Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč blbé? Já bych šla klidně, koupila bych si nějaký časopis a pohoda, taky mě nebaví, vázat se pořád na ostatní ![]()
Nevidím na tom nic divného
Hodně matek sedí v OC v restauraci a děti jim blbnou na děts. hřištích. To ta zahrádka je mnohem lepší, tam jsou aspon na vzduchu.
Proč by to mělo být blbé? Pokud tam nejdeš na pivo, ale třeba na pohár, tak to rozhodně blbé není ![]()
Jsem dělala normálně
..takže v klidůů..kafe, časopis a pohoda ![]()
Neni to blbe ![]()
Vezmi si knizku, dej si kaficko a uzivej si klidu ![]()
Proč by to mělo být blbé? Záleží asi na tom, na jak dlouho a co na té zahrádce budeš dělat ty. Kdybych někde viděla matku, která do sebe celé odpoledne klopí jedno pivo za druhým a zapaluje jednu od druhé, zatímco děcko bezprizorně lítá po zahrádce, asi bych si pomyslela něco nehezkého. Ale sednout si na hodinku dvě na zahrádku, dát si zmrzlinový pohár a kafe a nechat dítě si pohrát, proč ne? Pokud tam mají slušný dětský koutek, tak se to prakticky neliší od hřiště nebo dětských herniček, kde často taky jsou stolky pro rodiče a dělá se tam káva a drobné občerstvení.
Určitě to blbé není, ale chápu, že každý na to není. Vykašli se na lidi, dej si kafčo a relaxuj. ![]()
Klidně, pokud u toho nedáš 5 piv, tak proč ne
![]()
já s tímhle nemám problém, klidně jdu sama do kina nebo si někde sednout na kafe, proč se pořád na někoho vázat
upřímně řečeno - kolikrát jsem naopak ráda, že jsem sama, že nemusím s nikým udržovat konverzaci atd.
Právě že je to super zahrádka, dcerce se tam moc líbí, vyblbne se, ale jsem si říkala, jestli nebudu vypadat trapně, že tam sedím sama. Samozřejmě bych pila max džus, nebo dala nějaký ten pohár, pivo, nic takového.
Jen jestli na mě lidi nebudou koukat jak na blba, který tam sedí sám:-/
Me to blbé opravdu vubec nepříjde
taky jsem tak chodila a budu chodit, kdyz jsem treba delala autoškolu studovala jsem si u kafíčka materiály a nebo si četla knížku a malá si v klidu hrála.. Někdy jsem ráda vyloženě takhle „sama“ ![]()
Ahoj holky, jaký máte názor na to jít sama s dítětem posedět na zahrádku? Mám pár kamarádek s dětma, ale když nemají čas, jsem dost sama.. Jaký máte názor na to, jít si sednout sama s dítětem na zahrádku, kde se prcek vyblbne na dětských atrakcích? Je to blbé?