
Mami prosím víc mlíka do toho kafča
![]()
@Krasavicaa píše:
Myslela jsem ty hrubky. A mého psa bys nakopla jednou frajerko
Víš, nejsem češka, za hrubky se omlouvám. A tvého pas bych nakopla taky, kdyby ohrožoval bezpečnost mých dětí, jestli jsi tohle potřebovala slyšet.
Příspěvek upraven 26.09.14 v 23:12
@mojmira píše:
tak nejezdi, nám je to u zadele. Choď pěšky, větrej hlavu, ale pozor na psy.
Provětrej hlavu je tady dost trefný nápad-to by zakladatelce rozhodně neuškodilo. I nám kolem, aby nás nesrazila autem při rychlosti 230km
@Krasavicaa píše:
Tak jen ať jezdí. On ji ten Superb zas někde vyhmátne
Bude na Primě
teď tam je každou chvilku nějaká bláznivá ženská za volantem
@AndreaS92 píše:
Ten je uzasnejmám stejného
to jsou prostě bobici
Přidávám se-máme podobného
Je opravdu roztomilej
@ZItu píše: Že bychom udělali nějakou pěknou grupu (nás bývá tak 10-12, vás 15, to už je slušná smečka) a jeli se socializovat do Prahy.![]()
![]()
Zajímavá představa. Asi bychom vyvolali lehký rozruch nejen u zakladatelky.
![]()
![]()
Třeba nás zakladatelka pozve na kávu, tak to se také přidávám ke skupince
![]()
@AndreaS92 píše:
@Krasavicaa tak to nemá chybu ten je fakt uzasnejjak se jmenuje?
Big boss Johny ![]()
@AndreaS92 hele, to už si vůbec nepamatuju. To už jsou 3 roky nazpět.
@terkasestak o to jde
koukam ze se nechas snadno vyprovokovat labilní povaha to je zlo když te rozhodi fotka psu ![]()