Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
26.9.14 23:08

@Martina1409 pěkně!!! :potlesk: taky mate doma pěknou smečku nerozdavalo se jídlo ze jsou tak nastrazeny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
26.9.14 23:08
@ZItu píše:
Pravda, pravda… Si tak říkám, jestli by zakladatelka přežila naše dětství - život mezi domácími a hospodářskými zvířaty, všude (nejen)chlupy. A jak nám mezi tím vším bylo dobře. :)
:mrgreen: tak já na vesnici vyrostla, tam to k tomu prostě nějak patří :nevim: počítá se s tím, že když se jdou nakrmit slepice, že se šlápne do slepičince. :pankac: Do kozích bobků a pod. Za to když člověk jde po chodníku, tak v dnešní době musí být ve střehu. :lol: Nevím tedy jak u Vás ve městě, ale u nás ve městě je to děs a hrůza. :cert: Mně je i líto těch majitelů co si uklízí, pač ty hází do pytle s těmi co neuklízí. :pankac:
Ještě jsem schopná tolerovat nějakou starou babičku co má ty vyšlechtěné hlodavce(čivavy a pod) ale pokud jde zdravý jedinec a nechá v polovině chodníku vydělat psa, který má porci jak lopatu :poblion:

Nedávno jsem šla z babičkou a malou, potkali jsme několik psů volně pobíhající a ani jeden neměl náhubek :cert: Malá se psů bojí a já jsem za to ráda, pač na ně nechce sahat, prchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 23:09
@J_Doe píše:
Ano, četla jsem to. A co? Když jdu na procházku s jeden a půl letým synem, a začne do něj štěkat volně puštěný pes, až syn v panice vyběhne do silnice, a majitel v nedohlednu, tak toho psa prostě nakopnu. (kdybych tehdy nebyla ve třetím trimestru a nebyl namrzlý chodník, tak se mi to třeba povede, a měla bych fakt ze sebe dobrý pocit! )

Myslela jsem ty hrubky. A mého psa bys nakopla jednou frajerko :-)

• Citovat
  • Upravit
5420

@terkasestak Hele zlato to si nevybereš, já zas nesnesu zmrdy a hnusy, kteří jsou jako ty, ale nic s tím neudělám, chápu tě :hug: :poblion:
@Krasavicaa To je ta hvězda co to chtěla natřít naší kobře 11 a tak to osolila na 250?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

@Krasavicaa tak to nemá chybu ten je fakt uzasnej :srdce: jak se jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.9.14 23:10

To jsou fotky ze mi je na bliti. Normalne bych vam to sem nenapsala, ale kdyz me tu tim provokujete, napisu to rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 23:11

@J_Doe nakopnout psa pro lepší pocit? Ty jsi taky dobře mimo co kdyby tebe někdo nakop jen tak pro lepší pocit :think: divný lidi tady fakt ze jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@roksy25 píše:
@terkasestak Hele zlato to si nevybereš, já zas nesnesu zmrdy a hnusy, kteří jsou jako ty, ale nic s tím neudělám, chápu tě :hug: :poblion:
@Krasavicaa To je ta hvězda co to chtěla natřít naší kobře 11 a tak to osolila na 250?

Jo jo to je ona :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6256
@Krasavicaa píše:
A taky všechny knajpy s paničkou vymete :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:To by mě zajímalo co by zakl. dělala, kdyby takto někde v restauraci potkala psa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mami prosím víc mlíka do toho kafča :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
@Krasavicaa píše:
Myslela jsem ty hrubky. A mého psa bys nakopla jednou frajerko :-)

Víš, nejsem češka, za hrubky se omlouvám. A tvého pas bych nakopla taky, kdyby ohrožoval bezpečnost mých dětí, jestli jsi tohle potřebovala slyšet.

Příspěvek upraven 26.09.14 v 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
@mojmira píše:
tak nejezdi, nám je to u zadele. Choď pěšky, větrej hlavu, ale pozor na psy.

Provětrej hlavu je tady dost trefný nápad-to by zakladatelce rozhodně neuškodilo. I nám kolem, aby nás nesrazila autem při rychlosti 230km

@Krasavicaa píše:
Tak jen ať jezdí. On ji ten Superb zas někde vyhmátne :-)

Bude na Primě :mrgreen: teď tam je každou chvilku nějaká bláznivá ženská za volantem

@AndreaS92 píše:
Ten je uzasnej :pankac: mám stejného :pankac: to jsou prostě bobici

Přidávám se-máme podobného :) Je opravdu roztomilej

@ZItu píše: Že bychom udělali nějakou pěknou grupu (nás bývá tak 10-12, vás 15, to už je slušná smečka) a jeli se socializovat do Prahy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zajímavá představa. Asi bychom vyvolali lehký rozruch nejen u zakladatelky. :lol: :lol: :lol:

Třeba nás zakladatelka pozve na kávu, tak to se také přidávám ke skupince :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@AndreaS92 píše:
@Krasavicaa tak to nemá chybu ten je fakt uzasnej :srdce: jak se jmenuje?

Big boss Johny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4668

@AndreaS92 hele, to už si vůbec nepamatuju. To už jsou 3 roky nazpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 23:12

@terkasestak o to jde :mrgreen: koukam ze se nechas snadno vyprovokovat labilní povaha to je zlo když te rozhodi fotka psu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 23:12

@Krasavicaa pekněěě :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie