Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jaký máte názor na to jít sama s dítětem posedět na zahrádku? Mám pár kamarádek s dětma, ale když nemají čas, jsem dost sama.. Jaký máte názor na to, jít si sednout sama s dítětem na zahrádku, kde se prcek vyblbne na dětských atrakcích? Je to blbé?
Není, já takhle na kafe občas taky chodím
.
Chodím běžně, normál na pivko, kde se smrádě vyběhá na písku a tak a já si v klidu v létě dám jedno točené a jde se dál ![]()
Jinak tatínek s malou rád chodil na zahrádku
..dal si pivo, malá si pohrála s ostatními dětmi a šlo se dom..maminka uklidila a byla ráda, že je sama ![]()
Chodím pořád mladej skače na trampolíně já se dám kafe jemi džusíka a rozhodně nejsem jediná kdo tam chodí sám s dítětem
Vesměs vždy si dávám na zahrádce pivo, proč ne, co je komu do toho..? Většinou si teda dávám malý, protože to piju dlouho a za další by mě to honilo na záchod. Ale posledně, bylo fakt vedro k padnutí, já vyprahlá a objednala jsem si pšeničný, že ho ochutnám. No, byla jsem ráda, že mám sebou kočár a můžu se o něj opřít
Teď už vím, že pšeničný je silnější, než obyč 10ka a s malým si ho radši nedávám..
Raději anonym, aby jste tu některé ze mě neudělaly alkoholičku
M.
@Anonymní píše:
@dani24687 nejde mi o pivko:-) ale neodsuzuji to.. jen mi jde o to, že nemám tolik kamarádek, se kterýma bych mohla někam jít, ale ve společnosti jsem moc ráda…
Ja vim
Ja si davam nealko toceny, takze stejne vypadam, ze chlastam
a je mi to burt, ja teda chodim jeste s kocarem, kdyz prdola spinka a neresim to vubec a az bude vetsi, budu to delat stejne… takze klidne bez a na lidi se vykasli.
Klidně běž sama a ať si každý kouká, jak chce. Jsi tam se svým dítětm. Já chodím sama dost často a teď už mám děti dvě. Lidi občas koukají. Jedno dítě řve na hrišti
a druhé v kočárku
(malá je hodně uplakané miminko)
Chodim taky, do hospody na zahradku na pivko, sama s obema detma. Jedno ctyrlety, druhy 9 mesicni. Prijde mi to uplne v pohode. Teda samozrejme se tam nevyleju do vecera, ale nekdy i 2-3 maly si dam
Vetsinou tam nekoho potkam znamyho, takze tam uz pak nejsem sama a nekdy prijede muz z prace driv, tak vi, kde nas hledat
Mame totiz prima hospudku se zahradkou hned u baraku. Vubec mi to neprijde blby, me spis nebavi drepet na hristi a bavit se s matkama..
Možná je to blbé, ale já sem si vždycky dala klidně i to pivo a dokonce jsem si i zapálila, to je hnus co
![]()
@belik píše:
Možná je to blbé, ale já sem si vždycky dala klidně i to pivo a dokonce jsem si i zapálila, to je hnus co![]()
To je v pořádku. Komu se to nelíbí, ať atd… Když to k té pohodě potřebuješ a nepřeháníš to, tak jen to fajn. Z toho kolotoče povinností je třeba vyskočit. A každý vyskakujeme jinak. ![]()