Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndreaS92 píše:
Me ta diskuze dnes nedá spát
To jsme dvě.
Už jsem na odchodu minimálně půl hodiny.
Jedna obludka už se přesunula a druhá mrčí, že už bych jako mohla konečně zalézt, páč ona už chce taky (beze mě do té postele prostě večer nejde).
@ZItu píše:
To jsme dvě.Už jsem na odchodu minimálně půl hodiny.
Jedna obludka už se přesunula a druhá mrčí, že už bych jako mohla konečně zalézt, páč ona už chce taky (beze mě do té postele prostě večer nejde).
Já už mám ledviňák
a chrápe až se hory zelenají. Jo a občas taky prdí… a že nevoní po fialkách nemusím ani dodávat
![]()
krasavicaa píše:
Je super. A co ten ocas tam dole?![]()
![]()
![]()
To je ten druhej
![]()
@Krasavicaa píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Proboha přečti si to po sobě
Ano, četla jsem to. A co? Když jdu na procházku s jeden a půl letým synem, a začne do něj štěkat volně puštěný pes, až syn v panice vyběhne do silnice, a majitel v nedohlednu, tak toho psa prostě nakopnu. (kdybych tehdy nebyla ve třetím trimestru a nebyl namrzlý chodník, tak se mi to třeba povede, a měla bych fakt ze sebe dobrý pocit! )
Tak já sem dám trojnásobnou dávku
ty dvě malé jsou naše, ta velká je mámy
@Krasavicaa píše:
Však jo! Ať je potkává na každým rohu. Kam se vrtne, tam ať je spousta psů
Kletba vyřčena
![]()
@J_Doe píše:
Ano, četla jsem to. A co? Když jdu na procházku s jeden a půl letým synem, a začne do něj štěkat volně puštěný pes, až syn v panice vyběhne do silnice, a majitel v nedohlednu, tak toho psa prostě nakopnu. (kdybych tehdy nebyla ve třetím trimestru a nebyl namrzlý chodník, tak se mi to třeba povede, a měla bych fakt ze sebe dobrý pocit! )
pardon, ale jak pes štěká do syna???
A taky všechny knajpy s paničkou vymete
![]()
To by mě zajímalo co by zakl. dělala, kdyby takto někde v restauraci potkala psa
![]()
Takže kdy jedem?