Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Právě že je to super zahrádka, dcerce se tam moc líbí, vyblbne se, ale jsem si říkala, jestli nebudu vypadat trapně, že tam sedím sama. Samozřejmě bych pila max džus, nebo dala nějaký ten pohár, pivo, nic takového.Jen jestli na mě lidi nebudou koukat jak na blba, který tam sedí sám:-/
A i kdyby koukali, to je přece jejich problém? proč by ti mělo záležet na cizích lidech? Důležité je, abys byla ty i dcerka spokojená. A trapně vypadat nebudeš, neboj ![]()
Koukám, že se může jen na kafčo
, u nás si teda i matka dítěte dá klidně pivo
, ale nikdy jsem neviděla žádnou tak zrychtovanou, jak občas ukazují v TV
Myslim, že je to naprosto v pořádku.
Jsi tam s prckem a určitě to ocení daleko více než sezení doma, prospěje vám to oboum, uvidíš ![]()
Blbé to určitě není, záleží na tom, jak to cítíš Ty.
Tvůj pocit chápu, měla jsem to podobně, ale s malým mimčem v kočárku. To jsem sama na kafe nešla. Když bylo dítko větší a já tam byla jako „aktivní dozor“, už prostě bylo s kým komunikovat, tak už mi to blbé nepřišlo.
@cher no mě na této diskuzi zarazilo, jak často se zmiňuje, že by tazatelka neměla pít alkohol. dělá to ta zmínka o zahrádce?
Mně přijde normální alkohol nepít, jen vyjímečně při slavnostních příležitostech, ale rozhodně ne s dítkem na procházce, možná proto, mě to udivilo. ![]()
@IvaB já na alkohol taky nepotřebuji, prostě mi stačí být mezi lidmi a to aby tam byla jak malá, tak i já ![]()
Tak to já bych si klidně dala i to jedno pivko, co je na tom? Nesedím tam denně X hodin, takže bych si dala i to pivko ![]()
@Anonymní píše:
Právě že je to super zahrádka, dcerce se tam moc líbí, vyblbne se, ale jsem si říkala, jestli nebudu vypadat trapně, že tam sedím sama. Samozřejmě bych pila max džus, nebo dala nějaký ten pohár, pivo, nic takového.Jen jestli na mě lidi nebudou koukat jak na blba, který tam sedí sám:-/
ja pujdu s tebou, odkud jsi!?
A taky nechapu, proc by sis tam nemohla dat pivko, kdyz je horko a mas na nej chut.
Co je na tom dát si pivko, když je hezky je to osvěžující, ale né se ožírat
hlavně že matka co si dá kofolu navenek to nevypadá, ale může v ní mít naházený rumíky, a navíc jsou i nealko piva, nebo ovocná, ale některé reakce mi přijdou moc upjatý, když řeší dej si kafčo, klidně jdi pokud nepůjdeš na pivo ![]()
@dani24687 nejde mi o pivko:-) ale neodsuzuji to.. jen mi jde o to, že nemám tolik kamarádek, se kterýma bych mohla někam jít, ale ve společnosti jsem moc ráda…