Pomůžeme Kačence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4918
19.9.14 15:33
@krtek7489 píše:
Dobře, šlo o pomoc a integraci sociálně slabých dětí, postižených dětí, no zkrátka různě znevýhodněných dětí. Nejlepší bylo, že my jsme byli ti, co chtějí pomoct a chtěli jsme, aby se o tom dozvědělo co nejvíc lidí a oni po nás chtěli ještě 30 tisíc. :zed:

Aha, to je samozřejmě taky záslužné, ale tohle je myslím něco jiného. Když Vy sami chcete pomáhat, jistě si spoustu potřebných najdete sami, když tedy nejste pro medializaci…předtím tedy ale nevadila :D. Bylo by vůbec ve vašich silách opravdu pomoci všem těm, kteří by se po medializaci přihlásili? Nemůžu to posuzovat, protože o tom nic nevím, každopádně sama jsi medializaci chtěla a když to z důvodu financí nevyšlo, tak proti ní brojíš :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
19.9.14 15:54

Ale vůbec ne, já nebrojím proti medializaci čehokoliv, ale tím, že vím, co za tím kdysi stálo, tak spíš nechápu, když rodiče mají na „uplácení“,proč tedy vůbec žádají o pomoc. Ale třeba je to dneska všechno jinak a soukromá, komerční media jsou tak hodná a vstřícná, že to dělají naprosto nezištně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.9.14 15:58
@krtek7489 píše:
Ale vůbec ne, já nebrojím proti medializaci čehokoliv, ale tím, že vím, co za tím kdysi stálo, tak spíš nechápu, když rodiče mají na „uplácení“,proč tedy vůbec žádají o pomoc. Ale třeba je to dneska všechno jinak a soukromá, komerční media jsou tak hodná a vstřícná, že to dělají naprosto nezištně ;)

Tohle je reklama pro ně…tamto byla pro Vás a to je ten podstatný rozdíl, za který jste měli platit :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
19.9.14 16:23
@BAZÁREK ANGIE píše:
Tohle je reklama pro ně…tamto byla pro Vás a to je ten podstatný rozdíl, za který jste měli platit :think:.

Ok, já to vidím jinak, ale to je asi moje věc, stejně jako tvoje, že to vidíš zase jinak ty. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová