Sama si jít posedět na zahrádku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
23.8.14 14:31
@belik píše:
Možná je to blbé, ale já sem si vždycky dala klidně i to pivo a dokonce jsem si i zapálila, to je hnus co 8o :P

To je v pořádku. Komu se to nelíbí, ať atd… Když to k té pohodě potřebuješ a nepřeháníš to, tak jen to fajn. Z toho kolotoče povinností je třeba vyskočit. A každý vyskakujeme jinak. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Luisa79
23.8.14 14:32

@belik no to jo, to uz je na socialku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1034
23.8.14 14:33

@Kobliha51 díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
23.8.14 14:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
23.8.14 14:35

@belik No teda ale fuj :lol: :lol: ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.8.14 14:40
@Anonymní píše:
Právě že je to super zahrádka, dcerce se tam moc líbí, vyblbne se, ale jsem si říkala, jestli nebudu vypadat trapně, že tam sedím sama. Samozřejmě bych pila max džus, nebo dala nějaký ten pohár, pivo, nic takového. :-) Jen jestli na mě lidi nebudou koukat jak na blba, který tam sedí sám:-/

Blbé to určitě není a nejsi sama, máš dítě, jsi tam s ním. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
23.8.14 14:43

Sama s dítětem? Dělám to tak běžně… Když jsem děti neměla nebo mám hlídání, tak si dám klidně i úplně sama kafe někde (což se teda stalo asi jen 2×). :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
23.8.14 14:43
@Anonymní píše:
Právě že je to super zahrádka, dcerce se tam moc líbí, vyblbne se, ale jsem si říkala, jestli nebudu vypadat trapně, že tam sedím sama. Samozřejmě bych pila max džus, nebo dala nějaký ten pohár, pivo, nic takového. :-) Jen jestli na mě lidi nebudou koukat jak na blba, který tam sedí sám:-/

Tak já bych si dala klidně i pivo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
23.8.14 15:04
@Eemii píše:
Neni, pokud tam nebudes nasavat :lol:

:lol: pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
23.8.14 15:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jaký máte názor na to jít sama s dítětem posedět na zahrádku? Mám pár kamarádek s dětma, ale když nemají čas, jsem dost sama.. Jaký máte názor na to, jít si sednout sama s dítětem na zahrádku, kde se prcek vyblbne na dětských atrakcích? Je to blbé?

Je to bezva způsob odreagování. Dát si někde sama kafe, zatímco se prcek vyřádí na prolízačkách a jiných atrakcích. Ráda zajdu i do dětské kavárny. Je tam spousta samotných maminek.
Nevidím na tom nic divného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.8.14 15:15

Taky jsem chodil sama, když nebylo s kým. Nebavilo mě sedět v paneláku, vzala jsem kočár a knížku. Dala jsem si točeného coola a zapálila si. Kočár daný tak, abych synovi nečádila pod nos a bylo mi upřímně jedno, co si kdo myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
23.8.14 15:25

Jé, já to vyloženě miluju. Sednu, dám si kafe, orazím, malá se vyřádí na písku a na houpačce a já mám chvilku úžasného klidu :palec:.Jen jdi a užij si to. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
23.8.14 15:27

Dělám to bezne. Nikdy by mne nenapadlo, ze by to mělo byt blbe ;)
Dokonce i bez decka zajdu sama na kafe, kdyz mam chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
23.8.14 15:47

Za me v pohode, proc ne?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
23.8.14 15:48
@CokeLady píše:
Furt nějaký „je to blbý“. Bych si k tomu objednala i dvojku bílýho, ať mi všichni vlezou na hrb. A kdyby na mě okolí koukalo blbě, tak na truc ještě objednám dvouleťákovi hranolky ať se v tom pohoršení třeba utopěj. :pankac:

:mrgreen: mas recht

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová