Sama si jít posedět na zahrádku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
24.8.14 12:49
@Anonymní píše:
Právě že je to super zahrádka, dcerce se tam moc líbí, vyblbne se, ale jsem si říkala, jestli nebudu vypadat trapně, že tam sedím sama. Samozřejmě bych pila max džus, nebo dala nějaký ten pohár, pivo, nic takového. :-) Jen jestli na mě lidi nebudou koukat jak na blba, který tam sedí sám:-/

No a i kdyby, kašli na lidi, ať si každý myslí co chce, hlavné, že se tam malé líbí. Já bych klidně šla a jestli někdo bude mít problém, že tam sedíš sama, tak je to jeho problém, né tvůj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.14 22:08

Než jsem to otevřela, myslela jsem sama jako sama… :) Každopádně s dítětem pokud nebudeš pít moc alkáč a jsou tam nějaký prolízačky to je ok… Já na to původně chtěla reagovat, proto, že mi nedělá problém jít občas někam sama večer a vylejt se :)))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.14 22:10
@Anonymní píše:
Než jsem to otevřela, myslela jsem sama jako sama… :) Každopádně s dítětem pokud nebudeš pít moc alkáč a jsou tam nějaký prolízačky to je ok… Já na to původně chtěla reagovat, proto, že mi nedělá problém jít občas někam sama večer a vylejt se :)))

Jakože úplně sama??? :-))) Tak to jsem ještě před tím, než jsem měla dítko, taky chtěla, když nebylo s kým jít, ale odvaha nebyla :-D

• Citovat
  • Upravit
31379
24.8.14 22:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jaký máte názor na to jít sama s dítětem posedět na zahrádku? Mám pár kamarádek s dětma, ale když nemají čas, jsem dost sama.. Jaký máte názor na to, jít si sednout sama s dítětem na zahrádku, kde se prcek vyblbne na dětských atrakcích? Je to blbé?

proč by to mělo být blbý? Já chodím běžně a užívám si to, dám si kafe, čumákuju, přemýšlím, malá si kopká, povídá, šustí s knížkou…je to náhodou super relax. Když mám i staršího, tak to nepřipadá v úvahu, ale jinak jdu fakt moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
24.8.14 22:12

Tak je to o člověku, někdo na to prostě nemá „odvahu“ a je taky asi rozdíl v tom, jestli bydlím na malém městečku nebo ve větším městě… My teda bydlíme na vsi a jdu si klidně na jedno malé i tady. Třeba v létě malá ukecává na ledňáka, tak ji jdu koupit ledňáka, dám si malé pivko na schlazení a jdeme dál na procházku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
24.8.14 22:37

@elanaa
No jéje, kdyz jsem chodila s miminem v hlubokém kočáru, to bylo super! Sla jsem kolikrát na prochazku uz cílene na jednu asi 2 km vzdálenou zahrádku, dite mezitím usnulo, a ja si tam pak sedla, pila kafe a sjizdela net na mobilu. Jedina starost byla, aby se nevzbudilo. Nejlepsi časy! Dnes uz to takova pohodicka holt neni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
24.8.14 23:07
@Anonymní píše:
Než jsem to otevřela, myslela jsem sama jako sama… :) Každopádně s dítětem pokud nebudeš pít moc alkáč a jsou tam nějaký prolízačky to je ok… Já na to původně chtěla reagovat, proto, že mi nedělá problém jít občas někam sama večer a vylejt se :)))
:lol: tak to jsi odvaha
  • Citovat
  • Upravit
31379
25.8.14 09:32

@veria přesně tak.

A nemůžu říct, že by mě někdy někdo obtěžoval-to dítě je prostě dobrá odpalovačka otrapů, je jasný, že jsem (asi) zadaná, když jsem si ho „nějak“ udělala :), navíc loudilové atd. samozřejmě na ženský s dítětem moc nejdou, taková pro ně není atraktivní :), takže naopak-na zahrádku s dítětem, dokud je k tomu svolné, je úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová