Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
26.9.14 23:00
@ZItu píše: Že bychom udělali nějakou pěknou grupu (nás bývá tak 10-12, vás 15, to už je slušná smečka) a jeli se socializovat do Prahy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zajímavá představa. Asi bychom vyvolali lehký rozruch nejen u zakladatelky. :lol: :lol: :lol:

Takže kdy jedem? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4339
26.9.14 23:01
@AndreaS92 píše:
Me ta diskuze dnes nedá spát :mrgreen:

To jsme dvě. ;) Už jsem na odchodu minimálně půl hodiny. :mrgreen: Jedna obludka už se přesunula a druhá mrčí, že už bych jako mohla konečně zalézt, páč ona už chce taky (beze mě do té postele prostě večer nejde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 23:01

Prostě lord Leoš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 23:02
@ZItu píše:
To jsme dvě. ;) Už jsem na odchodu minimálně půl hodiny. :mrgreen: Jedna obludka už se přesunula a druhá mrčí, že už bych jako mohla konečně zalézt, páč ona už chce taky (beze mě do té postele prostě večer nejde).

Já už mám ledviňák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a chrápe až se hory zelenají. Jo a občas taky prdí… a že nevoní po fialkách nemusím ani dodávat :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5593

@ZItu no jsou to zlaticka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@AndreaS92 píše:
Prostě lord Leoš :P

Je super. A co ten ocas tam dole? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5593
26.9.14 23:04
krasavicaa píše:
Je super. A co ten ocas tam dole? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je ten druhej :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
26.9.14 23:04

@AndreaS92 jééééé ty slechy :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.9.14 23:05
@Krasavicaa píše: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Proboha přečti si to po sobě :zed:

Ano, četla jsem to. A co? Když jdu na procházku s jeden a půl letým synem, a začne do něj štěkat volně puštěný pes, až syn v panice vyběhne do silnice, a majitel v nedohlednu, tak toho psa prostě nakopnu. (kdybych tehdy nebyla ve třetím trimestru a nebyl namrzlý chodník, tak se mi to třeba povede, a měla bych fakt ze sebe dobrý pocit! )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 23:06

:lol: nou stres :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
26.9.14 23:06

Tak já sem dám trojnásobnou dávku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty dvě malé jsou naše, ta velká je mámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.9.14 23:07
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
@Krasavicaa píše:
Však jo! Ať je potkává na každým rohu. Kam se vrtne, tam ať je spousta psů :mrgreen:

Kletba vyřčena :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
@J_Doe píše:
Ano, četla jsem to. A co? Když jdu na procházku s jeden a půl letým synem, a začne do něj štěkat volně puštěný pes, až syn v panice vyběhne do silnice, a majitel v nedohlednu, tak toho psa prostě nakopnu. (kdybych tehdy nebyla ve třetím trimestru a nebyl namrzlý chodník, tak se mi to třeba povede, a měla bych fakt ze sebe dobrý pocit! )

pardon, ale jak pes štěká do syna???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.9.14 23:08

A taky všechny knajpy s paničkou vymete :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To by mě zajímalo co by zakl. dělala, kdyby takto někde v restauraci potkala psa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová