Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Malé Kačence zničil život nádor na mozku, pomůžeme jí?
http://tn.nova.cz/…zete-ji.html
Ozvěte se rodině na mail jarda. koutsky@seznam.cz a domluvte se s rodiči.
Příspěvek upraven 19.09.14 v 12:40
Hrozné, strašně mě štve, že léčíme narkomany a alkoholiky, ale pro nemocné dítě peníze nejsou. Je to hrozná bezmoc
. Ale věřím, že se zase najde spousta lidí, kteří holčičce přispějí a usnadní jí tím její nelehký život. Tak co holky, jdeme na to? Kdyby každý z e. Mimina dal třeba jen 100,–kč, ve finále to bude pěkná sumička. Pro nás zanedbatelná - pro Kačenku a její rodiče cesta třeba k potřebné hypoterapii. ![]()
Mně je vždycky líto, že se pomáhá jen těm na tn.cz, ale jsou stovky a tisíce dětí, jejichž rodiče je takhle nikam nedotlačí a mají sotva na léky. (Jinak sami v rodině řešíme a pak přispíváme na asistenční psy, takže nejdu jen hudrovat a sama nic.
)
@Aishenka
Asi ještě není, máme kontaktovat otce na email. Ale předpokládám, že určitě bude nějaká reportáž a pak se třeba konto zřídí
.
@Litta píše:
Mně je vždycky líto, že se pomáhá jen těm na tn.cz, ale jsou stovky a tisíce dětí, jejichž rodiče je takhle nikam nedotlačí a mají sotva na léky. (Jinak sami v rodině řešíme a pak přispíváme na asistenční psy, takže nejdu jen hudrovat a sama nic.)
můj manžel minulý týden vyprávěl v práci jak posudkový doktor zázračně uzdravil našeho syna, chlapi co kluka znají nechápali jak je to možné a dvě hodin a to v rádiu řešili, že se k nám do lázní budou jezdit děti z číny, kvůli tomu že v číně je více smogu
Tož asi tak, naše zdravotnictví a stát má pro všechny jen ne pro naše děti
@Litta
Ostatním rodičům v tom nic nebrání, ale vážně nechci, aby se diskuze ubírala jiným směrem, reagujte prosím pouze na tento konkrétní případ, pro případnou diskuzi o jiných dětech si ji založte
a neplevelte tuto.
@anickadomnik píše:
můj manžel minulý týden vyprávěl v práci jak posudkový doktor zázračně uzdravil našeho syna, chlapi co kluka znají nechápali jak je to možné a dvě hodin a to v rádiu řešili, že se k nám do lázní budou jezdit děti z číny, kvůli tomu že v číně je více smogu![]()
![]()
Tož asi tak, naše zdravotnictví a stát má pro všechny jen ne pro naše děti
Jojo.
Teď se pošlou tři miliony na ebolu, nebo co jsem to zahlédla za titulek. A tady se seberou nároky nemocných, aby nebylo ani to málo co doteď.
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Litta
Ostatním rodičům v tom nic nebrání, ale vážně nechci, aby se diskuze ubírala jiným směrem, reagujte prosím pouze na tento konkrétní případ, pro případnou diskuzi o jiných dětech si ji založtea neplevelte tuto.
OK, sorry, už jdu pryč. ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Aishenka
Asi ještě není, máme kontaktovat otce na email. Ale předpokládám, že určitě bude nějaká reportáž a pak se třeba konto zřídí.
Dobře, nejlépe by tedy bylo zjistit číslo účtu a vložit jej sem.
@Anonymní píše:
Jenomže jak?
Kontakt jsem již vložila do prvního příspěvku
.
A nebylo by lepší aby tatínkovi napsala jen jedna a sem vložila účet?
@BAZÁREK ANGIE Bohužel takových dětí je strašná spousta.
Já raději pomáhám méně medializovaným dětem, rodinám. Hrozně mě štve to televizní hraní na city.Je strašná, obrovská spousta nemocných, kteří potřebují pomoc. Proč přispívat jenom těm, o kterých se veřejně mluví, protože si to nějak zařídili? ![]()