Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady píše:
Furt nějaký „je to blbý“. Bych si k tomu objednala i dvojku bílýho, ať mi všichni vlezou na hrb. A kdyby na mě okolí koukalo blbě, tak na truc ještě objednám dvouleťákovi hranolky ať se v tom pohoršení třeba utopěj.
Dvouletáci nesmi hranolky? Tyjo, to jsme na dovolene asi hodne pohorsovali ![]()
Tyjo. A s kecupem ke všemu.
Je to jeste horší nez vino pro matku? ![]()
@belik píše:
Možná je to blbé, ale já sem si vždycky dala klidně i to pivo a dokonce jsem si i zapálila, to je hnus co![]()
Já teda bez piva, ale cigáro a kafe je pro mě nej relax, takže za mě v poho ![]()
Neni to blbe. Ja jsem v tydnu byla z malyho tak na nervy, že jak po cestě domu usnul, sedla jsem si do hospody na zahrádku, dala si nealko pivo, utopence a sla jsem
na alko jsem mela velkou chut, ale to si dam jen kdyz jdem s pritelem. Jak nejsem na alkohol zvykla, tak se mi hned mota hlava trosku.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jaký máte názor na to jít sama s dítětem posedět na zahrádku? Mám pár kamarádek s dětma, ale když nemají čas, jsem dost sama.. Jaký máte názor na to, jít si sednout sama s dítětem na zahrádku, kde se prcek vyblbne na dětských atrakcích? Je to blbé?
proč by to mělo být blbé? ![]()
To já dělám běžně a dám si klidně i víc jak jedno pivo.
Na lidi kašlu. Možná bydlím v divném městě, ale spoustu mamin si tu dává pivo a nikdy jsem nezažila, že by nějaká byla opilá. Ale to je mimo téma. Omlouvám se.
Holky, díky moc, hned je mi líp:-) Nebudu vás tu označovat jednotlivě, tak píšu ke všem:-) Je mi hned líp a doufám že bude ještě venku pěkně:-) Jen dostat odvahu na to, jít tam sama poprvé a bude to o. k, asi:-) Mám právě dobré 2 kamarádky a jinak bud takové ty rádoby kamarádky a nebo mi bydlí daleko:( takže jsem dost „sama“ no..:-/ ![]()
@CokeLady myslela jsem, že napíšeš, že dvojku objednáš i dvouleťákovi…
@Anonymní píše:
Holky, díky moc, hned je mi líp:-) Nebudu vás tu označovat jednotlivě, tak píšu ke všem:-) Je mi hned líp a doufám že bude ještě venku pěkně:-) Jen dostat odvahu na to, jít tam sama poprvé a bude to o. k, asi:-) Mám právě dobré 2 kamarádky a jinak bud takové ty rádoby kamarádky a nebo mi bydlí daleko:( takže jsem dost „sama“ no..:-/
Jakou odvahu, neblbni prosim te
,vazne se nad tim nikdo nepozastavi.Lidi nebudou vrhat pohledy, cisnik normalne prijde a zepta se, co si das
a tak dal ![]()
@CokeLady píše:
Furt nějaký „je to blbý“. Bych si k tomu objednala i dvojku bílýho, ať mi všichni vlezou na hrb. A kdyby na mě okolí koukalo blbě, tak na truc ještě objednám dvouleťákovi hranolky ať se v tom pohoršení třeba utopěj.
Presne takhle to delam ja, pro me dvojku, pro dceru hranole ci krokety.Uz nas znaji a vzdy se servirka pta „jako obvykle?“
..dceri je teda sest ![]()
@Eemii já vím, ale přeci jen se většinou jde na kafe nebo tak pokecat s někým a ne sama:-)
@Anonymní píše:
@Eemii já vím, ale přeci jen se většinou jde na kafe nebo tak pokecat s někým a ne sama:-)
Myslim ze prehanis vzdycky sedi na zahrádce někdo sam. Navíc pokud jsi tam s deckem tak neni co resit. Ani bych to nenazvala posezenim, spis malym spocinutim zdrchane matky. Pac člověk fakt moc neposedi. Aspon s moji dcerou ne.
@Anonymní píše:
Vis kolik samotnych lidi posedava v kavarnach nebo zahradkach, zen i muzu? At uz ty maminky nebo lidi, co si u kafe vyrizuji pracovni veci nebo tak?