Pomůžeme Kačence?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4918
19.9.14 12:18

Pomůžeme Kačence ???????

Malé Kačence zničil život nádor na mozku, pomůžeme jí?
 http://tn.nova.cz/…zete-ji.html

Ozvěte se rodině na mail jarda. koutsky@seznam.cz a domluvte se s rodiči.

Příspěvek upraven 19.09.14 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2075
19.9.14 12:24

Určitě ano, je někde konto přímo pro ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.9.14 12:24

Hrozné, strašně mě štve, že léčíme narkomany a alkoholiky, ale pro nemocné dítě peníze nejsou. Je to hrozná bezmoc :cert:. Ale věřím, že se zase najde spousta lidí, kteří holčičce přispějí a usnadní jí tím její nelehký život. Tak co holky, jdeme na to? Kdyby každý z e. Mimina dal třeba jen 100,–kč, ve finále to bude pěkná sumička. Pro nás zanedbatelná - pro Kačenku a její rodiče cesta třeba k potřebné hypoterapii. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.9.14 12:25

Mně je vždycky líto, že se pomáhá jen těm na tn.cz, ale jsou stovky a tisíce dětí, jejichž rodiče je takhle nikam nedotlačí a mají sotva na léky. (Jinak sami v rodině řešíme a pak přispíváme na asistenční psy, takže nejdu jen hudrovat a sama nic. :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.9.14 12:25

@Aishenka
Asi ještě není, máme kontaktovat otce na email. Ale předpokládám, že určitě bude nějaká reportáž a pak se třeba konto zřídí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
19.9.14 12:29
@Litta píše:
Mně je vždycky líto, že se pomáhá jen těm na tn.cz, ale jsou stovky a tisíce dětí, jejichž rodiče je takhle nikam nedotlačí a mají sotva na léky. (Jinak sami v rodině řešíme a pak přispíváme na asistenční psy, takže nejdu jen hudrovat a sama nic. :mrgreen: )

můj manžel minulý týden vyprávěl v práci jak posudkový doktor zázračně uzdravil našeho syna, chlapi co kluka znají nechápali jak je to možné a dvě hodin a to v rádiu řešili, že se k nám do lázní budou jezdit děti z číny, kvůli tomu že v číně je více smogu :zed: :zed: :zed: Tož asi tak, naše zdravotnictví a stát má pro všechny jen ne pro naše děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.9.14 12:29

@Litta
Ostatním rodičům v tom nic nebrání, ale vážně nechci, aby se diskuze ubírala jiným směrem, reagujte prosím pouze na tento konkrétní případ, pro případnou diskuzi o jiných dětech si ji založte :think: a neplevelte tuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.9.14 12:32
@anickadomnik píše:
můj manžel minulý týden vyprávěl v práci jak posudkový doktor zázračně uzdravil našeho syna, chlapi co kluka znají nechápali jak je to možné a dvě hodin a to v rádiu řešili, že se k nám do lázní budou jezdit děti z číny, kvůli tomu že v číně je více smogu :zed: :zed: :zed: Tož asi tak, naše zdravotnictví a stát má pro všechny jen ne pro naše děti

Jojo. :| Teď se pošlou tři miliony na ebolu, nebo co jsem to zahlédla za titulek. A tady se seberou nároky nemocných, aby nebylo ani to málo co doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.9.14 12:32
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Litta
Ostatním rodičům v tom nic nebrání, ale vážně nechci, aby se diskuze ubírala jiným směrem, reagujte prosím pouze na tento konkrétní případ, pro případnou diskuzi o jiných dětech si ji založte :think: a neplevelte tuto.

OK, sorry, už jdu pryč. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
19.9.14 12:37
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Aishenka
Asi ještě není, máme kontaktovat otce na email. Ale předpokládám, že určitě bude nějaká reportáž a pak se třeba konto zřídí :nevim:.

Dobře, nejlépe by tedy bylo zjistit číslo účtu a vložit jej sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.9.14 12:37

Jenomže jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.9.14 12:38
@Anonymní píše:
Jenomže jak?

Kontakt jsem již vložila do prvního příspěvku :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
19.9.14 12:48

A nebylo by lepší aby tatínkovi napsala jen jedna a sem vložila účet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.9.14 12:55

Taky si myslím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
19.9.14 13:04

@BAZÁREK ANGIE Bohužel takových dětí je strašná spousta. :? Já raději pomáhám méně medializovaným dětem, rodinám. Hrozně mě štve to televizní hraní na city.Je strašná, obrovská spousta nemocných, kteří potřebují pomoc. Proč přispívat jenom těm, o kterých se veřejně mluví, protože si to nějak zařídili? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová