Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@krtek7489 píše:
Dobře, šlo o pomoc a integraci sociálně slabých dětí, postižených dětí, no zkrátka různě znevýhodněných dětí. Nejlepší bylo, že my jsme byli ti, co chtějí pomoct a chtěli jsme, aby se o tom dozvědělo co nejvíc lidí a oni po nás chtěli ještě 30 tisíc.
Aha, to je samozřejmě taky záslužné, ale tohle je myslím něco jiného. Když Vy sami chcete pomáhat, jistě si spoustu potřebných najdete sami, když tedy nejste pro medializaci…předtím tedy ale nevadila
. Bylo by vůbec ve vašich silách opravdu pomoci všem těm, kteří by se po medializaci přihlásili? Nemůžu to posuzovat, protože o tom nic nevím, každopádně sama jsi medializaci chtěla a když to z důvodu financí nevyšlo, tak proti ní brojíš
.
Ale vůbec ne, já nebrojím proti medializaci čehokoliv, ale tím, že vím, co za tím kdysi stálo, tak spíš nechápu, když rodiče mají na „uplácení“,proč tedy vůbec žádají o pomoc. Ale třeba je to dneska všechno jinak a soukromá, komerční media jsou tak hodná a vstřícná, že to dělají naprosto nezištně ![]()
@krtek7489 píše:
Ale vůbec ne, já nebrojím proti medializaci čehokoliv, ale tím, že vím, co za tím kdysi stálo, tak spíš nechápu, když rodiče mají na „uplácení“,proč tedy vůbec žádají o pomoc. Ale třeba je to dneska všechno jinak a soukromá, komerční media jsou tak hodná a vstřícná, že to dělají naprosto nezištně
Tohle je reklama pro ně…tamto byla pro Vás a to je ten podstatný rozdíl, za který jste měli platit
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Tohle je reklama pro ně…tamto byla pro Vás a to je ten podstatný rozdíl, za který jste měli platit.
Ok, já to vidím jinak, ale to je asi moje věc, stejně jako tvoje, že to vidíš zase jinak ty. ![]()